باسلام خدمت همه اساتید...اگر زحمتی نیست ، 5 عطر با پخش بو و ماندگاری بالا برای فصل تابستان و 5 عطر هم با این خصوصیات برای فصل زمستان معرفی نمایید ...واقعا ممنونم
باسلام خدمت همه اساتید...اگر زحمتی نیست ، 5 عطر با پخش بو و ماندگاری بالا برای فصل تابستان و 5 عطر هم با این خصوصیات برای فصل زمستان معرفی نمایید ...واقعا ممنونم
برای زمستان:
توسکان لدر از تام فورد
بلک ارکید از تام فورد
هرود از مارلی
تغ از هرمس
پیورهاوانا از تری ماگلر
وان میلیون از پاکو رابان
برای تابستان:
اونتوس از کرید
مونت بلنک لجند (مشکی)
ایسی میاکه بلو
آلور اسپرت از شنل
بلو د شنل
ممنونم ناظر انجمن...تشکر.
جورجیو ارمانی مدل ارمانی کد ( 75 میل اگه درست یادم باشه) میارزه 120 تومن بخرم؟تستر هم هست.
اون 100 میلش که بزرگتر هست رو یادمه 3 سال پیش گرفتم 100 تومن الان قیمت کردم گفتن بالای 250 تومن![]()
دوستان تا 150 ادکلن برای هدیه (به یکی از دوستان پسر که 20 سالشونه) چی پیشنهاد میدین؟ یه چیزی که یخورده تک و خوشبو باشه بازم هر چی سلیقتونه؟ مرسی
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
Last edited by ArashMiniStar; 28-11-2014 at 15:37.
سلام
یه ادکلنی که جدیدا خودم هم استفاده می کنم B.U.T Hermes هستش. ( اسم کاملش TERRE D.HERMES )
قیمتش خیلی ارزون تر از اونیه که شما فکر می کنید و من هم تا حالا ندیدم کسی استفاده کنه. (به قول خودتون تکه)
البته B.U.T XERYUS و B.U.T STILL هم خوبه ...
باز انتخاب با شماست!![]()
ممنون ولی دوست گلم موضوع قیمتیه که میخوام بیشتر باشه این رفیق ما چون پولداره حداقل 150 میخوام باشه
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
اگر مطمئنید که تستر هست و عطر فیک نیست بله 120 مناسبه
بله هر دو حجم 75 و 125 میلش بالاتر از 250 تومن هستند...
من چندتا پیشنهاد دارم که با توجه به قیمت خیلی عطرای عالی هستند ((از نظر شخصی خودم))
آزارو دسیبل
دانهیل قهوه ای
بلک ایکس اس پاکو رابان (کمی بیش از 150 هست البته)
مطمئن هستید در مورد TERRE D.HERMES؟50 میلش بالای 200 تومن هست...
![]()
سلام
ببخشید، من یادم رفت که یه توضیحی رو بدم!
من خودم که گفتم استفاده می کنم و ارزونه، قیمت 20ml و جیبی اش رو عرض کردم.
من چون معمولا در حرکت بودم از جیبی اش استفاده می کنم و حواسم نبود که شما حجم بیشتری میخواین.
خیلی ممنون حتما امتحان میکنم.کسی نظری در مورد davidoff the game نداره؟ البته 200 تومنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)