مرسی هم از شما هم از سایر دوستان که راهنمایی کردن ما شهرستان نجف آباد هستیم البته رمز رو مطمئنم درست وارد کردم امروز رفتم مخابرات خبر دادم گفتن چک میکنن
مرسی هم از شما هم از سایر دوستان که راهنمایی کردن ما شهرستان نجف آباد هستیم البته رمز رو مطمئنم درست وارد کردم امروز رفتم مخابرات خبر دادم گفتن چک میکنن
من چند وقتیه استفاده میکنم.به نظر من سرویس خوبیه!به سایتشون هم میرسند و فکر کنم هر روز هم مطلب جدید میزارند روی سایت.
سرعت طرح بی نهایت هم توی منطقه ی ما محدودیت نداره.من با همون 10 مگ دانلود میکنم همیشه.من که راضیم ولی خوب اگر میشد یکم تنوع بیشتری بدن توی فایل هاشون بهتر میشد.
در مورد سرویس گیمش هم بگم که هنوز وقت نشده تست کنم.یعنی حدود 1 هفتست که من نمیتونم وصل بشم به سرور کانتر با طرح بینهایت وگرنه تست میکردم.مثل اینکه قرار گذشتند هر روز ساعت 5 توی سرور کانتر جمع بشن کاربرا برای بازی.اگر شد تست میکنم
در کل به نظر من میارزه 8 هزارتومن بدی برای این سرویس
من فردا دارم میرم ردانی پور ! این چه وعضشه ! زنگ زدم به یارو میگم اقا مشکل من حل نشده ! میگه شما خطتتون از 2 مگ تا 10 مگ بازه ! تازه این سرعتی هم که دارین از سرتون زیاده !
مطابق با این تصویری که قرار دادی، شما خط ات روی 2 مگ بسته شده :
ضمنا پروفایلت از همون اول G.dmt بود؟ هیچ وقت ADSL+2 نبودی؟
مارک مودت رو توی اینترنت سرچ بزن و ببین میتونی بذاریش روی ADSL+2 (تجربه ای خودم در این زمینه ندارم اصلا ولی گویا میشه توی برخی مودم ها Modulation رو انتخاب کرد).
داداش من مشکلم یه چیز دیگه است ! شما چی میگی !
بیا و کمک کن
دارم میگم قبلا که 5 مگ بود خط ات روی ADSL+2 بود یا روی همین G.dmt !؟ گفتم یه تست بزن ببین توی اون حالتم فرقی میکنه یا نه (چیزی که کاربرای این فروم گه گاه بهش اشاره کردند). کمک کردن به ما نیامده است
.
شما برو همون ردانی پور دعوا تا برات درست کنند.
کسی میتونه بگه خط من رو چند مگ بسته شده؟؟
از کجا معلومه؟؟
سلام
خط شما بر 3 مگ بسته شده است .
![]()
خط شما دانلودش روی 3 مگ و آپلودش روی 512 کیلو (508) بسته شد. از قسمت Date Rate میتونی ببینی همیشه.
اون خط پایینش هم حداکثر مقادیری هستش که خط میکشه (مثلا اگر روزی سرویس 20 مگ بدند، با این شرایط و با این تنظیمات حال حاضر و ... شما خط ات وضعیتش خوبه و کشش اش رو داره که خب البته روی این مورد زیاد حساب باز نکن و توجه نکن).
مهم همون قسمت Date Rate هستش که وضعیت الان سرویست هست، روی 3 مگ بسته شده.
پی نوشت: شرمنده، همزمان شد با پست بالا.
Last edited by Lord Farshad; 20-04-2015 at 21:00.
جدی بدون محدودیت سرعت دانلود میکنی؟
مطمئنی طرح بینهایته و از ترافیکت کم نمیشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)