مودم D-Link 2740 u و D-Link 2730u ایا مودم خوبی هست حدودا قیمتش چنده
یک مودم خوب در حد 95 هزار چه مارکی هست
مودم D-Link 2740 u و D-Link 2730u ایا مودم خوبی هست حدودا قیمتش چنده
یک مودم خوب در حد 95 هزار چه مارکی هست
در مورد سوال دوم باید بگم که Linksys Wag 120N مارک خوبیه قیمت هم حدود 70-80 تومان . مودم خوبیه ولی اگه میتونی بیشتر هزینه بدی به نظرم Linksys WAG160N را بگیر که حدود 130-140 هست.
موفق باشید.
به نظرم 10 تومن بدی یه کارت شبکه بگیری بهتر باشه تا این همه دردسر نصب. که آیا بشود یا نشود
تازه فکر کنم کمتر هم شده باشه. دوستان الآن کارت شبکه معمولی چند شده؟
[حالا اگه كارت وايرلس بگيرم باهاش به گوشي هم وصل بشم آيا با pc ميتونم وارد كانكشن بشم و يه كانكشن بسازم و ازجي پي آر اس استفاده كنم يا وصل كه بشم فقط به محتويات مموري گوشيم دسترسي دارم؟
سلام.
یه سوال داشتم .. من به تازگی یه مودم وایرلس دی-لینک گرفتم الان یه مشکل باهاش دارم و اون اینه که از حالت Bridge به PPPoE نمیره.
یعنی اول رو PPPoE بود و بعد از مطالعه یه تاپیک در این مورد اونو به حالت Bridge بردم و بعد متوجه شدم که هر وقت بخوام با گوشی کانکت بشم باید پی سی روشن باشه.
الان هر کار می کنم به حالت قبل بر نمی گرده .. چطور می تونم اون رو به تنظیمات اولیه برگردونم؟(ریست کنم)
یا تنظیماتی که بوسیله اون مودم رو به حالت PPPoE ببرم و پسورد هم داشته باشه که کسی نتونه از نت استفاده کنه.
ممنون![]()
سلام
مبارک باشه ، ایشالله چراغاش حالاحالاها واست چشمک بزنه . . .
پشت مودم یه دکمه ی ریست ریز هستش. درحالیکه مودم روشنه با یه شئ تیز دکمه رو بزنین و برای 10 ثانیه نگه دارین و رها کنین. مودم خاموش و روشن میشه و بر میگرده به حالت کارخونه و تمام تنظیمات پاک میشه.حالا دوباره از طریق کنترل پنل مودم و با کابل LAN میتونین اون رو دوباره روی PPPoE تنظیم کنید.
قبل از ریست ، از داشتن مقادیر تنظیمات مثل Username وpassword مربوط به ISP اطمینان حاصل کنید.
موفق باشید
سلام مودم tp-link w8961 nd چطوره؟ بخرمش ؟ وایرلس 300mbp/s داره ! دیگه چه مودمی هست که ارزون و به صرفه باشه؟
کیفیتش چطوره؟ در مقایسه با linksys 320n چطوره؟
یک سوال دیگه پاساژ ایران جمعه ها بازه؟!
اگه منظورت TD-W8960Nهست من هفته ي پيش گرفتم خوبه!
سري N جديدترين سري مودمه!
Linksys با همين امكانات و 50تومان بيشتر ميده
از پاساژ ايران گرفتم
نميدونم جمعه ها هستن يا نه!!!
جمعه یا شنبه میرم خرید!![]()
با عرض سلام و خسته نباشید
من یه مودم D-LINK DSL-1640U دارم که به کامپیوتر خانگی وصل هست و یه لپ تاپ هم دارم که میخوام به وایرلس مودم وصل کنم بلد نیستم. از داخل لپ تاپ چه کارهای باید بکنم و اینکه قسمت وایرلس مودم رو چیکار باید بکنم؟؟؟
این عکس از قسمت وایرلس مودم:
این از قسمت Security که پیش فرض خودش هست:
این وقتی که sharing رو انتخاب کردم اینارو آورد. میخوام پسورد بزارم که هرکسی نتونه وصل بشه و تعداد رو هم مشخص کنم
اینم از انتخاب گزینه WPA2-PSK
من اینجوری تنظیم کردم:
ولی با لپ تاپ دقیق نمیدونم چطوری باید پیداش کنم. لپ تاپ سونی هستش با ویندوز 7 ممنون میشم دقیق آموزش بدین چطوری پیدا کنمش.
ممنون میشم آموزش لازم رو به من بدین . با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)