[QUOTE=Ali matin;7240241]سلام عزیزان
محل آموزش : آموزشگاه شهدای وظیفه نزاجا !!
کجاست ؟؟؟؟[/QUOTE
همون 01 هست ...جای خوبی هست ...از تهران اعزام میشی؟
[QUOTE=Ali matin;7240241]سلام عزیزان
محل آموزش : آموزشگاه شهدای وظیفه نزاجا !!
کجاست ؟؟؟؟[/QUOTE
همون 01 هست ...جای خوبی هست ...از تهران اعزام میشی؟
من امروز برگه سفید گرفتم برام زدن وزارت دفاع جوادنیا قزوین ...وزارت دفاع فقط اداره غیر نظامی داره دیگه...
آخه همه امریه ها میرن اونجا .....من که امریه ندارم...من نمیخوام 24 ماه خدمت کنم....خودشون هم بفرستن 24 ماه خدمتم؟
سلام......
من پارسال برگه سقیدم اومد افتاده بودم ارتش ،ولی چون دانشگاه قبول شدم نرفتم.......حالا وقتی که درسم تموم شد برای جذب سپاه میتونم اقدام کنم؟.........
مرخصی مجدد و سلام مجدد به دوستان....
هتل ادیبی یا جهنم سبز ما هم تا دو هفته دیگه به پایان میرسه...
واقعا خدا اینجا رو نصیب گرگ بیابون هم نکنه ما که با مدرک لیسانس و دوستان دیگه فوق لیسانس رو حسابی پوست کنی کردن
دیروز اومدن گفتن از هر 4 گروهان 40 نفر رو میخوان ببرن خراسان جنوبی ....حالا تو دوره اموزشی خراسان جنوبی چرا رو الل... اعلم...
بچه ها هم دارن واس همین قضیه از استرس میمیرن
کسی میدونه چه خبره؟
داداش نگران نباش شما امریه نیستی حتی اگه بیوفتی ادازی درضمن وزارت دفاع محل نطامی هم زیاد داره
Sent from my ST25i using Tapatalk 2
Last edited by SNOW PATROL; 28-09-2012 at 07:03.
فکر نکنم مشکلی باشه بازهم از نظام وظیفه سوال کنید
Sent from my ST25i using Tapatalk 2
سلام
یادش بخیر از کاربرای پرو پاقرص این تاپیک بودم.
10 ماه خدمت شدمو 5 ماه دیگه مونده
همچنان داره میره ولی کاش زودتر میرفت.
تواین 10 ماه 2بار مورد تشویق کتبی و دریافت لوح تقدیر شدم حدود 20 روز مرخصی تشویقی گرفتم. و 5 ماه هم ارشد یگان هستم.هر روز هم میام خونه. (خدمتم تو شهر خدمونه.) فقط حوصلم سر رفته به نظرم مسخره ترین دوران زندگیم بوده.
متاسفانه تو قشر نظامی آدم حسابی و فهمیده کم پبدا میشه.
خدا جون تمومش کن که دیگه بسه.از کار و زندگی اوفتادیم. خدمت سربازی یه ظلم بزرگ برای جونای این مملکته. هیچ فرصتی و هیچ کارمفیدی برای آدم توی مدت سربازی ابجاد نمیشه.
خدایا به این مسولین خدمتگزار بفهمون که با الاف کردن جوونای این مملکت پیشرفت وسعادت محقق نمیشه.
خدا به اون جوونایی که 21 ماه خدمت دارن هم صبر و شکیبایی بده.
وسلام علیکم و رحمه الله![]()
Last edited by mali.sh; 28-09-2012 at 10:16.
داداش ميتونم بپرسم كجا خدمت ميكني
سلام به همه
خوب من از قبل اینکه وارد خدمت بشم اینجا مطلب نوشتم و سوال پرسیدم و خاطره تعریف کردم تا الان که سه ماه از پایان خدمتم گذشته. یعنی من اعزامی 1/10/89 بودم تا الان نزدیک 21 ماه گذشته.... از دوران خدمت که زیاد نوشتم و توی هسیتوری این تاپیک هست . الان می خوام از مزایای بعد از خدمت براتون بنویسم.
