تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1033 از 1404 اولاول ... 335339339831023102910301031103210331034103510361037104310831133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,321 به 10,330 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

پروفشنال wonderful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    AZADI LAKE

پيش فرض

خدا به ما که شانس نداده حداقل یه جا باشیم که سرعت adslش بالا باشه.
    محل سکونت رو ببین همونجا هستم.برا همین 64 دارم برجی 7500 میدم اونم شبانه(البته با حمایت جیب بابام)
    راستی یه چیزی بگم کف همتون ببره:اولین و تنها psp و xbox شهرستانمو مال من و داداشم هست.
    کف کردید نه؟

نه فقط جر لهجه بود.

50 درصد کسایی که psp دارند زیر 13 سال دارند که بابشون به عنوان سوغاتی از اونور میاره اینور (اینو مطمئنم میگم)

50 درصد هم گیمر هستند

بهت پ.خ میدم از کجا میارم

نه بابا بادیال اپ که حرف دانلودو نزن خندم میگره هیچ جا هم نداره نمیفروشه

قراره علی اقا پست کنه (1 اکتبر)
    Last edited by wonderful; 14-09-2009 at 22:28.

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

50 درصد کسایی که psp دارند زیر 13 سال دارند که بابشون به عنوان سوغاتی از اونور میاره اینور (اینو مطمئنم میگم)

50 درصد هم گیمر هستند

بهت پ.خ میدم از کجا میارم

نه بابا بادیال اپ که حرف دانلودو نزن خندم میگره هیچ جا هم نداره نمیفروشه

قراره علی اقا پست کنه (1 اکتبر)
    بهرته بگی 50% هم معتاد بازی کردن هستند . یکیش من که توی کشتی و مترو و تاکسی و سر کلاس و همه جا باهامه

3. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

نه خیر عزیزم ، اکشن فیگور ها یا همون عروسک ها رو شرکت های سازنده بازی درست میکنند . باقیشو براتون بالا تر توضیح دادم .
    خوب الان فهميدم كه شركت هاي سازنده كنسول نه تنها از بازي ها سود نمي كنن از عروسكم سود نمي كنن و فقط جهت رضاي خدا كنسول توليد مي كنن !! تازه آموزش هكشم تو دفترچه راهنما كنسول مي ذارن !!

دلیل اصلی اینکه سونی این همه دست و پا میزنه که هک نشه به قول شما اینه که دهن شرکت های تولید بازی رو ببنده تا به سرنوشت Sega DC دچار نشه ، ولی هر چند وقت یک بار یه کارمند خائنی پیدا میشه روش هک رو لو میده
    جالبه فقط سوني اين دست و پا رو مي زنه و بقيه عين خيالشون نيست ايكس باكس اصلا براش مهم نيست كه كنسول هاش هك مي شه و نيازي نداره دهن شركت هاي سازنده بازي رو ببنده شايد چون ماكروسافت پولدار هست و اهداف بشر دوستانه داره براي توليد كنسول فقط نمي دونم چرا وقتي از بازي هاي كپي تو كنسول ماكروسافت استفاده مي كنيم تو لايو بن مي شيم اينا كه خودشون ياد دادن هك كنيم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! يا همين Wii كه روزي يه بازي براش مي آد اصلا مهم نيست كه بازي هاش به سادگي كپي مي شه و اونقدر راحتم كپي خور مي شه كه نگو ! هم نرم افزاري هم سخت افزاري فقط يكم باگ داره بايد بهشون يه ميل بزنم بگم روش دقيق هكش رو بگن ....

در مورد UMD هم اینطوری که شما میگی نیست ، وقتی که یک شرکتی Developing Kit رو خریداری میکنه تمام تجهیزات لازم برای تولید UMD رو هم دریافت میکنه . برای مثال روی جلد Metal Gear ACID من نوشته شده کپی شده در کنامی اروپا . و البته این رو هم بد نیست بدونی که تولید دیسک های نرم افزاری در اندازه صنعتی اصلا کپی کردن نیست ، بلکه قالب زنیه ، یعنی یک بازی خاص قالب داره و قالب زده میشه و بعدش چاپ میشه روش و ... که گویا به تازگی در ایران هم این دستگاه ها اومده و شرکت ها دارند محصولاتشون رو به صورت قالب زده شده ارایه میدهند و نه کپی که روش چسب چسبوندند . اگر در این باره دوست داشتی بیشتر بدونی بگو تا برات بگم
    عزيز چند صد ساله ايران نبودي قالب زني بالاي ده ساله تو ايران اومده تازگي هم اجباري شده توسط وزارت محترم فرهنگ و ارشاد اسلامي البته برا بازي ها اجباري شده برا نرم افزارا اجباري نيست !

اين بحثا هيچ وقت به هيچ جايي نمي رسه ، نه من قانع مي شم نه شما جفتمون هم فكر مي كنيم داريم منطقي حرف مي زنيم پس بي خيال اصلا به من چه سود مي كنه يا نمي كنه يا مي خواد هك بشه يا نشه ، هك شد زندگي مون رو مي كنيم نشدم زندگي مون رو مي كنيم ...

موفق باشيد

5. 5 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alireza fatemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

اين بحثا هيچ وقت به هيچ جايي نمي رسه ، نه من قانع مي شم نه شما جفتمون هم فكر مي كنيم داريم منطقي حرف مي زنيم پس بي خيال اصلا به من چه سود مي كنه يا نمي كنه يا مي خواد هك بشه يا نشه ، هك شد زندگي مون رو مي كنيم نشدم زندگي مون رو مي كنيم ...
    منم موافقم

بجای این بحثا یه درخواست بدیم برای psp یه تالار جدا بزنن چون الان تعداد آموزشها بالا رفته و داره بحث تخصصی تر میشه

شما هم موافقید؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    AZADI LAKE

پيش فرض

من هم نظرم با اقا جاوید موافقه هیچ دلیل منطقی ای وجود نداره سونی خودش روش هک فریم ور هاش رو لو بده

اگر هم بیشتر فروش سونی تو کشور های بازار سوم باشه چرا یه دونه گارانتی تو کشور های بازار سوم نداره یا حتی فونت کشورهای بازار سومی رو تو دستگاهاش نزاشته؟

در ضمن بهتره این بحث تموم بشه جواب منم نمیخواد بدید

اگه میخواد ادمه بدید یه تاپیک دیگه در همین مورد بزنید

وگرنه خودم گزارش تخلف میدم(جدی نمیدونم بگیرید یا نگیرید)
    راستی با توجه به فوق العاده شلوغ شدن این تاپیک لطفآ هر چیزو در تاپیک مخصوص خودش یا در تاپیک جدید بگید تا تو این تاپیک بیشتر در مورد خود psp بازیهای جدیدش فریم ور های جدیدش بحث بشه نه در مورد چگونگی سود دهی سونی

از طرف کوچیک شما wonderful
    Last edited by wonderful; 14-09-2009 at 23:53.

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

خوب الان فهميدم كه شركت هاي سازنده كنسول نه تنها از بازي ها سود نمي كنن از عروسكم سود نمي كنن و فقط جهت رضاي خدا كنسول توليد مي كنن !! تازه آموزش هكشم تو دفترچه راهنما كنسول مي ذارن !!
    شما اگر یک دور با دقت بخونی همه چیز رو نوشتم مگر اینکه خودت رو بزنه به کوچه علی چپ.

