تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1033 از 1042 اولاول ... 335339339831023102910301031103210331034103510361037 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,321 به 10,330 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نظرتون چیه
      محتوای مخفی: ویرایش جدید 
    با سلام . بنده سرويس 128 دارم ولی down stream روی 8 مگ هست....قبلا سرویس 1 مگ داشتم که با کندی سرعت مواجه شدم ولی بعد از شکایت مشکلم برطرف شد! الان جدیدا به پیشنهاد اوپراتور های وب سرویس 128 خریدم که دوباره به مشکل کندی سرعت روبرو شدم! سرعتم به شدت پايين اومده....لطفا رسيدگي كنيد چون این سرویس رو بخاطر این انتخاب کردم که اوپراتور به بنده گفتن اگر پهنای باند پر نشده باشه سرعت دانلودتون مثل سرویس یک مگ خواهد بود و تغییری نمیکنه . بنده با پشتیبانی تماس گرفتم،پرسیدم خط من نویز داره؟ گفتن خیر .پرسیدم آیا پهنای باند مرکز مخابراتی پر شده؟ گفتن از NOC سوال کردیم،پهنای باند پر نشده .پرسیدم اگه پهنای باند پر نشده پس چرا سرعتم کم شده!!!!!! اوپراتور HIWEB گفت در حال حاضر با توجه به ضریب اشتراک سرعت مناسبی رو دارین!!!!!!!!!! بهش گفتم همکارتون قبلا توضیح دادن که خط من روی هشت مگ هست و ضریب اشتراک فقط زمانی که پهنای باند پر باشه اعمال میشه که سرعت رو کم میکنه.الان هم شما گفتین پهنای باند پر نشده پس چرا ضریب اشتراک برای من اعمال کردین.اوپراتور گففت همکارم اشتباه به شما توضیح داده که در اولین فرصت بخاطر توضیحات اشتباه با ایشون برخورد میکنیم تا در صورت لزوم توبیخ بشن!!!!! الان تكليف مايي که سرويس خريديم چيه ؟ چرا این اوپراتور ها دروغ میگن به مردم و هرکدومشون یه چیزی میگن؟ باید سه چهار روز ضرر بدیم تا باز یکنفر بیاد به شکایتم رسیدگی کنه تا مشکل برطرف بشه ؟ چرا دفعه ی قبلی که شکایت کردم سرعتم درست شد ، هربار باید بیام شکایت کنم چندروز وقتم تلف بشه تا مشکل رو حل کنن؟ اول باید مشکل سرعت من رو هرچه سریعتر برطرف کنن . باید بخاطر روزهایی که سرعت پایین بوده به من خسارت بدن ، پولی که پرداخت کردم بخاطر سرعت بالا بوده!!!!!!!!!!! از شما کارمندان عزیز سازمان تنظیم مقررات خواهشمندم نزارين حق مردمو بخورن . تک تک مکالمه ها توی دیتا بیس شرکت های وب هست که یک آقایی به بنده گفتن اگه سرویس 128 بگیرین چون خط شما روی 8 مگ بسته میشه سرعتتون در زمانهایی که پهنای باند پر نباشه به هیچ عنوان پایین نمیاد و مثل سرویس قبلی که یک مگ بود میتونین با حداکثر سرعت دانلود کنین . شما کارمندان شریف سازمان تنظیم مقررات میتونین به تک تک مکالمات گوش کنین و خودتون بشنوین که هر اوپراتور یه توضیح داده که کاملا متفاوته................درضمن از سرکار خانوم دشتی و سرکار خانم علیزاده بخاطر پیگیری هایی که برای شکایت قبلیم داشتن تشکر میکنم و خواهشمندم از این عزیزان بخاطر دانش بالایی که در ضمینه ی فناوری اطلاعات دارن تقدیر کنید چون این عزیزان بودن که باعث شدن در سرویس قبلی بتونم با حداکثر سرعت دانلودکنم................امیدوارم مشکل کندی سرعت دانلود مثل دفعه ی قبل با شکایت کردن درست بشه

