میفهمم چی میگی عزیز
دانشگاه همیشه کوتاهی میکنه .. شما هم که خبر نداشتی یه همچین چیزی وجود داره ...
خدا به همه صبر بده
بریز![]()
میفهمم چی میگی عزیز
دانشگاه همیشه کوتاهی میکنه .. شما هم که خبر نداشتی یه همچین چیزی وجود داره ...
خدا به همه صبر بده
بریز![]()
من آنلاین پرداخت کردم ... نصف شب و شهریه هم صفر شد ... انتخاب واحد هم کردم امروز صبح ... ولی برای بعضی ها معدل معیار رو داره اشتباه میزنه ... دوستم مثلا مشروط نمیشه این ترم ولی معدل معیار رو براش 11 زده ...
معدل معیار رو اشتباه نمیزنه ... !
معدل معیار رو با توجه به نمرات تایید شده این ترم داره میزنه و کاملا درسته ... !
میدونستم ... میخواستم بدونم کارت رو خوب بلدی یا نه
... نمره زبان تخصصی که خودخوان بوده و تایید شده رو زدن
سیستم گلستان واسم خطا میده :
کد1 : نام عبور يا کلمه عبور اشتباه است.
واسه بقیه هم این طوری شده؟
شهریه ثابت رو واریز کردم ولی هنوز ثبت نام هم نکردم![]()
نه اینجا که مشکلی نیست دوست عزیز
سلام
وقتی تو انتخاب واحد درسی رو میزنه خود خوان اما اسم استاد رو هم جلوش نوشته یعنی ممکنه بعدا براش کلاس حضوری هم بزارند؟
سلام ... آره امکانش هست
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور : حسین توکلی ، مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: آزمون فراگیر کارشناسی ارشد نوبت سیزدهم دانشگاه پیام نور ، ۲۹ آذرماه امسال در ۱۲۵ کد رشته امتحانی و حضور ۱۰۹ هزار و ۸۸۴ داوطلب برگزار شد.
وی افزود: از میان ثبت نام کنندگان تعداد ۵۱ هزار و ۲ نفر زن و ۵۸ هزار و ۸۸۲ نفر مرد بودند.
آزمون در ۸۵ شهرستان مختلف کشور برگزار شد و نتایج نهایی پذیرفته شدگان در دوشنبه ۷ بهمن ماه ۱۳۹۲ اعلام می شود.
پذیرش قبول شدگان برای بهمن ماه می باشد و می توانند تحصیل خود را از نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۳-۹۲ آغاز کنند.
ثبت نام پذیرفته شدگان به صورت غیرحضوری و از طریق سیستم گلستان دانشگاه پیام نور به آدرس اینترنتی reg.pnu.ac.ir انجام خواهد شد.
انتخاب واحد این دسته از دانشجویان بلافاصله بعد از ثبت نام و ارسال مدارک انجام می شود.
72 ساعت مهلته انتخاب واحده یا میشه تا اخرین روز صبرکرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)