جالبه فقط سوني اين دست و پا رو مي زنه و بقيه عين خيالشون نيست ايكس باكس اصلا براش مهم نيست كه كنسول هاش هك مي شه و نيازي نداره دهن شركت هاي سازنده بازي رو ببنده شايد چون ماكروسافت پولدار هست و اهداف بشر دوستانه داره براي توليد كنسول فقط نمي دونم چرا وقتي از بازي هاي كپي تو كنسول ماكروسافت استفاده مي كنيم تو لايو بن مي شيم اينا كه خودشون ياد دادن هك كنيم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! يا همين Wii كه روزي يه بازي براش مي آد اصلا مهم نيست كه بازي هاش به سادگي كپي مي شه و اونقدر راحتم كپي خور مي شه كه نگو ! هم نرم افزاري هم سخت افزاري فقط يكم باگ داره بايد بهشون يه ميل بزنم بگم روش دقيق هكش رو بگن ....
    ما در اینجا شرکت سونی رو به عنوان مثال قرار دادیم که هر بار مجبور نشیم اسم 400 تا شرکت رو بیاریم اینکه درکش سخت نیست ؟

در مورد شرکت های مختلف هم بستگی داره به سیاست های اون شرکت ، مثلا ماکروسافت هرگز دنبال این کار ها نیست و به شرکت های بازی سازی هم میگه همینی که هست و به قدری هم قدرت داره که اگر شرکت های تولید بازی ساپورتش نکنند کاری کنه که کنسولش ورشکست نشه .

عزيز چند صد ساله ايران نبودي قالب زني بالاي ده ساله تو ايران اومده تازگي هم اجباري شده توسط وزارت محترم فرهنگ و ارشاد اسلامي البته برا بازي ها اجباري شده برا نرم افزارا اجباري نيست !
    چند ده سال نیست این یک ، هنوز به 4 سال نرسیده ، تمام داستان اورجینالی هم که میدید توی ایران تولید نمیشد بلکه سفارش میدادند و در خارج از ایران تولید میشد و حتما هم شما نباید همه اینها رو بدونی چونکه یحتمل از سر و کله زدن با این داستان ها فقط در بخش مصرف کننده بودی و نه تولید کننده . در مورد تولید UMD هم همین طوریه و فقط نیاز به دستگا تزریق برای قالب زنی کاورش و سطح دیسک نوری داخلش و یک استمپر برای چاپ روی سیدی و یک استمپر آلومینیوم برای قالب زدن فلز پشتش نیازه همین و بس ، البته به دانش انجام این کار هم نیازه که اصطلاحا بهش میگن SDK که شرکت های مختلف در دسترس تولید کنندگان قرار میده . حرف شما در مورد سود شرکت تولید کننده کنسول از بازی مثل این میمونه که بگید سونی میاد از هر خواننده ای که CD آهنگاشو میده بیرون یا از رادیو های مختلف پول میگیره چونکه داره دستگاهی تولید میکنه که میشه باهاش آهنگ گوش کرد

در مورد سایر داستان ها هم اگر مایل بودید یک تاپیک جدا بزنیم و بحث رو ادامه بدیم چونکه این تاپیک رو منحرف کردیم حساااااااابی

با این بخش حرفت هم 100% موافقم

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirrasa kateb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به به آقایون!
    سلام
    چه خبر شده!
    آخرین پستم توی این تاپیک یکسال پیش توی صفحه 555
    ببخشید بابت اسپم

10. این کاربر از amirrasa kateb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت mmd_brz2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام.
    پس اس پی من مموریش خراب شده.
    می رم نو قسمت بازیها می نویسه : there is no games ( بازی توش هست )
    فقط هم بازیها رو اجرا نمیکنه.
    چیزای دیگرو اجرا می کنه.
    باید چی کار کنم؟

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

گفتم كه تا پنجاه سالم بحث كنيم به نتيجه نمي رسيم واسه همين ديگه ادامه نمي دم ......

13. این کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    AZADI LAKE

پيش فرض

دمت گرم اقا جاوید شما یه چیز می گی ایشون یه چیز دیگه تاپیکم کلآ منحرف شده

باید اسمشو میذاشتیم تمامی مسائل در رابطه با سیاست های سونی (پست اول اصلآ خوانده نشود چون ربطی به بحث ندارد)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •