تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1033 از 1081 اولاول ... 3353393398310231029103010311032103310341035103610371043 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,321 به 10,330 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid_sh2447's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

ممنون از توضیحات کاملتون...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

من چند روزیه گرفتار یه مشکلی شدم.
    چند روز پیش اتفاقی دیدم که حتی وقتی صفحه ای در اینترنت در حال باز شدن نیست و سیستم کاملا از لحاظ اینترنتی بیکاره وقتی از کانکشن اینترنت status میگیرم همینطور سند و ریسیو دارم.
    برنامه netlimiter رو نصب کردم که ببینم مورد از کجاست دیدم که کسپر داره از خط استفاده میکنه و در واقع باعث میشه که DLSpeed در برنامه netlimiter مقدارش بالا بره.
    این مورد وقتیکه میرم پیش دوستانی که Adsl دارن باعث میشه که ناخودآگاه از ترافیک اون بنده خدا کم بشه.
    کسپر رو پاک کردم و دوباره نصب کردم.حتی ویندوز رو هم عوض کردم اما مشکل همچنان پا برجاست.
    گاهی اوقات کسپر هیچ باری روی خط نمیزاره اما گاهی هم همینطور DlSpeed رو بالا میبره.
    با netlimiter محدودش هم کردم اما انگاری باعث افت سرعت توی باز کردن صفحات میشه.ورژن 2012 دارم.حدود 1ماهه این ورژن رو نصب کردم و تا چند روز پیش باهاش مشکلی نداشتم.
    ممنون میشم که راهنماییم کنید.

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان
    اگه یه فایل به خصوص. مثلا dll داشته باشم و آنتی ویروس به اشتباه اون رو پاک می کنه و میبره به قرنطینه ، باید چکار کرد ؟ توی 2012 .

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

لیست سفید فایل و فولدر

1. پنجره Trusted Zone رو طبق تصویر زیر باز کنید :
      محتوای مخفی: Trusted Zone 

2. در این پنجره و در قسمت Exclusion rulesروی Add کلیک کنید و در پنجره باز شده، فقط گزینه Object رو تیک دار کنید :
      محتوای مخفی: Exclusion rules 

3. در قسمت پایین این پنجره ، رو به روی عبارت Object، روی Select Object کلیک کرده و فایل یا فولدر مورد نظر رو وارد کرده و سپس تمام پنجره ها رو OK کنید.

( گزینه Include Subfolders برای شامل شدن فولدر های موجود در داخل یک فولدر به کار میره. )
      محتوای مخفی: Add 

لیست سفید برنامه ها

در صورتی که هنگام اجرای برنامه ها، کرک ها و کلیه فایل های اجرایی که سالم هستند با واکنش کاسپر رو به رو میشید، طبق مراحل زیر، فایل اجرایی مورد نظر رو وارد لیست سفید برنامه ها کنید.

اگر علاوه بر هنگام اجرا، کسپر هنگام اسکن نیز، فایل های محل نصب برنامه و یا نگهداری کرک رو آلوده تشخیص داده و اقدام به پاک کردن اونها میکنه، علاوه بر مراحل زیر، طبق مراحل گفته شده در بالا، پوشه محل نصب برنامه و یا نگهداری کرک رو هم وارد لیست سفید فایل و فولدر کنید.

4. فایل اجرایی برنامه و یا کرک رو طبق تصویر زیر در پنجره Trusted Applications وارد کنید :

محتوای مخفی: Trusted Applications 

5. بعد از وارد کردن فایل اجرایی مورد نظر، پنجره زیر باز میشه که تمام گزینه های اون رو تیک دار کرده و پنجره رو Ok کنید.

محتوای مخفی: ٍExclusion for application 

6. در پایان تمامی پنجره های باز رو Ok کنید.

Last edited by omid-p30; 17-01-2012 at 13:32.

