ممنون ice man عزیز حالا از دوستان کسی هست بخواد تاق بزنه مودمشو چون دیگه پول مودم ندیم دیگه من حاضرم مودم یو اس بیمو با داخلی تاق بزنم هر کی میخواد پخ بده ببینیم مبین چجوریه نقشه رو دیدم خوب اینجا انتن داره
ممنون ice man عزیز حالا از دوستان کسی هست بخواد تاق بزنه مودمشو چون دیگه پول مودم ندیم دیگه من حاضرم مودم یو اس بیمو با داخلی تاق بزنم هر کی میخواد پخ بده ببینیم مبین چجوریه نقشه رو دیدم خوب اینجا انتن داره
سلام ... دوستان من سرویس 512 پایه 1 مگ پیشرفته ( 10 گیگ ماهانه ) تغییر دادم ... در صورت پایان دوره 30 روزه باقی مانده ترافیک چی میشه ؟
این سوال رو برای این پرسیدم که چون قبلا 4 گیگ ماهانه داشتم و همیشه حجم اضافه میخریدم و پیش نمیومد که تا آخر ماه بمونه ....
میسوزه.انتقال پیدا نمیکنه.
این که خیلی بده.... چقدر هم زرنگه ایرانسل ... اومده پکیج ۱۰ گیگ گذاشته فقط ... شاید یکی فقط ۵ گیگ بخواد :|
Sent from my iPhone 5
دوستان الان ایرانسل جشنواره تخفیف برای مودم های USB داره که با تخفیف اونارو بده ؟
اگه داره چقدره قیمت ؟ و اینکه روشون طرح هم فعال هست یا باید خودت فعال کنی؟
تشکـــر![]()
دقیقا همینطوره .اون هزینه ای که برای 1 مگ و 2 مگ حجمی میدید هزینه ترافیک هست نه سرویس .یعنی یه جورایی به بهانه سرعت ترافیک اضافی میندازه به مردم با اینکه میدونه یوزرهایی که از حجمی استفاده میکنند نهایت استفادشون 4 یا 5 گیگ در ماه هست و اگر کسی بیشتر نیاز داشته باشه یا از ساعت رایگان استفاده میکنه یا نامحدود .بلاخره هر سرویس دهنده ای یه شگردی واسه تیغ زدن مردم داره.
با درود
دوستان گرامی من چون نمیتونم ADSL بگیرم ناچار باید اینترنت ایرانسل یا مبین نت یا .. بگیرم.
چه مودمی بگیرم بهتر هست؟ بهم گفتن با تخفیف دانشجویی مودمی که به گونه ی usb میخوره به رایانه 80 تومن بهم میدن در حالی که 160 تومن هست. برخی هم گفتند که این مودم های فلش مانند خط نمی ده و بهتره مودم خریده بشه و ..
از نظر شما بهتر هست چه مودمی بگیرم و از چه شرکتی و ...
سلام دوست عزیز
الان وضع ایرانسل و مبین نت میشه گفت در یه حد هست چون زیاد تعریفی ندارن در حال حاظر
ولی باز من ایرانسل رو پیشنهاد میکنم
شما به نظر من برای اینکه اطلاعات اولیتون تکمیل بشه به سایت ایرانسل مراجعه کنید
و نرخ تعرفه ها + مدل مودم ها رو نگاه کنید و اینکه با توجه به نقشه ای که برای منطقه شما هست چک کنید ببینید محل شما توی قسمت سبز رنگ هست یا زردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه سبز باشه خیلی عالی هست
مودم هم به نظر من USB نگیرید و آزاد خریداری کنید مدل WIXMFF-130 رو خریداری کنید
بعد از اینکه سایت و اطلاعات اولیه رو مطالعه کردید
اگه سوالی داشتید اینجا مطرح کنید در رابطه با سرویس های ایرانسل تا بنده یا دوستان دیگه اطلاعات تکمیلی رو خدمتتون ارائه بدیم
با سپاس
من بخش های پیشنهادی شما رو خوندم. با این شرایط من باید مودم در فضای آزاد رو بگیرم.
1- حالا نکتهای که میمونه اینه که چون مودمها خیلی گرون هستند من باید چشمبهراه جشنواره یا .. بشینم. چون اکنون تنها میتونم از بهابخشودگی (تخفیف) دانشجویی بهره ببرم که اونم برای مودمهای usb هست
جشنوارههایی که شامل بهابخشودگی مودمهای فضای باز میشن چه زمانی خواهد بود و ...
2- همچنین چه گونهای از تعرفهها رو پیشنهاد میکنید؟ اقتصادیترینشون کدوم هست؟ اعتیاری یا دائمی؟
3- این مودمها (که همراه و usb نیستند) و قویتر هستند همه جا کار میکنند؟
با سپاس
Last edited by pashangparsi6; 29-01-2014 at 11:42.
خواهش میکنم
مودم فضای باز که برای مناطق زرد رنگ و قرمز هست
اگه شما توی منطقه سبز هستید مودم داخلی میتونید تهیه کنید
والا مودم های وایفای دار گاهی تخفیف بهشون میخوره ولی فضای باز کلا شامل تخفیفات جشنواره ای نمیشه
البته نا گفته نماند که الان دیگه چند وقته ایرانسل فقط داره مودم های USB خودش رو شامل تخفیفات جشنواره ای میکنه
و اصلا نمیشه گفت که چه زمانی شاید مودم های دیگه هم شامل تخفیفات بشن که من بعید میدونم دیگه مودم های معمولی وایفای دار و فضای باز رو شامل تخفیفات جشنواره ای کنه
برای تعرفه ها شما اعتباری رو انتخاب کنید که به اندازه ای که میخواید حسابتون رو شارژ کنید و در طی ماه استفاده کنید
مودم های همراه انتن دهی خوبی دارن ولی آنتن دهیشون در حد مودم های فضای باز نیست و بیشتر به درد همون مناطق سبز رنگ میخورن از نظر آنتن دهی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)