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نظرتون چیه
      محتوای مخفی: ویرایش جدید 
    با سلام . بنده سرويس 128 دارم ولی down stream روی 8 مگ هست....قبلا سرویس 1 مگ داشتم که با کندی سرعت مواجه شدم ولی بعد از شکایت مشکلم برطرف شد! الان جدیدا به پیشنهاد اوپراتور های وب سرویس 128 خریدم که دوباره به مشکل کندی سرعت روبرو شدم! سرعتم به شدت پايين اومده....لطفا رسيدگي كنيد چون این سرویس رو بخاطر این انتخاب کردم که اوپراتور به بنده گفتن اگر پهنای باند پر نشده باشه سرعت دانلودتون مثل سرویس یک مگ خواهد بود و تغییری نمیکنه . بنده با پشتیبانی تماس گرفتم،پرسیدم خط من نویز داره؟ گفتن خیر .پرسیدم آیا پهنای باند مرکز مخابراتی پر شده؟ گفتن از NOC سوال کردیم،پهنای باند پر نشده .پرسیدم اگه پهنای باند پر نشده پس چرا سرعتم کم شده!!!!!! اوپراتور HIWEB گفت در حال حاضر با توجه به ضریب اشتراک سرعت مناسبی رو دارین!!!!!!!!!! بهش گفتم همکارتون قبلا توضیح دادن که خط من روی هشت مگ هست و ضریب اشتراک فقط زمانی که پهنای باند پر باشه اعمال میشه که سرعت رو کم میکنه.الان هم شما گفتین پهنای باند پر نشده پس چرا ضریب اشتراک برای من اعمال کردین.اوپراتور گففت همکارم اشتباه به شما توضیح داده که در اولین فرصت بخاطر توضیحات اشتباه با ایشون برخورد میکنیم تا در صورت لزوم توبیخ بشن!!!!! الان تكليف مايي که سرويس خريديم چيه ؟ چرا این اوپراتور ها دروغ میگن به مردم و هرکدومشون یه چیزی میگن؟ باید سه چهار روز ضرر بدیم تا باز یکنفر بیاد به شکایتم رسیدگی کنه تا مشکل برطرف بشه ؟ چرا دفعه ی قبلی که شکایت کردم سرعتم درست شد ، هربار باید بیام شکایت کنم چندروز وقتم تلف بشه تا مشکل رو حل کنن؟ اول باید مشکل سرعت من رو هرچه سریعتر برطرف کنن . باید بخاطر روزهایی که سرعت پایین بوده به من خسارت بدن ، پولی که پرداخت کردم بخاطر سرعت بالا بوده!!!!!!!!!!! از شما کارمندان عزیز سازمان تنظیم مقررات خواهشمندم نزارين حق مردمو بخورن . تک تک مکالمه ها توی دیتا بیس شرکت های وب هست که یک آقایی به بنده گفتن اگه سرویس 128 بگیرین چون خط شما روی 8 مگ بسته میشه سرعتتون در زمانهایی که پهنای باند پر نباشه به هیچ عنوان پایین نمیاد و مثل سرویس قبلی که یک مگ بود میتونین با حداکثر سرعت دانلود کنین . شما کارمندان شریف سازمان تنظیم مقررات میتونین به تک تک مکالمات گوش کنین و خودتون بشنوین که هر اوپراتور یه توضیح داده که کاملا متفاوته................درضمن از سرکار خانوم دشتی و سرکار خانم علیزاده بخاطر پیگیری هایی که برای شکایت قبلیم داشتن تشکر میکنم و خواهشمندم از این عزیزان بخاطر دانش بالایی که در ضمینه ی فناوری اطلاعات دارن تقدیر کنید چون این عزیزان بودن که باعث شدن در سرویس قبلی بتونم با حداکثر سرعت دانلودکنم................امیدوارم مشکل کندی سرعت دانلود مثل دفعه ی قبل با شکایت کردن درست بشه
    آقا سرویس 128 تو باید 16 باشه،حالا اومدن سرعتتو گذاشتن200،ناراحتی؟!!!!!!!!!!!!!!!! به نظرم خوبم گذاشتن واست...
    پول سرویس 128 دادی،توقع داری سرعتو 8مگو بهت بدن!!!!!!!!!!!!!!!
    به نظر من اصلا به شکایتت رسیدگی نمیشه چون تازه سرعته بالاترم بهت دادن...

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آقا سرویس 128 تو باید 16 باشه،حالا اومدن سرعتتو گذاشتن200،ناراحتی؟!!!!!!!!!!!!!!!! به نظرم خوبم گذاشتن واست...
    پول سرویس 128 دادی،توقع داری سرعتو 8مگو بهت بدن!!!!!!!!!!!!!!!
    به نظر من اصلا به شکایتت رسیدگی نمیشه چون تازه سرعته بالاترم بهت دادن...
    باسرویس یک مگ روزی 6 تا 8 گیگ دانلود داشتم که اختلاف قیمتش با سرویس 128 تنها 10 هزارتومنه

Sent from my iPhone 5S using tapatalk

4. این کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باسرویس یک مگ روزی 6 تا 8 گیگ دانلود داشتم که اختلاف قیمتش با سرویس 128 تنها 10 هزارتومنه

درسته ولی ببین وزارت ارتباطات کاری نداره که تو قبلا چند گیگ دانلود می کردی و الان چقدر دانلود میکنی؛ اون میاد سرویس تو رو می بینه ( که الان 128 ) بعد با توجه به قانون سازمان تنظیم مقررات بهت میگه که شما اگه سرعتت از 2 کیلوبایت کمتر شد حق شکایت داری!!!!!!!!
    این قانون مسخره ایه که سازمان مقررات تصویب کرده و تنها جایی تو دنیا که سرعته قانونی سرویس 2 مگ 32 کیلوبایته،همین ایرانه

6. این کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

درسته ولی ببین وزارت ارتباطات کاری نداره که تو قبلا چند گیگ دانلود می کردی و الان چقدر دانلود میکنی؛ اون میاد سرویس تو رو می بینه ( که الان 128 ) بعد با توجه به قانون سازمان تنظیم مقررات بهت میگه که شما اگه سرعتت از 2 کیلوبایت کمتر شد حق شکایت داری!!!!!!!!
    این قانون مسخره ایه که سازمان مقررات تصویب کرده و تنها جایی تو دنیا که سرعته قانونی سرویس 2 مگ 32 کیلوبایته،همین ایرانه
    حالا شکایت رو نوشتم
    خدا رو شکر دفعه ی قبل ننیجه گرفتم

8. این کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه palet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

برای شبانه رایگان یه شرکتی رو توی اصفهان پیشنهاد میکنید

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا شکایت رو نوشتم
    خدا رو شکر دفعه ی قبل ننیجه گرفتم

خدا کنه حرفتو قبول کنن و حال کنی از اینترنتت...

11. این کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خدا کنه حرفتو قبول کنن و حال کنی از اینترنتت...
    تغییر سرویس دادم به یک مگ
    هشت هزارتومن گرون تره ولی الان شبی شیش گیگ دانلود میکنم

13. این کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام
    اقا یکی میشه ی کمک کوچیک به ما بکنه من مودم جیبی میخوام بگیرم میخواستم بدونم اگه ترافیکه اینترنتمو استفاده نکنم تموم میشه؟یعنی مهلت داره یا نه؟چون تو خونه adsl دارم مودم جیبی برای کارای بیرون از خونه میخوام
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام یک کسی بهم کمک کنه من میخوام سرویس نامحدود بگیرم از شرکتی که محدود حجمی نداشته باشه از کدوم شرکت خصوصی اینترنت بگیرم ؟

خودم از مخابرات سرویس دارم خیلی ازیت شدم
    Last edited by reza 07; 05-09-2014 at 15:11.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •