تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1033 از 1421 اولاول ... 335339339831023102910301031103210331034103510361037104310831133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,321 به 10,330 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مخابرات رسما ترکیده فکر کنم زیر ساخت کار خودشو کرده علاوه بر اینکه فروش پهنای باند به مخابرات رو متوقف کرده به خاطر بدهکاری ها قسمتی از پهنای باند رو هم قطع کرده وگرنه فکر نکنم 10-12 ساعت قطعی اینترنت دیروز و افت سرعت الان رو چیزه دیگه ای توجیه کنه کمبود پهنای باند بیداد می کنه
    دیروزو نمیدونم ولی برا من حدود 3،4 روز پیش تقربا یه صبح تا غروبو قطع بود که خوشبختانه بازم پشتیبانی برای بار 10000000000000000000000000000 برام خرابی رد کرد و هنوزم احتمالا دارن پیگیری میکنن! به نظر شما این پشتیبانای مخابرات واقعا در جریان نیستن یا فقط دستور دارن بپیچونن؟؟ آخه بالاخره وقتی قراره به هر دلیلی یه صبح تا غروب نتو قطع کنن به اون پشتیبانه از همه جا بی خبر نمیگن که به مشترک چی بگه؟
    یه سوال دیگه، چجوریاست که این قطعی ها به ترتیب شهر به شهر میره؟؟؟
    در ضمن مسئولان حروم خور شرکت زیر ساخت فقط با مخابرات مازندران مشکل دارن یا اینکه مخابرات سایر استان ها هم الان مشکل دارن؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

دیروزو نمیدونم ولی برا من حدود 3،4 روز پیش تقربا یه صبح تا غروبو قطع بود که خوشبختانه بازم پشتیبانی برای بار 10000000000000000000000000000 برام خرابی رد کرد و هنوزم احتمالا دارن پیگیری میکنن! به نظر شما این پشتیبانای مخابرات واقعا در جریان نیستن یا فقط دستور دارن بپیچونن؟؟ آخه بالاخره وقتی قراره به هر دلیلی یه صبح تا غروب نتو قطع کنن به اون پشتیبانه از همه جا بی خبر نمیگن که به مشترک چی بگه؟
    یه سوال دیگه، چجوریاست که این قطعی ها به ترتیب شهر به شهر میره؟؟؟
    در ضمن مسئولان حروم خور شرکت زیر ساخت فقط با مخابرات مازندران مشکل دارن یا اینکه مخابرات سایر استان ها هم الان مشکل دارن؟
    1-اینا خودشون میدونن که پیگیری نمیشه چون به خود من گفتن تا الان که پیگیری نکردن جواب مارو ندادن

2-احتمالا بهشون یه لیست میدن که اگه زنگ زدن بگن که فقط قطعه دلیلش رو نمیدونن شیف صبح باز بهتر از عصر هستن
    3-اینو دیگه باید از مسولاش پرسید چون اینا این رو جزء اطلاعات محرمانه میدونن

4-تمام مخابرات استانهای دیگه مشکل دارن.ارومیه و خوزستان و تهران رو که میدونم و بیشتر مخابرات هم همینه

3. 3 کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Serial Killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    Anayurdum Azərbaycan

پيش فرض

یاهو رو چیکارش کنم دوستان؟

کـــــــــــــــــــمــــ ــــــــــک لــــــــــــــــــــــــ ـطــــــــــفــــــا.......... .

داره خودمونی میشه Serial Killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    Anayurdum Azərbaycan

پيش فرض

این مشکل رو دارم....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

چه جوری میتونم آی پی بدم؟
    میشه بیشتر راهنمایی کنید؟؟؟

طبق شکل آیپی بده......دقت کن بده اینکه آی پی پورت ست کردی گاهی مجبور میشی از تیک 1 استفاده کنی بعضی وقتا هم تیک 2 ........موفق باشی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. 2 کاربر از faraz_fz89 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

یاهو رو چیکارش کنم دوستان؟

کـــــــــــــــــــمــــ ــــــــــک لــــــــــــــــــــــــ ـطــــــــــفــــــا.......... .
    فم کنم یافته باشم مشکلتو.احتمالا شما از فری گیت یا قندشکن شبیه فریگیت استفاده میکنی که این قندشکنا تنظیمات ------ اینترنتتو دستکاری میکنن و به همین خاطر میتونی سایتای شیلتر رو باز کنی.برو تو قسمت internet option اینترنت اکسپلولر و برو به تپ conecctions و تو قسمت lan setting ببین زیر proxy server تیک خورده یا نه اگه خورده تیکشو بردار درست میشه.

9. 2 کاربر از miladrazor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mehr one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

شبانه رایگانِت هم همین سرعت می گیری؟
    شبی چند گیگ دانلود داری به طور متوسط؟
    از همون 1 تا 7 صبحه یا 2 تا 7؟

اگه بگم آره شاید اغراق کرده باشم . ولی آره شبا هم
    سرعتم همینه . شبی 5 تا 6 گیگ اونم به زور . بعضی موقع هم 4 گیگ . البته متغیره .
    حالا زودتر اقدام کن . تا همینم از دستت نپره . برو پی تقدیرت پسر . الکی دنبال ISP های دیگه نباش . همشون دزدن . اونم چه دزدی . باز مخابرات خیلی بهتر از اوناست .

11. این کاربر از Mehr one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

بدو بیا اینور بازار که مخابرات با این همه بدهی تا خرخره، دست سوزنده

عید در عید جشنواره ای دیگر در درون جشنواره "+ ADSL2 برای همگان با مودم بیسیم رایگان"
    به گزارش روابط عمومی مخابرات مازندران علاوه بر مزایای جشنواره "+ ADSL2 برای همگان با مودم بیسیم رایگان" به مناسبت اعیاد بزرگ قربان و غدیر بمدت دو هفته جشنواره "عید در عید" برای شهروندان مازندرانی برقرار گردید. از مزایای این طرح به متقاضیان عادی 2G حجم رایگان و مودم نیم بها 4G حجم رایگان و برای مودم رایگان 6G حجم رایگان و یا نصب رایگان در نظر گرفته شد

13. این کاربر از sazman1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال majideblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

سلام دوستان مودممو امروز گرفتم و مثل اینکه مدلش P-660HN-T1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه سوال داشتم واسه کانفیگ کردنش باید چیکار کنم؟ و اینکه قیمت این مودم چقد هست تو بازار؟ چرا مودمها با هم فرق داره انگاری بچه ها یه مودم دیگه گرفته بودن

15. این کاربر از majideblis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ali1933's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    ........

پيش فرض

ما رو میگه:
    کاربران آنلاین مازندران ساعت 5:20
    خیلی هم هستیم ما!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •