عزیزم با خرید سرویس جدید حذف میشه برو تو سایت یه نگاه بنداز اسمشون شده سرویس استاندارد ..... خودم زنگ زدم مسئول فروش گفت حذف شدن
عزیزم با خرید سرویس جدید حذف میشه برو تو سایت یه نگاه بنداز اسمشون شده سرویس استاندارد ..... خودم زنگ زدم مسئول فروش گفت حذف شدن
پارس انلاین که میگن افتضاح شده شاتل هم همینطور پس کجا باید بریم؟
کسی از این isp های متفرقه سراغ نداره که شبانش خوب باشه؟
Last edited by farshad0123; 25-05-2014 at 21:23.
پارس هم خوب نیست ؟![]()
چشه ؟ شبانش سرعت میاد پایین ؟
آخه خیلی ها که پارس هستن ناراصین که چرا با 256 شبانه با سرعت 300 نمیتونن دانلود کنن
نه متاسفانه فامیلمون 2مگشو داره رو 9مگ بستن سرعتش روزا 1.7 مگ با خارج هم 0.2مگ تازه میگه شبا بدتر از اینا میشه از چند نفر دیگه هم پرسیدم راضی نبودن فکر کنم هیچ راهی نداریم جز اینکه هممون شکایت کنیم و شبانه رو پس بگیریم
فقط پارس انلاین بعضی از استان ها خوبه مثلا تهران البته اونا مخابراتشون هم بهتر از مخابرات ماست
Last edited by farshad0123; 25-05-2014 at 22:07.
اینترنت بدون شبانه رایگان به درد عمشون میخوره بی خیال فوقش اعرفه تموم میشه بدون اینترنت میمونیم کمتر از این که نیست خا ک تو سرشون به جا اینکه ارتقا بدن خودشون رو به فکر کاربرا و درآمد خودشون باشن دارن عملا خودشون رو نابود میکنن هم مارو![]()
کجا زمان عمو محموت این شکلی بود ما اعتراض داریم به محموت نیاز داریم![]()
داداش این تستها رو نگاه مال King IMAN هست
اولی شبانه ـس
محتوای مخفی: 1
Last edited by lamp23; 25-05-2014 at 23:47.
به نطر من اگه شبانه رو حذف کردن همه خط رو تخلیه کنند تا حساب کار دستشون بیاد من که اگه حذف کنند یک ثانیه هم معطل نمیکنم
بعضی از دوستان میان میگن هر بلایی میخوان سر خوزستان و خوزستانی ها میارن به نظر من مشکل از بی عرضگی خودمونه من 13 سال اصفهان زندگی کردم و میدیدم اصفهانیها چطوری از حقشون دفاع میکنن و بزور هم شده حقشون رو میگیرن حق رو باید گرفت همینجوری بهت نمیدن هر چند فکر میکنم این جریان بازی سیاسی و تخریبیه
این تدبیر کلید سازه و وزراش این تازه اتمام سال اول و شروع سال دومشه![]()
دوست من یادمون باشه مخابرات دست کیه شما رو نمیدونم ولی ما دوره اصلاحات یادمونه که از این بازیها و خرابکاریها تا کجا پیش رفت
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)