تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1033 از 3195 اولاول ... 33533933983102310291030103110321033103410351036103710431083113315332033 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,321 به 10,330 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه boy_teh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون. آره... من که زیاد فعلا بازی ندارم.. اینا عنواناییه که فعلا دارم:
    Saw
    pes10
    gta EF liberty city
    GOW 2
    fallout 3
    mortal kombat vs dc universe
    modern warfare 2
    banjo هم که با خود دستگاه بود.
    از اینا بیشتر از همه MF2 و GOW2 و saw بم فاز دادن
    راستی... pes 10 بهتره یا fifa 10؟
    چون تو رده بندیا هم که از بهترین بازیا بود اسم pes 10 رو ندیدم.. اما fifa بود
    مباركه دادا .
    بازيهاي خوبيم گرفتي . منم خودم تازه كنسول گرفتم . 2 هفته اس .
    من SAW رو تموم كردم . خوب بود ولي روند بازي يكنواخت بود . آخرشم كه ..
    resident evil5 - ace combat6 - bully - crash - army of two - Halo3 - GeOW1 - batman arkham - prince of persia - assissans creed1,2 اينام همه با حالن .

2. 2 کاربر از boy_teh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

خود طرف میگه که 5 ساعت بیشتر بازی نکرده و به خاطر اینکه بن شده داره میفروشه ! و میگه مشکلی نداره
    بعد از کجا میشه فهمید که سه چراغ شده ؟
    اگه سه چراغ شده باشه مگه درست میشه ؟
    بله
    برای مثال اگه کسی به Erorr 0020 برخورد کنه مشکلش با X-Clamp حل میشه اما خیلی ها بودن که بعد از X-Clamp با بازی روزی2-3 دوباره 3 چراغه شدن
    یکی از راه های تشخیص می تونه این باشه که کنسول رو به فروشگاه هایی ببرید که متخصص این امر هستن تا ببینن X-Clamp شده یا نه

اما من Dvd 2 ش رو دیدم. تقریبا پره!
    میشه بگی کجاها نیاز میشه dvd 2 رو بزاریم ما که آرکید داریم؟ یا اینکه اصلا میتونیم از اونم استفاده کنیم؟
    DVD دوم چیزی حدود 2 GB حجم به بازی اضافه میکنه و شامل یک سری مسیر ها و ماشین های اضافیه و بازی اصلی در دیسک اول موجوده دیسک دوم جانبیه
    دیسک دوم برای دوستانی که کنسولشون هارد نداره تقریبا بی کاربرده

4. 6 کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

دوستان یک بحث
    کسی تا الان با حرکاتی که میشه با avatar تو dashboard انجام داد تجربه داره ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان یک بحث
    منظورت چيه پدرام ؟ مثلا ميتوني سرشو حركت بدي و بچرخوني و دست تكون بديو باد گلو بزني . منظورت اين حركات بود ؟

1 سوال :
    آيا اچيومنتهارو ميشه پاك كرد ؟ مثلا يه بازي رو كه يه بار امتحاني گذاشتم و يه كم بازي كردم و ديگه نميخوام بازي كنم اچيومنت داده . راحي داره برا پاك كردنشون ؟

7. 2 کاربر از boy_teh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

منظورت چيه پدرام ؟ مثلا ميتوني سرشو حركت بدي و بچرخوني و دست تكون بديو باد گلو بزني . منظورت اين حركات بود ؟

1 سوال :
    آيا اچيومنتهارو ميشه پاك كرد ؟ مثلا يه بازي رو كه يه بار امتحاني گذاشتم و يه كم بازي كردم و ديگه نميخوام بازي كنم اچيومنت داده . راحي داره برا پاك كردنشون ؟
    خیر دوست عزیز
    اچیومنت ها پاک نمیشن.حتی اگه سیو بازی پاک بشه یا بازی از روی هارد پاک بشه
    تنها راه از بین رفتنشون پاک کردن پروفایله که با این کار تمام اچیومنت ها پاک خواهند شد

دوستان یک بحث
    بله پدرام جان
    واقعا چیز جالبیه و آواتار با آنالوگ سمت راست سرش رو حرکت میده به حرطرف که آنالوگ رو بچرخونید و با فشار دادن آنالوگ برای شما دست تکون میده
    اگه سرش رو خیلی زیاد تکون بدید خنده ی روی لبش تبدیل میشه به یک حالت نارضایتی (برای چند ثانیه)
    تا همین حد تجربه کردم
    واقعا نو آوری های جالبی هستند + داشبورد Xbox 360 که از لحاظ زیبایی و جلوه های گرافیکی چندین بار از PS3 جلوتره

9. 4 کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

؟
    بله پدرام جان
    واقعا چیز جالبیه و آواتار با آنالوگ سمت راست سرش رو حرکت میده به حرطرف که آنالوگ رو بچرخونید و با فشار دادن آنالوگ برای شما دست تکون میده
    اگه سرش رو خیلی زیاد تکون بدید خنده ی روی لبش تبدیل میشه به یک حالت نارضایتی (برای چند ثانیه)
    تا همین حد تجربه کردم
    واقعا نو آوری های جالبی هستند + داشبورد Xbox 360 که از لحاظ زیبایی و جلوه های گرافیکی چندین بار از PS3 جلوتره
    کسی حرفی نزده بود ازش گفتم بگم که کسانی که نمیدونن هم تجربه کنن

