سلام.
من میخوام اینترنت سراسری 6 ماه بردارم. 1 مگ - 2 گیگ با دانلود شبانه رایگان .به نظرتون مناسبه؟
و اینکه ابونمان اون 14000 تومن هست .آیا من هر ماه باید000 14 پول بدم و یا برای کل 6 ماه باید 14000 پول بدم؟
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
سلام.
من میخوام اینترنت سراسری 6 ماه بردارم. 1 مگ - 2 گیگ با دانلود شبانه رایگان .به نظرتون مناسبه؟
و اینکه ابونمان اون 14000 تومن هست .آیا من هر ماه باید000 14 پول بدم و یا برای کل 6 ماه باید 14000 پول بدم؟
از اسیاتک نامحدود نگیر. روزانه یه حجم مشخص که دانلود کنی سرعتت خیلی خیلی کم میشه
همین جناب اهریمن هم که اینجا تبلیغات اسیاتک رو میکنه تا اونجا که من دیدم با تعرفه نامحدودش مخالفه و فقط محدود رو توصیه میکنه
این شبانه مخابرات هم که فعلا داره سرعت خوبی میده صوری هست. فعلا میخوان کاربرای نامحدود رو مجبور کنن که سرویس محدود بگیرن و چند وقت دیگه همون سرعت شبانه رو هم تقسیم به 0000...100000 میکنن. میدونم که میدونید. به هر حال اگه مجبور نیستید از مخابرات بگیرید، به نظر من که بهتره شرکت رو عوض کرد.
فعلا هیچ شرکتی اینترنتش باندازه رایتل قوی نیست، همه شرکتا محدود میکنن مطمئن باشید.
جناب اهریمن یه لیست قیمت از آسیاتک بزار البته اگه مودم رایگان هم میدین نیاز به مراجعه حضوری چی هست یا نه؟
الان خطم در بند مخابرات اسیرهچه قده میتونی از اسارت مخابرات آزادش کنی و در آغوش آسیاتک بزاری
مخابرات سلمان
گل گفتی !
از مخابرات 2 با کـ.... نخورید ! ( خیلی دیگه ببخشید اسمشو نیش خوردن نمیشه گذاشت ! )
یه سوال :
چرا کاربرای شاتل ، ماتریکس و... اینا صداشون در نمیاد ؟؟
یه دلیلش این میتونه باشه ما همگی به یه شرکت هجوم میبریم ! و اون شرکت میترکه ! دوباره به یه شرکت دیگه هجوم میبریم !
2 سال پیش همه هجوم بردیم به سمت آسیاتک ! بعد 6 ماه افتضاح شد ! بعدش رفتیم سمت مخابرات ! ( البته اینو میدونم هر شرکتی روز های اولش به خاطر نداشتن یوزر سرعتش بالاس و بعد آروم آروم به دلیل یوزر گرفتن سرعت کاهش پیدا میکنه )
دقیقا اکثر کاربرا هجوم میبرن به یک شرکت و اون شرکت تبدیل میشه به بدترین.
اصلا من میخوام بدونم شرکتی که قابلمه ای زیر نیم کاسش نیست برای چی باید بگه فقط به کاربرای 6ماه به بالا سرویس شبانه رایگان میدیم. اگه واقعا کیفیتش خوب باشه و سرعت هارو محدود نکنن و 1000 جور بلای دیگه سر کاربر نیارن که کاربر بیچاره سال ها همونجا میمونه. غیر از اینه که چند ماه دیگه قراره از اینم که هست آشغال تر بشه و اینو خودشونم از الان میدونن؟![]()
برای مودم رایگان کاربر بايستي بعد از تاريخ 1/6/92 يوزر سپنتا يا آسياتک نبوده باشد.
یوزر اسیاتک را شاید بشه کاری کرد که مودم رایگان گرفت باید شماره چک بشه شاید بشه گرفت.
طرح هم تا فردا هست مهلتش
طرح مودم رایگان شمال حال شما نمیشه،تعرفه عادی هم که توی سایت اسیاتکـ هست
برای جمع اوری هم اول شما بایبد درخواست بدی اگر اقدام نکردند ما میتونیم پیگیری کنیم
سرعت
میزان حجم(سالانه) زمان مبلغ پرداختی Modem-LINK 2730
256 48گیگا بایت 12ماه 166هزار تومان مودم رایگان + شبانه رایگان 512 48گیگا بایت 12ماه 198هزار تومان مودم رایگان + شبانه رایگان 1024 24گیگا بایت 12ماه 179هزار تومان مودم رایگان + شبانه رایگان 1024 48گیگا بایت 12ماه 210هزار تومان مودم رایگان + شبانه رایگان 1024 96گیگا بایت 12ماه 330هزار تومان مودم رایگان + شبانه رایگان 2048 24گیگا بایت 12ماه 210هزار تومان مودم رایگان + شبانه رایگان 2048 48گیگا بایت 12ماه 258هزار تومان مودم رایگان + شبانه رایگان 2048 96گیگا بایت 12ماه 372هزار تومان مودم رایگان + شبانه رایگان
Last edited by ahriman323; 26-12-2013 at 00:06.
سلام.
نه عزیز من چی گیر اوردی ؟؟؟
ماهی 14 تومن
tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)