تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1032 از 1298 اولاول ... 325329329821022102810291030103110321033103410351036104210821132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,311 به 10,320 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

با سلام ، متاسفانه الان در حال حاضر بخش پشتیبانی آنلاین دیگه بر روی سایت VAS نیست و شما برای پیگیری مشکلاتتون حتما باید با سامانه 2020 تماس بگیرید . اما در مورد مشکلتون شما اکانتتون آپ نشده که میتونه به دلایل زیر باشه .

1 - شما یوزر و پسوردتون رو اشتباه وارد کرده باشید .
    2 - در مرکز مخابراتی شما PVC های 5/51 تعریف نشده باشد .
    3 - مشکلی در BRAS مخابراتی شما باشد .

مورد 1 ، در بسیاری از کاربران اتفاق افتاده ، پیشنهاد میکنم رمز اکانت رو تغییر بدید ( از طریق سامانه پلوتون ) و یه چیزی مثل abcd که اعداد داخلش نباشه بزارید و تست کنید .
    مورد 2 ، اگر مودمتون اجازه بده ، میتونید بجای 5/51 همون 0/35 رو وارد کنید ( اگر اجازه بده ، یه احتمال هست )
    مورد 3 ، باید با 2020 تماس بگیرید و مشکلتون رو توضیح بدید .

در نهایت مشکلی از سمت مودم شما نیست ، البته من فکر میکنم شما از کاربران شهرستان باشید ، اگر شهرستانتون رو لطف کنید بگید کجاست میتونم بگم الان مشکلی در اون مراکز داریم یا خیر . موفق باشید .
    مرسی هم از شما هم از سایر دوستان که راهنمایی کردن ما شهرستان نجف آباد هستیم البته رمز رو مطمئنم درست وارد کردم امروز رفتم مخابرات خبر دادم گفتن چک میکنن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستانی که از این طرح بی نهایت استفاده میکنند لطفا نظر خودشان را هم بیان کنند... مخابرات برای سرویس های خودش تلفنی تبلیغ نکرد که برای این سرویس اینجوری تبلیغ کرد.
    من چند وقتیه استفاده میکنم.به نظر من سرویس خوبیه!به سایتشون هم میرسند و فکر کنم هر روز هم مطلب جدید میزارند روی سایت.
    سرعت طرح بی نهایت هم توی منطقه ی ما محدودیت نداره.من با همون 10 مگ دانلود میکنم همیشه.من که راضیم ولی خوب اگر میشد یکم تنوع بیشتری بدن توی فایل هاشون بهتر میشد.
    در مورد سرویس گیمش هم بگم که هنوز وقت نشده تست کنم.یعنی حدود 1 هفتست که من نمیتونم وصل بشم به سرور کانتر با طرح بینهایت وگرنه تست میکردم.مثل اینکه قرار گذشتند هر روز ساعت 5 توی سرور کانتر جمع بشن کاربرا برای بازی.اگر شد تست میکنم
    در کل به نظر من میارزه 8 هزارتومن بدی برای این سرویس

3. این کاربر از zxzxcvcv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من فردا دارم میرم ردانی پور ! این چه وعضشه ! زنگ زدم به یارو میگم اقا مشکل من حل نشده ! میگه شما خطتتون از 2 مگ تا 10 مگ بازه ! تازه این سرعتی هم که دارین از سرتون زیاده !

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من فردا دارم میرم ردانی پور ! این چه وعضشه ! زنگ زدم به یارو میگم اقا مشکل من حل نشده ! میگه شما خطتتون از 2 مگ تا 10 مگ بازه ! تازه این سرعتی هم که دارین از سرتون زیاده !

مطابق با این تصویری که قرار دادی، شما خط ات روی 2 مگ بسته شده :

ضمنا پروفایلت از همون اول G.dmt بود؟ هیچ وقت ADSL+2 نبودی؟

مارک مودت رو توی اینترنت سرچ بزن و ببین میتونی بذاریش روی ADSL+2 (تجربه ای خودم در این زمینه ندارم اصلا ولی گویا میشه توی برخی مودم ها Modulation رو انتخاب کرد).

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

داداش من مشکلم یه چیز دیگه است ! شما چی میگی !

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

داداش من مشکلم یه چیز دیگه است ! شما چی میگی !
    بیا و کمک کن

دارم میگم قبلا که 5 مگ بود خط ات روی ADSL+2 بود یا روی همین G.dmt !؟ گفتم یه تست بزن ببین توی اون حالتم فرقی میکنه یا نه (چیزی که کاربرای این فروم گه گاه بهش اشاره کردند ). کمک کردن به ما نیامده است .

شما برو همون ردانی پور دعوا تا برات درست کنند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

کسی میتونه بگه خط من رو چند مگ بسته شده؟؟

از کجا معلومه؟؟

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم افزار و ویندوز
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    شـهــرکــرد

پيش فرض

از کجا معلومه؟؟
    سلام

خط شما بر 3 مگ بسته شده است .

10. این کاربر از vissoto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

از کجا معلومه؟؟

خط شما دانلودش روی 3 مگ و آپلودش روی 512 کیلو (508) بسته شد. از قسمت Date Rate میتونی ببینی همیشه.

اون خط پایینش هم حداکثر مقادیری هستش که خط میکشه (مثلا اگر روزی سرویس 20 مگ بدند، با این شرایط و با این تنظیمات حال حاضر و ... شما خط ات وضعیتش خوبه و کشش اش رو داره که خب البته روی این مورد زیاد حساب باز نکن و توجه نکن).

مهم همون قسمت Date Rate هستش که وضعیت الان سرویست هست، روی 3 مگ بسته شده.

پی نوشت: شرمنده، همزمان شد با پست بالا.
    Last edited by Lord Farshad; 20-04-2015 at 21:00.

12. این کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

من چند وقتیه استفاده میکنم.به نظر من سرویس خوبیه!به سایتشون هم میرسند و فکر کنم هر روز هم مطلب جدید میزارند روی سایت.
    سرعت طرح بی نهایت هم توی منطقه ی ما محدودیت نداره.من با همون 10 مگ دانلود میکنم همیشه.من که راضیم ولی خوب اگر میشد یکم تنوع بیشتری بدن توی فایل هاشون بهتر میشد.
    در مورد سرویس گیمش هم بگم که هنوز وقت نشده تست کنم.یعنی حدود 1 هفتست که من نمیتونم وصل بشم به سرور کانتر با طرح بینهایت وگرنه تست میکردم.مثل اینکه قرار گذشتند هر روز ساعت 5 توی سرور کانتر جمع بشن کاربرا برای بازی.اگر شد تست میکنم
    در کل به نظر من میارزه 8 هزارتومن بدی برای این سرویس
    جدی بدون محدودیت سرعت دانلود میکنی؟
    مطمئنی طرح بینهایته و از ترافیکت کم نمیشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •