تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1032 از 1211 اولاول ... 325329329821022102810291030103110321033103410351036104210821132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,311 به 10,320 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

داره خودمونی میشه maasen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

9

البته این فیس ها که هیچ کدوم ساخته من نیست من توی پستی که پچ گذاشتم باید یه تشکر بلند بالا از همه کسانی که نمی شناسم تشکر می کردم کسانی که سازنده این کیت ها و فیس ها بودن از خود مهدی که که خیلی سریع خبر و خود این فایل ها رو توی تاپیک ویرایش به ما می رسوند. که دستش رو می بوسم. من اصلا ادعا نمی کنم که پچ مذکور حاصل تلاش من هست من معتقدم این یک مجموعه و پکیج و یک گلچین از کار های فیس ساز ها و کیت ساز های بزرگ دنیاست که من اونها رو دانلود و در اختیار شما قرار دادم. من هیچ کدوم از این فیس ها و کیت ها رو نساختم و تا حالا هم هیچ وقت این کار رو نکردم. من از زمانی که کار با کیت سرور زو یاد گرفتم متوجه شدم که بهترین کار دانلود فایل های ادیت هست که بعد بتونیم با کیت سرور وارد بازی بکنیم

در ضمن مهم فایل فیس ها هست ریلینک که کردن که اصلا کاری نداره اصلا زمان هم نمیبره کل فیس های ریلینک شده شاید 1 ساعت هم وقت نبرده حتی اگه شما بخوای از یه ادیت فایل صفر کیلومتر استفاده کنی بازم مشکلی نخواهی داشت با توجه به راهنمای ریلینک کردن که توی صحهه 900 تاپیک گذاشتم خیلی کار راحتی هست

بله توی متن پچ هم گفته بودم آخرین DLC کونامی 1.05 هست و این پچ مطابق اون هست البته بعضی از تغییرات هم داده نشده. این DLC کونامی خیلی ضعیف هست یه بازیکن به اسم آسولین بود توی 2009 توی یه تیم هلندی بازی می کرد (ملیت اسرائیلی داشت)
    من توی مستر لیگ می خریدمش این بازیکن به کل توی 2010 حذف شده بود من دیشب که به لیست جدید تیم بارسا نگاه می کردم دیدم بارسا توی پنجره تراسفر زمستانی این بازیکن 18 ساله رو خریده ولی کماکان توی بازی نیست. عجیبیه که این بازیکن توی تیم اسرائیل هم نیست ولی پارسال بود!

این طور که میگی مشکل از آپدیت من نیست !!!
    ولی نمی دونم چرا بازم با اینکه کیت سرور نصب میشه توی بازی هیچ :کیت یا لوگو یا حتی اسم تیم ها درست نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
    اگه کسی میدونه مشکل من از کجاست لطفا کمک کنه

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ممنون از شما.

یه سوال اینکه من طبق دستور العمل شما برم میتونم کار رو انجام بدم ؟ دقت کنین که من اصلا نمیدونم کیت سرور و dlc و آنلاکر و gdb چی هست !!
    شما وقتی پچ رو دانلود کردی بزن اکستراکت بشه البته من مسیر نصب رو همون پیش فرض خود کونامی گذاشتم اگه جای دیگه نصب کردید باید اونجا اکستراکت بشه به هر شکل بعد نصب پچ حتما توی مسیر نصب بازی باید یه پوشه به اسم kitserver باشه وارد اون پوشه میشید و فایل اجرایی Manager رو اجرا و کیت سرور رو با زدن دکمه Atach فعال می کنید.

سلام.من میخوام بازیو اپدیت بنمایم ولی این ارورو میده:

قضیه چیه؟باید چیکار کنم؟
    اولا پچی که دانلود کردید 1.01 هست که قدیمی پچ جدید 1.03 هست توی پست 9000 این تاپیک من لینکش رو گذاشتم اون رو دانلود کنید...

دوما اینکه شما نمی تونی پچ رسمی رو نصب کنی دلایل مختلفی می تونه داشته باشه و به احتمال زیاد یا پچ درست دانلود نشده از نت (Corupted) و یا اینکه به دلیل دستکاری شده Instalation بازی شما مسیر ریجستری عوض شده و پچ قادر به Locate کردن بازیتون نیست یعنی فکر می کنه بازی نصب نیست. شما می تونی فایل های اصلی نصب رو دانلود کنی و یه Installation اورجینال درست کنی. منم بازی رو که خریدم نصبش رو دست کاری کرده بودن که از دوست عزیزم حسین فایل های دستکاری نشده رو گرفتم. یا هم اینکه بگرد یه دستکاری نشده اش رو گیر بیار بخر که خیلی سخته حالا بعد گذشت 5-6 ماه از ریلیز بازی توی بازار کسی نصب اورجینال داشته باشه حالا شرکت ها 1000 جور آئوتوران و نصب و نصب آسان و نصب فارسی و... چسبوندن به بازی

ولی نمی دونم چرا بازم با اینکه کیت سرور نصب میشه توی بازی هیچ :کیت یا لوگو یا حتی اسم تیم ها درست نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
    آهان من فهمیدم مشکل شما چیه اگه شما پچ من رو دانلود کردید باید حتما از کرک 1.03 استفاده کنید و اگه هم می خواهید از کرک 1.03 استفاده کنید حتما باس پچ 1.03 رو هم داشته باشید شما فقط به 2 چیز نیاز دارید:

1- پچ 1.03
    2- کرک پچ 1.03

لینک هر دو این فایل ها توی پست 9000 موجوده:

لینک پست 9000
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    جهت رفاه حال تنبلان

3. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMAN-JEEZY's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اولا پچی که دانلود کردید 1.01 هست که قدیمی پچ جدید 1.03 هست توی پست 9000 این تاپیک من لینکش رو گذاشتم اون رو دانلود کنید...

دوما اینکه شما نمی تونی پچ رسمی رو نصب کنی دلایل مختلفی می تونه داشته باشه و به احتمال زیاد یا پچ درست دانلود نشده از نت (Corupted) و یا اینکه به دلیل دستکاری شده Instalation بازی شما مسیر ریجستری عوض شده و پچ قادر به Locate کردن بازیتون نیست یعنی فکر می کنه بازی نصب نیست. شما می تونی فایل های اصلی نصب رو دانلود کنی و یه Installation اورجینال درست کنی. منم بازی رو که خریدم نصبش رو دست کاری کرده بودن که از دوست عزیزم حسین فایل های دستکاری نشده رو گرفتم. یا هم اینکه بگرد یه دستکاری نشده اش رو گیر بیار بخر که خیلی سخته حالا بعد گذشت 5-6 ماه از ریلیز بازی توی بازار کسی نصب اورجینال داشته باشه حالا شرکت ها 1000 جور آئوتوران و نصب و نصب آسان و نصب فارسی و... چسبوندن به بازی

واسه 1.03 هم همین ارورو میده!بازیو دوباره install کنم ردیف میشه؟اگه نه که لطف کنید و فایلای اورجینالشو بذاری دانلود کنم.ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا من خیلی مبتدی هستم , کیک سرور چیه ؟ برنامه است یا باید فقط یه فولدر به این اسم درست کنیم و پچ ها را در آن بریزیم ؟ من گیج شدم و آموزش را نتوانستم پیدا کنم راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا من خیلی مبتدی هستم , کیک سرور چیه ؟ برنامه است یا باید فقط یه فولدر به این اسم درست کنیم و پچ ها را در آن بریزیم ؟ من گیج شدم و آموزش را نتوانستم پیدا کنم راهنمایی کنید
    مراجعه کن به 9000 هم آخرین کیت سرور هست و هم لینک دانلود کیت سرور

واسه 1.03 هم همین ارورو میده!بازیو دوباره install کنم ردیف میشه؟اگه نه که لطف کنید و فایلای اورجینالشو بذاری دانلود کنم.ممنون
    اینا فایل ها هستند فقط شما باید فایل های نصب رو از روی DVD بریزی روی کامپیوتر بعد این پکیج رو بعد دانلود و خارج کردن از حالت زیپ روی فایل های نصبی کپی کن (Replace میشن همگی) بعد بازی رو نصب کنی

فایل های نصبی بازی (Install Orignal)
    کد:

7. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه maasen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

نوشته شده توسط maasen مشاهده تاپيک
    آهان من فهمیدم مشکل شما چیه اگه شما پچ من رو دانلود کردید باید حتما از کرک 1.03 استفاده کنید و اگه هم می خواهید از کرک 1.03 استفاده کنید حتما باس پچ 1.03 رو هم داشته باشید شما فقط به 2 چیز نیاز دارید:

1- پچ 1.03
    2- کرک پچ 1.03

نشد!!!!
    بزار من مراحل کارم و بگم ببین جاییش اشتب نمی کنم!!!

کیت سرور رو توی فولدر بازی اکسترکت میکنم / آپشن فایلو کپی میکنم توی مای داکیومنت سر جاش/ این پچ 1.03 رو اینستال کردم/کرک جدید رو هم ریپلیس کردم به جای قبلی!/توی کیت سرور منیجر رو میزنم گزینه اتچ رو اجرا میکنم دو تا ساکزز میده !!!
    نمی دوونم کجای کارم اشتباهه؟؟؟؟؟؟ یه عمره pes ادیت میکنم نمیدوونم چرا این جووری میشه؟؟
    یه سوال دیگه این پچ 1.03 همون نیست که میشه از توی بازی دانلود کردش !!یا یه چیز دیگست؟؟؟

این جوری میشه:

در ضمن جدیدا قبل از ورود به بازی این ارور میآآد

شاید واسه این درست کار نمی کنه؟؟؟

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

کیت سرور برای وارد کردن فیس کیت توپ و.... به بازی هست
    اینم آموزشش
    آموزش کیت سرور
    اول کیت سرور رو دانلود کن ( لینکهارو برات مستقیم کردم ) بعد نصبش کن تو محل نصب بازی
    KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010
    کیت سرور
    کد:
    آپدیت کیت سرور
    کد:
    بعد آپدیتو دانلود کن که 2 تا فایل توش داره که باید بریزی تو پوشه کیت سرور ، بعد برو داخل پوشه کیت سرور یه فایل txt هست به نام config-sample.txt که باید به config.txt تغییرش بدی ، بعد داخل همون پوشه کیت سرور یه فایل exe هست به نام manager.exe که رو ش کلیک می کنی و نصبش می کنی
    حالا هر فایلی که می خوای بریزی تو بازی ، توی پوشه img کیت سرور طبق راهنمای زیر پوشه مربوط به همون فایل رو درست می کنی و فایل رو می ریزی توی اون
    اینم راهنمای فارسی پوشه های کیت سرور
    کد:

10. 2 کاربر از Mehdi.ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان یه پچ دوروستو حسابی که نقلو انتقالا انجام شده باشه و یه سری تبلیغات کنار زمین و توپ و اینجور چیزای اضافه شده باشه و از همه مهمتر نصبش آسون باشه و درد سر نداشته باشه مثل پچ pesedit 0.7 که راحت نصب میشه معرفی میکنید به من ؟؟؟
    تشکر.
    من این دوتا پچ رو دارم:
    GamingAccess_Community_Patch_-_Beta_v0.2
    PESEdit.com 2010 Patch 0.7 all-in-one_2

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

آرمین جان یه سوال:
    آیا میشه از فیسهای 2009 در 2010 استفاده کرد؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آرمین جان یه سوال:
    آیا میشه از فیسهای 2009 در 2010 استفاده کرد؟
    من یه بار سعی کردم این کار رو بکنم نشد البته علت اینه که حجم صورت توی 2010 و 2009 فرق داره شما باید قبل استفاده یکمی انداره فیس رو تغییر بدی یا یا انکه با برنامه های فیس ساز فیس های 2009 رو کمی تغییر اندازه بدی

maasen جان دیدی گفتم شما حرفای منو گوش نمی کنی؟ عزیز جان من می گم برو به صفحه 900 تاپیک و پست 9000 رو بخون شما چرا این کار رو نمی کنی و اگه این کار رو کردی چرا خوب مطاعه نمی کنی شما پچ 1.03 رو باید نصب کنی پچ 1.03 توی پست 9000 هست اونی که شما میگی و از تو بازی میشه دانلود کرد dlc هست 1.05 آخرین آپدیت دیتا بیس پچ 1.03 لینکش رو گذاشتم بعد دانلود باید اجرا کنی تا نصب بشه... ورژن شما 1.00 هست ولی از کرک 1.03 داری استفاده می کنی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •