برو حضوری مرکز مخابراتی بپرس یا زنگ بزن 2020 پیشنهاد من اینه بری حضوری از مخابرات منطقه بپرس اگه اوکی بود همون جا ثبت نام کنی .
در ضمن کرج اینترنت حجمی هم میده بهتره حجمی بگیری اگه دانلود زیاد نداری .
برو حضوری مرکز مخابراتی بپرس یا زنگ بزن 2020 پیشنهاد من اینه بری حضوری از مخابرات منطقه بپرس اگه اوکی بود همون جا ثبت نام کنی .
در ضمن کرج اینترنت حجمی هم میده بهتره حجمی بگیری اگه دانلود زیاد نداری .
سرویس های مخابرات معمولا نامحدود هستند.
از چه لحاظ حجمی بهتره؟
فقط قیمت؟
یا سرعتش هم بیشتر میشه؟
کلا چه مزایایی داره؟
مرسی
حجمی کیفیت بهتری داره .
دانلود زیادی نداری دو مگ با 8 گیگ حجم بگیر .
این پروژه افتتاح خطوط انتقال چیه که انجام دادن ؟ الان اینترنت من کلا قطع شد بجا خوب شدن !
بر شمر زمانه لعنت!![]()
خداحافط مخابرات.....!![]()
آقا الان یه خانومه زنگ زد گفت برای سرویس اینترنت مخابرات درخواست داده بودین، امکانش محیا شده اگر میخواین براتون راه اندازی کنم، گفتم باشه 512. فروردین یا اردیبهشت درخواست داده بودم!
ولی مساله اینه که خط ما pcm بود، یعنی روی پی سی ام اینترنت میدن از الان؟ چحوریاست؟ ضمنن گفتم سرویس حجمی ندارین گفت فقط نامحدوده، الان وایمکس دارم ماهی 60 تومن میدم، برای یک مگ 8 گیگ! سرعت واقعی بین 512 تا 800 900 کیلوبیت، پینگ 350 تا 600. میارزه مخابرات رو نگه دارم؟
دوستان من سرعتم خیلی افت کرده و حدود صفر هست الان تنظیمات مودم رو چک کردم همه چیز در بهترین شرایط ممکن هست به جز یه چیز که عجیبه
Downstream Upstream SNR Margin :34.6 8.1 db Line Attenuation :41.3 25.2 db Data Rate :2048 397 kbps Max Rate :12888 397 kbps POWER :18.7 11.3 dbm CRC :7015 1
همه چی عالیه (نسبت به قبل) فقط این crc قبلا فکر کنم خیلی پایین تر بود
crc چیه ؟؟ دلیلش میتونه این باشه ؟ مشکل از کجاست ؟
چه خبر شده؟ سرعت فوله فوله، تک کانکشن با سرور خارجی! انگار از دیشب اینطوری شده منطقه ما! معمولا وقتی اینجوری میشه که یه قطعی عظیمی یه طرف دیگه باشه...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)