خوب من نزدیک به 4 سال غایب بودم و مدام برای یه کارت معافی یا بخشش خدمت حسرت میخوردم.... الان که بعد از 18 ماه خدمت پایان خدمت دارم تا حالا هم پاسپورت گرفتم و هم اینکه توی دانشگاه ثبت نام کردم و دارم مهندسی میخورنم.پس یه جورایی از کارتم استفاده کردم.چند بار هم به این و اون نشون دادم و پزش رو دادم !هر چند که حس گذراییه و تهش یه غم بزرگ از دست دادن عمر بهت دست میده.
هر چند که پول خارج رفتن ندارم یا برنامه ای برای مهاجرت ندارم ولی همین که پاسپورت داشته باشم و حس یه شهروند آزاد بودن رو داشته باشم برای مخصوصا منی که چند سال منتظر بودم خیلی هم شیرین و دلچسبه. همین اینکه دستت توی هر کاری بازه و برای رانندگی و کار و تحصیل و وام و ازدواج مشکلی نداری ، هر چند که هیچکدومشون رو انجام ندی یه حس آزادی خوشایندی داره. همه اش میگم ای کاش زودتر میرفتم. ولی باز هم به قسمت معتقدم....
ولی خوب متاسفانه تا حالا نتونستم برای کار ازش استفاده کنم. یه جورایی برگشتم به همون کار قبل از خدمت که نیازی به کارت نداشت. (کاسبی) کار که اصلا نیست و هرچی هم که هست یا پارتی میخواد یا سابقه کار های زیاد و رزومه های سنگین که اصلا معلوم نیست اگر کسی چنین سابقه و رزومه ای داشته باشه خوب دیگه بیکار نیست! یا اینکه منی که سابقه ای ندارم خوب از یه جایی بالاخره باید شروع کنم یا نه؟ پارتی هم که خدا رو شکر ندارم. سابقه 18 ماه خدمتم توی ارتش هم از نظر شرکت ها و سازمان ها یه پشیزی نمی ارزه و متاسفانه شمایی که 18 ماه یا 21 ماه جون میکنی هر روز صبح سر خدمت ، حرف بشنوی ، حمالی کنی ، اضاف بخوری، دوری از خانواده تحمل کنی ، عمرت رو تلف کنی ، حرف زور بشنوی و دم برنیاری با کسی که همین الان کارت معافی اش رو گرفته فرقی نداری و انگار نه انگار که سختی خدمت تو رو پخته کرده و از این مزخرفات. (حالا گیرم معافی کفالت هر چند که معافی پزشکی هم خیلی فرقی نداره با کفالت توی این بازار کار)
پارتی نداشته باشی هر چقدر هم که خوب باشی کلاهت پس معرکه است و اگر پارتی داشته باشی ، اگر خنگ و گیج و بی سواد و بی تربیت و بی شعور باشی همیشه بردی و باز هم میبری. چیزی که با پوست و گوشت و استخونم در این چند سال خدمت و بعد از خدمت بهش رسیدم....
خسته نباشی برادر. این حرف رو باید کسانی گوش بدن که اومدن و میگفتن سربازی الافیه و من بمیرم و نمیرم سربازی. کوچیکترین تفاوت من و شما با اونا اینه که شما هر آن میتونی از کشور خارج بشی واست تفریح وکار و تحصیل .
هیچ مانعی رو جلوی خودت احساس نمیکنی...
-
من البته یک ماه بعد از تو رفتم خدمت و دو سه ماهی هست خدمتم تموم شده.
مزیت هایی که از گرفتن کارتم بدست آوردم مشغول به کار شدن تو شرکتی که بخاطر حقوق کمش بعد از پایان درسم رفتم اونجا و بعد رفتم خدمت. هم استخدام شدم درست حسابی و حقوقم درست حسابی هست و میشه روش حساب کنم.
و اینکه پاسپورتم رو گرفتم و بهمن امسال یه سفر میرم دیدن یکی از دوستام که ترکیه دانشجوعه.
و اینکه واسه دانشگاه برای ادامه تحصیل تو رشته ی خودم میخوام ثبت نام کنم واسه سال دیگه که حین کار بخونم و سال دیگه کنکور بدم .
-
این همه مزیت بخاطر همین کارت بی ارزشه. باید ارزشش رو با اون یک سال نیمی که بی ارزش بوده مقایسه کنیم. بهرحال زمان از دست رفته قابل احساس هست ولی مهم امتیازاتی هست که واسه دریافت این کارت به ما میرسه.
کاریش هم نمیشه کرد...
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)