اگه به بالا پایین سریع تکون بدی یک حالت لبخند و تایید با چشم های گرد شده به وجود میاد
    اگه هم به حالت دورانی بچرخونی rs رو یک حالت سرگیجه به مجود میاد

11. 4 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

ولي مطمئن باش از Theater خريدنت نبايد پشيمون باشي . درسته كه الان چند تا دستگاه رو ميكس ميكنن و يكي تحويل مشتري ميدن . ولي شك نكن كه هر دستگاهي تك كاره و تخصصيش بهتره . لنز كنسول با لنز Theater ي كه گرفتي قطعا فرق داره . عمر لنز به همين استفاده ها مربوط ميشه ديگه . ولي خب ممكنه كسي هم از كنسول براي هر دو مورد استفاده كنه ، منكرش نميشم اما از نظر من هر چيزي را بهر كاري ساختند اون قابليت استفاده از كنسول براي ويدئو (دي وي دي - بلو-ري)ديدن برا وقتي خوبه كه لنگ موندي و پلير در دسترس نيست (نظر شخصي)
    Monitor TV من نداره همچين چيزي . مطمئنا اگر داشت پيداش ميكردم چون من خوراكمه كه فيها خالدون اينجور چيزارو در بيارم راستي samgun جان اين حالتي كه گفته بودم بعضي وقتا كه تو بازي وارد يه محيط تاريك ميشم رخ ميده و صفحه تاريكتر ميشه و به محض اينكه وارد محيط روشن ميشي نور عادي ميشه و بعضي موقع ها هم تو همون محيط تاريك هم چند ثانيه بعد درست ميشه . عجيبه !
    من احسان هستم ممنون از همه راهنمائيهات بازم تونستي كمك كن
    سلام
    لنزش که فرق داره خیلی زیاد !! مطمئنا قدرت خواندن اطلاعات توسط لنز 600 الی 650 خیلی بیشتر از لنز 400 الی 450 است !!!

و دیگه اینکه پردازنده ی Cell میتونه به راحتی فیلمهایی با رزولیشن 1080i و 1080p رو به راحتی Render کنه ,

در صورتی که الان هیچ کدوم از Theater ها این قابلیت رو ندارن !!

در مورد کار اختصاصی هم کاملا باهات موافقم .اما خب یه موقغ هایی هم مورد های خاصی از آب در میاد که واقعا معرکه هستن.

در مورد مشکل تیره شدن تصویر هم دقیقا همون چیزی هست که گفتم , مربوط به تنظیمات LCD میشه.

من در خدمتم آقا احسان.

13. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    لنزش که فرق داره خیلی زیاد !! مطمئنا قدرت خواندن اطلاعات توسط لنز 600 الی 650 خیلی بیشتر از لنز 400 الی 450 است !!!

و دیگه اینکه پردازنده ی Cell میتونه به راحتی فیلمهایی با رزولیشن 1080i و 1080p رو به راحتی Render کنه ,

در صورتی که الان هیچ کدوم از Theater ها این قابلیت رو ندارن !!

در مورد کار اختصاصی هم کاملا باهات موافقم .اما خب یه موقغ هایی هم مورد های خاصی از آب در میاد که واقعا معرکه هستن.

در مورد مشکل تیره شدن تصویر هم دقیقا همون چیزی هست که گفتم , مربوط به تنظیمات LCD میشه.

من در خدمتم آقا احسان.
    دم شما گرم ،
    مدل Monitor TV من M2794DP LG هست . خودم كه همه منوش رو خوردم انقدر زير و رو كردم ولي چيزي پيدا نشد . البته شايد من زياد حساس شدم چون در كل مشكل خاصي پيش نمياد ولي اگر اينجوري نبود بهتر بود . اگر از ال سي دي من چيزي دستگيرتون شد كه مربوط به همين مشكل بود حتما بهم بگيد . گزينه Discovery تو setting>display كه ربطي به اين قضيه نداره ؟ reference هم رو همون standard خوبه ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کسی حرفی نزده بود ازش گفتم بگم که کسانی که نمیدونن هم تجربه کنن

اگه به بالا پایین سریع تکون بدی یک حالت لبخند و تایید با چشم های گرد شده به وجود میاد
    اگه هم به حالت دورانی بچرخونی rs رو یک حالت سرگیجه به مجود میاد
    اگرم تو حالت انتخاب كاراكتر آواتار RS رو بچرخوني و فشار بدي عاروق (باد گلو ) ميزنه . خيلي سوژس ولي وقتي بياي تو داشبورد نميزنه

16. 3 کاربر از boy_teh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام
    راستش من 1 ماه پیش Xbox 360 خریدم و تا الان هیچ مشکلی نداشت تا این که رفتم بازی Call of Daty 6 رو گرفتم دیدم دستگاه بازی رو Load نميكنه.بازيهاي قديمیتر رو گزاشتم اینبار اونا هم کار نکردن.
    الان کلاً دستگاه من هیچ بازی Load نمیشه.اون تور که من فهمیدم باید آپدیت بشه.ولی نمیدونم چجوری باید این کار رو انجام بدم.خیلی هم تو سایت گشتم ولی آموزش آپدیت رو پیدا نکردم.
    ممنون میشم آموزش آپدیت رو برام بزارید تا بتونم با دستگام کار کنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •