همون URI و Pass هست , احتمالا اشتباه وارد كردي , به كد امنيتي هم دقت كن كه حروف كوچيك و بزرگ رو رعايت كني.
براي من كه راحت باز ميشه.
همون URI و Pass هست , احتمالا اشتباه وارد كردي , به كد امنيتي هم دقت كن كه حروف كوچيك و بزرگ رو رعايت كني.
براي من كه راحت باز ميشه.
قربون دستت, امشب دانلود رایگانشم تست کن. همینجا اعلام کن![]()
شما اگه واقعا به فکر مشتری هستید میتونید مودم بهشون ندید تا مشکل اهواز بر طرف بشه... در ضمن وقتی خودتون میدونید اهواز مشکل داره وعلنی هم میگید دیگه چی نیازی هست که عاملهای فروش بهتون اعلام کنن؟
سلام بچه ها به نظرتون مودم وای فا بگیرم یا وایمکس مبین نت بیشتر خانه هستم ؟آیا زیر زمین آنتن می دهد؟
Last edited by vahid_crab708; 28-08-2012 at 21:18.
!!!!!!!!!!!!!!
برو به سایت مبن نت و از مودم ها انتخاب کن
بهتره از همه BM632 هست که داخلیه
اگه زیر زمین کاملا بسته باشه سیگنال نداری (باید تست بگیری)
والا من شبا زود میخوابم قبل از ساعت 12 توی ساعت رایگان نمیتونم تست کنم ولی هنوز که هنوزه سرعت افت نکرده و بدون دانلود منیجر با 129 تا 130 تا دانلود دارم ولی دیگه فکر نکنم ماه بعد بتونم از این تعرفه استفاده کنم چون دوباره از توی قسمت طرح ها حذفش کردن و فقط طرح های جدید موندند. دوباره باید این طرح های جدید اشغالشو بگیرم.عه
من قبلا تو زیرزمین امتحان کردم. پشت پنجره با تمام قدرت آنتن میداد. البته در فاصله ی 200 متری از بی تی اس.
شما این طرحو تا هر وقت بخوای میتونی تمدید کنی. من خودم تا همین یک ماه پیش 512 ماهانه 5 گیگ قدیم داشتم. تا حالا که اینجوری بوده.
پیشنهاد میکنم قبل از تهیه ی سرویس شرط کنی که اگر خوب نبود پس بگیرن و بتونی در صورت بد بودن، قبل از فعال شدن سرویس، پسش بدی.
مگه شرطي ميفروشن ؟
نگم به اپراتورهاش بخندن بهم داداش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)