5. 7 کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

برنامه Virsus removal tool کاسپر رو از کجا دانلود کنم؟؟؟؟

7. این کاربر از mrmostafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

Files and folders exclusions

لیست سفید فابل و فولدر

پنجره Trusted Zone رو طبق تصویر زیر باز کنید :

در این پنجره و در قسمت Exclusion rulesروی Add کلیک کنید و در پنجره باز شده، فقط گزینه Object رو تیک دار کنید :

در قسمت پایین این پنجره ، رو به روی عبارت Object، روی Select Object کلیک کرده و فایل یا فولدر مورد نظر رو وارد کرده و سپس تمام پنجره ها رو OK کرده و برای اطمینان از اعمال تغییرات، سیستم رو ریستارت کنید.

( گزینه Include Subfolders برای شامل شدن فولدر های موجود در داخل یک فولدر به کار میره. )

ممنون دوست من
    اتفاقا دیروز این کار رو کردم و بعدش برای اینکه ببینم کار می کنه یا نه ، همون فایل رو اسکن کردم ، دیدم که دوباره بردش تو قرنطینه.

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

پاک شود......
    Last edited by kases; 01-12-2011 at 15:01.

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

میتونم پوشه اپدیت PURE رو برای KIS یا KAV هم استفاده کنم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

برنامه Virsus removal tool کاسپر رو از کجا دانلود کنم؟؟؟؟
    از اینجا دانلود کن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ایشون منظورش ایزار پاکسازی سیستم های آلوده کاسپر هست، لینکی که شما دادید ابزار پاک کردن کامل خود کاسپر هست.
    Virus Removal Tool رو از اینجا دانلود کنید :
    کد:
    میتونم پوشه اپدیت PURE رو برای KIS یا KAV هم استفاده کنم؟
    اصولا نباید امکان پذیر باشه.
    Last edited by omid-p30; 01-12-2011 at 19:48.

12. 3 کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من چند روزیه گرفتار یه مشکلی شدم.
    چند روز پیش اتفاقی دیدم که حتی وقتی صفحه ای در اینترنت در حال باز شدن نیست و سیستم کاملا از لحاظ اینترنتی بیکاره وقتی از کانکشن اینترنت status میگیرم همینطور سند و ریسیو دارم.
    برنامه netlimiter رو نصب کردم که ببینم مورد از کجاست دیدم که کسپر داره از خط استفاده میکنه و در واقع باعث میشه که DLSpeed در برنامه netlimiter مقدارش بالا بره.
    این مورد وقتیکه میرم پیش دوستانی که Adsl دارن باعث میشه که ناخودآگاه از ترافیک اون بنده خدا کم بشه.
    کسپر رو پاک کردم و دوباره نصب کردم.حتی ویندوز رو هم عوض کردم اما مشکل همچنان پا برجاست.
    گاهی اوقات کسپر هیچ باری روی خط نمیزاره اما گاهی هم همینطور DlSpeed رو بالا میبره.
    با netlimiter محدودش هم کردم اما انگاری باعث افت سرعت توی باز کردن صفحات میشه.ورژن 2012 دارم.حدود 1ماهه این ورژن رو نصب کردم و تا چند روز پیش باهاش مشکلی نداشتم.
    ممنون میشم که راهنماییم کنید.
    کاسپر به هر حال قطعا روی ترافیک مصرفی، هیچ تاثیری نداره. این هم که مشکلتون از کجا ناشی میشه شخصا نظری ندارم. پست زیر رو هم بخونید شاید کمکتون کنه.
    کد:
    ممنون دوست من
    اتفاقا دیروز این کار رو کردم و بعدش برای اینکه ببینم کار می کنه یا نه ، همون فایل رو اسکن کردم ، دیدم که دوباره بردش تو قرنطینه.
    نمیدونم والا. تا حالا موردی دیده نشده که این بخش کارش رو درست انجام نده.مطمین شید درست انجام میدید.
    در تصویر دوم هم مطمین شید عبارت Protection component بر روی any قرار داره.

14. 2 کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •