تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1033 از 2199 اولاول ... 33533933983102310291030103110321033103410351036103710431083113315332033 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,321 به 10,330 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

اگه نباشه جاش خالی می مونه seetherali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

یکی نیست جواب مارو بده....خواهر مادر مبین نت رو یکی کردین بس که تعریف میکنید ازش....یکی از اساتید هم جواب ما رو بدن بیزحمت
    همون URI و Pass هست , احتمالا اشتباه وارد كردي , به كد امنيتي هم دقت كن كه حروف كوچيك و بزرگ رو رعايت كني.
    براي من كه راحت باز ميشه.

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

دوستان اون تعرفه هایی که توی کنترل حساب هست مال سال 90 هست و احتمالا یک به هشت هستند.من یکی تعرفه 1024 رو انتخاب کردم و مشکل کندی سرعت حل شد.2 مگ داشتم همیشه کمتر از 512 بود اما 1024 طرح قدیم رو الان فعال کردم سرعت 1085 کیلوبیته و خوشبختانه افت سرعت نداشته و لیمیت هم نیست.(اهواز) ... امتحان کنید ببینید برای شماها هم همینطوره؟
    قربون دستت, امشب دانلود رایگانشم تست کن. همینجا اعلام کن

پروفشنال farhad200's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    International Network

پيش فرض

عاملای فروشتون مسئول ایناست و اونا مودم سفارش میدن .... ضمنا خدمتتان عرض کردیم برای مشکلاتتون به عامل فروش مراجعه کنید تا از اونجا برای پشتیبانی ایمیل ارسال کنن تا رسیدگی بشه ...
    شما اگه واقعا به فکر مشتری هستید میتونید مودم بهشون ندید تا مشکل اهواز بر طرف بشه... در ضمن وقتی خودتون میدونید اهواز مشکل داره وعلنی هم میگید دیگه چی نیازی هست که عاملهای فروش بهتون اعلام کنن؟

پروفشنال vahid_crab708's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام بچه ها به نظرتون مودم وای فا بگیرم یا وایمکس مبین نت بیشتر خانه هستم ؟آیا زیر زمین آنتن می دهد؟
    Last edited by vahid_crab708; 28-08-2012 at 21:18.

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

سلام بچه ها به نظرتون مودم وای فا بگیرم یا وایمکس مبین نت بیشتر خانه هستم ؟آیا زیر زمین آنتن می دهد؟
    !!!!!!!!!!!!!!

برو به سایت مبن نت و از مودم ها انتخاب کن

بهتره از همه BM632 هست که داخلیه

اگه زیر زمین کاملا بسته باشه سیگنال نداری (باید تست بگیری)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

قربون دستت, امشب دانلود رایگانشم تست کن. همینجا اعلام کن
    والا من شبا زود میخوابم قبل از ساعت 12 توی ساعت رایگان نمیتونم تست کنم ولی هنوز که هنوزه سرعت افت نکرده و بدون دانلود منیجر با 129 تا 130 تا دانلود دارم ولی دیگه فکر نکنم ماه بعد بتونم از این تعرفه استفاده کنم چون دوباره از توی قسمت طرح ها حذفش کردن و فقط طرح های جدید موندند. دوباره باید این طرح های جدید اشغالشو بگیرم.عه

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

!!!!!!!!!!!!!!برو به سایت مبن نت و از مودم ها انتخاب کن بهتره از همه BM632 هست که داخلیهاگه زیر زمین کاملا بسته باشه سیگنال نداری (باید تست بگیری)
    من قبلا تو زیرزمین امتحان کردم. پشت پنجره با تمام قدرت آنتن میداد. البته در فاصله ی 200 متری از بی تی اس.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

والا من شبا زود میخوابم قبل از ساعت 12 توی ساعت رایگان نمیتونم تست کنم ولی هنوز که هنوزه سرعت افت نکرده و بدون دانلود منیجر با 129 تا 130 تا دانلود دارم ولی دیگه فکر نکنم ماه بعد بتونم از این تعرفه استفاده کنم چون دوباره از توی قسمت طرح ها حذفش کردن و فقط طرح های جدید موندند. دوباره باید این طرح های جدید اشغالشو بگیرم.عه
    شما این طرحو تا هر وقت بخوای میتونی تمدید کنی. من خودم تا همین یک ماه پیش 512 ماهانه 5 گیگ قدیم داشتم. تا حالا که اینجوری بوده.

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام داداش
    پس تهرانپارس خوبه وضعش ؟ نگيرم بد باشه سرعتش براي خودم نيست براي كسي هست سر در ننمياره گفته آمار بگيرم حالا بد نباشه
    من كارمند شركت هستم ولي نامه بهم نميدن ميتونم 1 مگ بگيرم يا هيچ راهي نداره ؟ بعد ضمنا الان يكسال 25 گيگ قيمتش 250 تومنه طرح تخفيفي چيزي نداريد براي اول مهر
    پیشنهاد میکنم قبل از تهیه ی سرویس شرط کنی که اگر خوب نبود پس بگیرن و بتونی در صورت بد بودن، قبل از فعال شدن سرویس، پسش بدی.

داره خودمونی میشه مديريت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

پیشنهاد میکنم قبل از تهیه ی سرویس شرط کنی که اگر خوب نبود پس بگیرن و بتونی در صورت بد بودن، قبل از فعال شدن سرویس، پسش بدی.
    مگه شرطي ميفروشن ؟
    نگم به اپراتورهاش بخندن بهم داداش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •