عزیز من این مخابرات نشان داده کلاه برداره
فرض که الان هم سرعت خوبی بده
هیچ تضمینی نیست در اینده ادامه بده
و برای جمع اوری بشدت به مشکل برمیخوری
ار هر جایی میخواهید بگیرید الا مخابرات
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
عزیز من این مخابرات نشان داده کلاه برداره
فرض که الان هم سرعت خوبی بده
هیچ تضمینی نیست در اینده ادامه بده
و برای جمع اوری بشدت به مشکل برمیخوری
ار هر جایی میخواهید بگیرید الا مخابرات
با دروود در مورد اینکه تنظیم مقررات در دسترس نیست جه شکایت،می توانید حضوری به نشانی اداره رفته و شکایت خودتون رو حضوری و کتبی به آن ادااره تسلیم کنید. همچنین درصورتیکه دوست داشته باشید و اگر از مشترکین کنونی آسیاتک هستید و یا خواهان دریافت سرویس از این سرویس دهنده هستید،بر خود می بالیم که به نمایندگی از شما و همچنین شرکت آسیاتک در رفع مشکل شما و جمع آوری خط شما از تجهیزات شرکت مخابرات ،پیگیری های لازم را انجام دهیم.
دست شما درد نکنه.من از اسیاتک خوشم نمیاد.وقتی میزنه سرعت سرور داخل هم محدود میکنه دیگه . . .
راستی آدرس تنظهم مقررات شیراز کجاست؟
ممنون.
شيراز : بلوار دانشجو- خيابان دانشگاه - فرعي سوم سمت چپ ساختمان هشت ضلعي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دفتر مديركل 0711-6463013-14-15 معاون 0711-6462393 دفتر بازرسي، ارزيابي عملكرد و پاسخگويي به شكايات 0711-6463016 اداره نظارت بر سرويس هاي راديويي 0711-6463020- 0711-6463012 اداره نظارت بر خدمات ارتباطي 0711-6463008-0711-6463007 اداره نظارت بر گمركات 0711-6463016
بنده بیش از 10 15 دفعه برای شکایت از شاتل رفتم اونجا!
من به 1 مگ محدود مخابرات تعرفم رو تغییر دادم تا ببینم چی پیش میاد!بخاطر اینکه مخابرات تو جمع آوری طول میده و از اون ور بقیه شرکت یه هفته طول میدن تا وصل کنن من نتونستم ISP رو عوص کنم!ولی باز خوبه به نسبت دانلود شبانه 250,250 میده سرعت
ولی باز خدا لعنتشون کنه که اینجوری مارو وادار به عوض کردن تعرفمون کردن!
مخابرات فقط یکساله شبانه داره درسته ؟ یک ساله چند میشه؟
tapatalk
سلام
کسی میدونه سرعت یک مگ نامحدود برنزی آسیاتک چند است و آیا قطع و وصلی داره یا نه . برای یک شرکت می خوام اینترنت نامحدود بگیرم . سرعت نامحدود آسیاتک ثابت یا مثل مخابرات اذیت میکنه.
6 ماهه هم داره! منم 1 مگ ماهیانه 8 گیگ گرفتم و فک کنم اینم هر ماه 27.500 تومن میاد رو قبض ولی اینجوری که گفتن نمیشه وسطش جمع آوری کنی
خب منم تغییر دادم به دو مگ 8 گیگ روزانه که 270 داره سرعت میده.. حالا تا شب ببینیم چی میشه
من دو مگ گرفتم چون احتمال دادم این ها سرعت های شبانه رو کم کنند
والا برجی 60 تومن باید پول میدادم برای سرعت 30 کیلو![]()
Last edited by SNOW PATROL; 25-12-2013 at 12:18.
دیشب والا اولش که مودم رو خاموش روشن کردم ساعت1, سرعت 6 کیلوبایت بود زنگ زدم گفتم چرا اینجوره گفت فیل/تر ش/کن آنه گفتم آره گفت بخاطره همینه. گفتم یعنی فیلتر شکن سرعت رو 6 کیلوبایت میکنه؟ گفت آره ممکنه 0 هم بکنه! بعد آف کردم و بعد چند دقیقه سرعت درست شد باز بعداز 15 دقیقه دوباره آنش کردم و سرعت تغییری نکرد یعنی نهایت سرعت رو میداد.کلا اگه به همچین موردی خوردی امشب خیلی نگران نشو.بعد یه مورده دیگه سرور دانلودت اگه تو ایران باشه سرعتت بالاتر میره.کلا خودت امشب دیگه میفهمی چجوریاست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)