نظرتون چیهمحتوای مخفی: ویرایش جدید
با سلام . بنده سرويس 128 دارم ولی down stream روی 8 مگ هست....قبلا سرویس 1 مگ داشتم که با کندی سرعت مواجه شدم ولی بعد از شکایت مشکلم برطرف شد! الان جدیدا به پیشنهاد اوپراتور های وب سرویس 128 خریدم که دوباره به مشکل کندی سرعت روبرو شدم! سرعتم به شدت پايين اومده....لطفا رسيدگي كنيد چون این سرویس رو بخاطر این انتخاب کردم که اوپراتور به بنده گفتن اگر پهنای باند پر نشده باشه سرعت دانلودتون مثل سرویس یک مگ خواهد بود و تغییری نمیکنه . بنده با پشتیبانی تماس گرفتم،پرسیدم خط من نویز داره؟ گفتن خیر .پرسیدم آیا پهنای باند مرکز مخابراتی پر شده؟ گفتن از NOC سوال کردیم،پهنای باند پر نشده .پرسیدم اگه پهنای باند پر نشده پس چرا سرعتم کم شده!!!!!! اوپراتور HIWEB گفت در حال حاضر با توجه به ضریب اشتراک سرعت مناسبی رو دارین!!!!!!!!!! بهش گفتم همکارتون قبلا توضیح دادن که خط من روی هشت مگ هست و ضریب اشتراک فقط زمانی که پهنای باند پر باشه اعمال میشه که سرعت رو کم میکنه.الان هم شما گفتین پهنای باند پر نشده پس چرا ضریب اشتراک برای من اعمال کردین.اوپراتور گففت همکارم اشتباه به شما توضیح داده که در اولین فرصت بخاطر توضیحات اشتباه با ایشون برخورد میکنیم تا در صورت لزوم توبیخ بشن!!!!! الان تكليف مايي که سرويس خريديم چيه ؟ چرا این اوپراتور ها دروغ میگن به مردم و هرکدومشون یه چیزی میگن؟ باید سه چهار روز ضرر بدیم تا باز یکنفر بیاد به شکایتم رسیدگی کنه تا مشکل برطرف بشه ؟ چرا دفعه ی قبلی که شکایت کردم سرعتم درست شد ، هربار باید بیام شکایت کنم چندروز وقتم تلف بشه تا مشکل رو حل کنن؟ اول باید مشکل سرعت من رو هرچه سریعتر برطرف کنن . باید بخاطر روزهایی که سرعت پایین بوده به من خسارت بدن ، پولی که پرداخت کردم بخاطر سرعت بالا بوده!!!!!!!!!!! از شما کارمندان عزیز سازمان تنظیم مقررات خواهشمندم نزارين حق مردمو بخورن . تک تک مکالمه ها توی دیتا بیس شرکت های وب هست که یک آقایی به بنده گفتن اگه سرویس 128 بگیرین چون خط شما روی 8 مگ بسته میشه سرعتتون در زمانهایی که پهنای باند پر نباشه به هیچ عنوان پایین نمیاد و مثل سرویس قبلی که یک مگ بود میتونین با حداکثر سرعت دانلود کنین . شما کارمندان شریف سازمان تنظیم مقررات میتونین به تک تک مکالمات گوش کنین و خودتون بشنوین که هر اوپراتور یه توضیح داده که کاملا متفاوته................درضمن از سرکار خانوم دشتی و سرکار خانم علیزاده بخاطر پیگیری هایی که برای شکایت قبلیم داشتن تشکر میکنم و خواهشمندم از این عزیزان بخاطر دانش بالایی که در ضمینه ی فناوری اطلاعات دارن تقدیر کنید چون این عزیزان بودن که باعث شدن در سرویس قبلی بتونم با حداکثر سرعت دانلودکنم................امیدوارم مشکل کندی سرعت دانلود مثل دفعه ی قبل با شکایت کردن درست بشه