یعنی کسی نمیخواد جواب بده!؟![]()
یعنی کسی نمیخواد جواب بده!؟![]()
خود لپتاپ هاي فوجيتسو چي؟؟؟؟؟
ببينم سايتي مثل gsmarena كه برا مبايله برا لپتاپ هم هست؟؟؟؟
با سلام خدمت دوستان
من یه لپ تاپ تو محدوه ی قیمت 700 تا 900 هزار تومن میخوام ... مورد استفاده م هم برای فیلم و اینترنت و کارهای معموله و استفاده ی گرافیکی چندانی قرار نیست ازش بکنم ... بنا بر این اصلی ترین ملاک های من دی وی دی رایتر و کیفیت تصویر و اسپیکر و اندازه ی مانیتور و ... هست . چه مدلی پیشنهاد میکنید؟
ضمن اینکه اگر سایتی رو میشناسید که انواع لپ تاپ رو با قیمت و مشخصات سیستم معرفی میکنه لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیز آخه یه پستا که 3 بار نمیفرستن
اگه همین 10 صفحه آخر تاپیک رو بخونید به جوابتون خواهید رسید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امروز یکی از فروشنده های لپ تاپ به من گفت نوت بوکهای مدل 5738zg که سیستم عامل لینوکس داره برای نصب ویندوز درایوراش موجود نیست واگه از کسی بخوای بخری هزینش زیاد میشه چون باید دریوراش رو دانلود کنه .میخوام بدونم که این حرف درسته ؟ واگه اره هزینه نصب ویندوز ودرایوراش چقدر رو قیمت لپ تاپ اضاف میکنه؟
سوال دیگه که دارم اینه که این مدلهای 5738 ایسر که فعلا تو بازار موجود نیست تا کی ممکنه بیاد واشلا ارزش صبر کردن داره یا برم سراغ یه برند دیگه
ادرس مجتمع پایتخت ،رضا ،ایران روهم لطفا بگذارید
دوستان لطفا راهنمایی کنید چون شنبه میخواهم خرید کنم
من 10 صفحه اخر رو خواندم ولی هیچ کس دنبال سبک وزن نبود!!!
فقط گفته بودن سری x سبک و گرونه!
سلام دوستان
من تو فکر خرید 1320 دل هستم، اما شنیدم جدیدن کارت گرافیم های بعضی از دل ها سوخته، می خواستم ببینم این مدل هم جزو اوناست یا نه؟
ممنون
سلام عزیزان
من تازه این تا÷یک رو دیدم
میخواستم که یه ل÷ تا÷ بخرم تو ذهن خودم dell vostro1520 2.6 هست
میخواستم در باره اش توضیح بدید
لطفا درباره ی cache هم یه توضیح بدید که چی هست و تو سرعت چتد در صد تاثیر داره؟
ممنون
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)