تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1032 از 2199 اولاول ... 32532932982102210281029103010311032103310341035103610421082113215322032 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,311 به 10,320 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه mafiasos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخواستم یه اشتراک وایمکس بگیرم . من کرج هستم گوهردشت . بلوار انقلاب کنار ورزشگاه انقلاب . می خواستم کسانی که تو این نزدیکی ها هستن . بگن مبین نت چطوره تو این منطقه .

ممنون

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

حالا این بنده خدا لطف کرده امده اینجا جواب سوال های شما رو میده ازش که تلبکار نیستین ایشون هم یه کارمند هست داره وظیفه شو انجام میده مبین نت هم مال باباش نیست که هی بهش میگین دزد
    داره بهتون میگه که اقا شما از هر کجا خریدی برو همونجا شکایت کن یا کلا با کابرهای دیگه با هم دسته جمعی برید مجبور میشن کارتون رو راه بندازن
    اگه نگاه کنید تو صفحات گذشته به اندازه کافی از ایشون دفاع کردم

درضمن فقط جمله شون رو نقل قول کردم و اصلاطرف صحبتم ایشون نیست بلکه مبین نت هست

امیدوارم که این مطلب رو نیز به افراد مربوطه در مبین نت انتقال بدند تا با این عوامل فروش برخورد بشه

داره خودمونی میشه مديريت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بله و مشکلی نداریم ...
    سلام داداش
    پس تهرانپارس خوبه وضعش ؟ نگيرم بد باشه سرعتش براي خودم نيست براي كسي هست سر در ننمياره گفته آمار بگيرم حالا بد نباشه
    من كارمند شركت هستم ولي نامه بهم نميدن ميتونم 1 مگ بگيرم يا هيچ راهي نداره ؟ بعد ضمنا الان يكسال 25 گيگ قيمتش 250 تومنه طرح تخفيفي چيزي نداريد براي اول مهر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان اون تعرفه هایی که توی کنترل حساب هست مال سال 90 هست و احتمالا یک به هشت هستند.من یکی تعرفه 1024 رو انتخاب کردم و مشکل کندی سرعت حل شد.2 مگ داشتم همیشه کمتر از 512 بود اما 1024 طرح قدیم رو الان فعال کردم سرعت 1085 کیلوبیته و خوشبختانه افت سرعت نداشته و لیمیت هم نیست.(اهواز) ... امتحان کنید ببینید برای شماها هم همینطوره؟

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

دوستان اون تعرفه هایی که توی کنترل حساب هست مال سال 90 هست و احتمالا یک به هشت هستند.من یکی تعرفه 1024 رو انتخاب کردم و مشکل کندی سرعت حل شد.2 مگ داشتم همیشه کمتر از 512 بود اما 1024 طرح قدیم رو الان فعال کردم سرعت 1085 کیلوبیته و خوشبختانه افت سرعت نداشته و لیمیت هم نیست.(اهواز) ... امتحان کنید ببینید برای شماها هم همینطوره؟
    فکر نکنم بین یک به هشت و یک به چهار فرقی داشته باشه. انگار فقط بازی با کلماته. من قبلاً 512 یک به هشت داشتم. خیلی راضی تر بودم تا زمانی که 1 مگ یک به چهار داشتم.

6. 2 کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام
    بازم میگم
    انگاری زیادی داره حجم کم میشه
    اقای مبین نت پیگیری کنید
    ممنون میشیم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

فکر نکنم بین یک به هشت و یک به چهار فرقی داشته باشه. انگار فقط بازی با کلماته. من قبلاً 512 یک به هشت داشتم. خیلی راضی تر بودم تا زمانی که 1 مگ یک به چهار داشتم.

منم که گفتم مشکل افت سرعت حل شد.مشخص شد که اهواز مشکل نداره اکانت های جدیدی که مبین زرت میده مشکل دارن.کسانی که میخواهند طرح تمدید کنن بهتره از طرح های قدیمی استفاده کنن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

با سلام...تو این صفحه مشترکین جدید چی ها رو به عنوان یوزر پسورد باید وارد کرد؟؟؟ اولش فکر کردم همون URI و PASS روی جعبه رو میخواد مثل قبلا...ولی اونا رو قبول نمیکنه میگه اشتباهه
    یکی نیست جواب مارو بده....خواهر مادر مبین نت رو یکی کردین بس که تعریف میکنید ازش....یکی از اساتید هم جواب ما رو بدن بیزحمت
    Last edited by abas.1740; 28-08-2012 at 15:04.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

یکی نیست جواب مارو بده....خواهر مادر مبین نت رو یکی کردین....یکی از اساتید هم جواب ما رو بدن بیزحمت
    همون درسته. یوزر و پسورد روی مودم باید باشه. کارمند عامل فروش بصورت برچسب چسبوند روی پایه مودم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    123456

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

سلام
    بازم میگم
    انگاری زیادی داره حجم کم میشه
    اقای مبین نت پیگیری کنید
    ممنون میشیم
    در این مورد زیاد بحث شده

از برنامه های نشون دهنده پهنای باند مصرفی استفاده کن ببین با هم می خونن یا نه

12. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •