تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1032 از 1291 اولاول ... 325329329821022102810291030103110321033103410351036104210821132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,311 به 10,320 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

آخر فروم باز 3aman021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کسی نبود جواب منم بده آیا؟من تو منطقه زرد رنگ نقشه هستم قصد دارم وایمکس بخرم.کیفیت خوبی داره تو این مناطق؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه NetizeN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

کسی نبود جواب منم بده آیا؟من تو منطقه زرد رنگ نقشه هستم قصد دارم وایمکس بخرم.کیفیت خوبی داره تو این مناطق؟
    دوست عزیز کافی بود چند صفحه اخیر رو مطالعه کنید تا به جواب برسید.
    زرد یا سبز بودن منطقه ای که در اون می خواین از وایمکس ایرانسل استفاده کنید چندان در کیفیت سرویس دریافتی تعیین کننده و تأثیرگذار نیست. اونچه اهمیت داره نسبت کاربران وایمکس در اون منطقه به پهنای باندی است که روی آنتن های وایمکس اون محدوده توزیع شده. برای اطمینان از این که احتمالا کیفیت سرویس مورد نظر در اون منطقه با خواست شما همسان هست یا نه بهترین کار نظرسنجی از چند کاربری هستش که در آن حوالی از وایمکس استفاده می کنند یا بهتر از اون امانت گرفتن مودم و سرویس وایمکس یه دوست یا آشنا برای استفاده آزمایشی در اون منطقه و اطمینان عملی از کیفیت سرویس هستش.
    در کل کیفیت و سطح رضایت کاربران هیچکدام از سرویس های وایمکس در مناطق مختلف یک شهر یا حتی نقاط مختلف یه محله یکسان نیست. حتی شاید در دوره ای از سرویس وایمکس خودتون راضی باشین و در دوره ای دیگه کلا رو اعصاب تون باشه.

3. این کاربر از NetizeN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مرسی دوست عزیز.سعی خودمو میکنم اما فک کنم اینجا همه adsl دارن...منم مجبورم وایمکس بگیرم چون همش در حال جابه جایی هستم.ضمنا معلوم نیست مودم ها دوباره تخفیف بخوره یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه NetizeN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

مرسی دوست عزیز.سعی خودمو میکنم اما فک کنم اینجا همه adsl دارن...منم مجبورم وایمکس بگیرم چون همش در حال جابه جایی هستم.ضمنا معلوم نیست مودم ها دوباره تخفیف بخوره یا نه؟
    موضوع تخفیف اپراتورهای وایمکس در مناسبت های خاص همیشه وجود داشته. احتمال داره که با شروع دهه فجر ایرانسل هم جشنواره ویژه ای بذاره اما به صورت قطعی نمیشه نظر داد. چند روزی بیشتر نمونده. صبر کنید این چند روز رو اگر خبری نشد بعد تصمیم بگیرید.

6. این کاربر از NetizeN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مرسی دوست عزیز.من یه چند روزی صبر میکنم ببینم چی میشه امیدوارم هرچی زودتر مشکل سرعت نت ایران حل شه و بشه انتخاب بهتری داشت.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

متاسفانه عدم داشتن دانش صحیح مدیریت در یک سری از آقایون باعث شده تا هر کی هر جا هر گندی میزنه سریع ربطش بده به تحریم ها. در زمینه آی.تی هیچ چیز در ایران تحریم نیست. شما تشریف ببرید چین، هر چی بخوای میتونی راحت بیاری. این دستگاه های POS فروشگاهی (کارت خوان) رو میگفتن تحریمه. خود من رفتم چین لباس بیارم همه مدلیش بود. حواله میگیری پولش رو میدی، بعد گمرک ایران تحویلت میدن. تجهیزات مخابراتی که از قطعات ماشین راه سازی آمریکایی که تحریم تر (!) نیست... هست؟ چه طور اونها سه سوته وارد میشه؟ همون POS های بانکی (و حتی رول هاش) معلوم شد به دلیل بودجه نداشتن بانک مربوطه امکان وارداتش رو نداشتن و به مردم میگفتن تحریمه. وقتی دیدید یه شرکتی داره به اسم تحریم کار شکنی میکنه، بدونید داره دروغ میگه. یه شرکتهای صوری توی امارات ثبت شده که اماراتیه ولی در اصل ایرانیه. هر چیزی بخوای شما اول به این شرکت سفارش میدی بعد اون به اروپا یا آمریکا سفارش میده و خودش به عنوان یه شرکت اماراتی تحویل میگیره، تحویل که گرفت بیست دقیقه بعد ایرانه. از چراغ جلوی پورشه بگیر تا روتر های سیسکو. تحریم؟؟؟ کو تحریم؟؟؟ بازی نخورید.... .
    Last edited by afn.gig; 26-01-2014 at 16:36.

9. این کاربر از afn.gig بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه m3hrdad.x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

خب من پیگیری کردم :

امروز سر ظهر بود که خواستم حضورا کارم انجام بشه بخاطر همین رفتم نمایندگی ایرانسل و فورا اونها پاسم دادن به اپراتور وایمکس 707 و پیگیری از اون طریق.تماس گرفتم یه آقایی برداشتن و به هیچ عنوان قبول نمیکردن که بخوان حتی کاره خاصی برای پیگیری انجام بدن.بعد از کلی صحبت بی نتیجه خداحافظی کردیم.چند دقیقه بعد تماس گرفتم اینبار یه آقای با انصاف حداقل جواب داد و اجازه داد صحبتم رو کردم و گفتن که پیگیر قضیه میشن.عصر تماس گرفتن و در حالی که در ظاهر حق رو بمن میدادن در نهایت گفتن که ایرانسلم کاره ای نیست! و شما ناچارا باید تا اخر تعرفه که 21 روز مونده با همین وضع سر کنید! و اگه شکایتی هست به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ارجاع بدید.

چند تا نکته که واقعا مسخره ست و خودشون هم قبول دارن:

گفتم همونطور که اس میدید کاربر محترم رعایت کن همونطور هم اطلاع رسانی میکردید که اقا خط مشی تعریف کردیم از این ب بعد باید مراقب مصرفتون باشید.
    گفتن باید رعایت میکردید گفتم رعایت کردم و سرعتم رو محدود به 60k کردم.گفتن خب لابد حد رو رعایت نکردید گفتم خب میشه بفرمایید حد مجاز چقدره ؟ گفتن ما هم نمیدونیم و فقط شرکت میدونه و تشخیص میده!!
    گفتم چرا بدترین حالت ؟ چرا 128 شدم !
    بله حق دارید..
    و حرف های دیگه که در نهایت به جایی نرسید

11. 3 کاربر از m3hrdad.x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه milad.vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ببین عزیز والا نه من نه امیر عزیز توی شرکت وایمکس نیستیم که بخوایم به شما بگیم صبر کنید درست میشه یا نه

ولی چیزی که من دارم از ایرانسل میبینم با توجه به شلوغ شدن بیش از حد شبکه ایرانسل دیگه وضعیت بهتر نمیشه فقط باید دعا کرد که بد تر نشه

مبین نت هم آش دهن سوزی نیست (اینجوری بهتون بگم از وایمکس ایرانسل بد تر نباشه مطمئن باشید بهتر نیست) حالا بازم میل خودتون هست
    به نظر من اگه بتونید یه مودم مبین نت از دوستان یا آشنایان گیر بیارید توی منطقتون حدود 1 روز تست کنید ببینید آنتن دهیش و سرعتش چه جوریه .. اگه دیدید بهتر از ایرانسل هست خب میتونید برید سمت مبین نت اگه هم دیدید مثل ایرانسل هست یا بد تره خب باید همین ایرانسل بمونید دیگه
    با این کار خیالتون راحت میشه و میتونید یه تصمیم درست برای انتخاب ISP داشته باشید

ممنون داداش ولی من نگفتم که تو شرکت ایرانسل کار میکنی چون زیاد پیگیر ایرانسلی و در ارتباطی گفتم شاید چیزی گفتن والا یکی از دوستان میگفت روشی بلده که میتونم جفتشو داشته باشه یعنی هم ایرانسل هم مبین نت بدبختی اینه که من مودم usb دارم و با این مودم نمیشه جفتشو داشت چون تنظیمات داره حالا اگه میشد یکی میومد مودم داخلیشو با من تاق میزد خوب بود نمیدونم چیکار کنم نمیخوام هزینه کنم واسه مودم

داره خودمونی میشه milad.vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

کلا p30 world بچه های خوبی تو انجمن هستن خوب انجمنی دارید بچه هاشم همه با معرفتن دمتون گرم

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

خب من پیگیری کردم :

امروز سر ظهر بود که خواستم حضورا کارم انجام بشه بخاطر همین رفتم نمایندگی ایرانسل و فورا اونها پاسم دادن به اپراتور وایمکس 707 و پیگیری از اون طریق.تماس گرفتم یه آقایی برداشتن و به هیچ عنوان قبول نمیکردن که بخوان حتی کاره خاصی برای پیگیری انجام بدن.بعد از کلی صحبت بی نتیجه خداحافظی کردیم.چند دقیقه بعد تماس گرفتم اینبار یه آقای با انصاف حداقل جواب داد و اجازه داد صحبتم رو کردم و گفتن که پیگیر قضیه میشن.عصر تماس گرفتن و در حالی که در ظاهر حق رو بمن میدادن در نهایت گفتن که ایرانسلم کاره ای نیست! و شما ناچارا باید تا اخر تعرفه که 21 روز مونده با همین وضع سر کنید! و اگه شکایتی هست به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ارجاع بدید.

چند تا نکته که واقعا مسخره ست و خودشون هم قبول دارن:

گفتم همونطور که اس میدید کاربر محترم رعایت کن همونطور هم اطلاع رسانی میکردید که اقا خط مشی تعریف کردیم از این ب بعد باید مراقب مصرفتون باشید.
    گفتن باید رعایت میکردید گفتم رعایت کردم و سرعتم رو محدود به 60k کردم.گفتن خب لابد حد رو رعایت نکردید گفتم خب میشه بفرمایید حد مجاز چقدره ؟ گفتن ما هم نمیدونیم و فقط شرکت میدونه و تشخیص میده!!
    گفتم چرا بدترین حالت ؟ چرا 128 شدم !
    بله حق دارید..
    و حرف های دیگه که در نهایت به جایی نرسید
    خب انتظار همچین برخوردی رو از شرکت وایمکس داشتم
    ولی با اینکه کاربر خودشون هستم در نهایت حق رو به شما میدم ( بی انصافی کردن در حق شما)
    ولی متاسفانه وضع پاسخگویی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی خیلی بدتر از همین مرکز ایرانسل هست و مطمئن هستم اگه بگم اونجا هم برید به هیچ نتیجه ای نمیرسید

حالا این ماه رو همینجوری سر کنید ماه بعد هم ببینید همینجوری میشه یا نه چون برای خط مشی 1 مگابایت هم نباید 100 گیگ تعریف بشه حداقل باید 180 گیگ براتون مشخص کنن که مثل الان توی دانلود مشکلی نباشه

ممنون داداش ولی من نگفتم که تو شرکت ایرانسل کار میکنی چون زیاد پیگیر ایرانسلی و در ارتباطی گفتم شاید چیزی گفتن والا یکی از دوستان میگفت روشی بلده که میتونم جفتشو داشته باشه یعنی هم ایرانسل هم مبین نت بدبختی اینه که من مودم usb دارم و با این مودم نمیشه جفتشو داشت چون تنظیمات داره حالا اگه میشد یکی میومد مودم داخلیشو با من تاق میزد خوب بود نمیدونم چیکار کنم نمیخوام هزینه کنم واسه مودم
    خواهش میکنم
    منم منظورم این بود که متاسفانه نمیشه نظر نهایی داد چون خودتون میدونید دیگه هیچ کاره این ISP ها مشخص نیست یه روز خوبه و یه روز بد
    برای بعضی ها همیشه سرعت و آنتن دهی خوبه به خاطر ترافیک کم دکل های منطقه برای بعضی ها هم از همون اول سرعت افتضاحه

این مورد استفاده از هر 2 رو که شنیدید درسته میشه همچین کاری کرد ولی خب ناچارا برای مبین نت که همون راهی که گفتم رو اول سعی کنید انجام بدید که خیالتون راحت بشه
    برای وایمکس هم مجبورید مودم تهیه کنید دیگه اگه تونستید دست 2 تهیه کنید که به صرفه تر باشه

15. این کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •