تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1032 از 1081 اولاول ... 3253293298210221028102910301031103210331034103510361042 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,311 به 10,320 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

در حال حاضر كاسپر اسكاي بهتره يا كومودو؟؟؟ چون من كومودو تستي كه از تمام‌آنتي ويروس ها كرده بودن ديدم 1 درصد خطا داشت پارسال. حالا براي يه سيستم ايمن چي نصب كنم؟؟ من يه انتي ويروس رايگان آويرا دارم با يه اينترنت سكوريتي كومودو و مالوير. آيا كسپر خوبه چه محصولاتي از كسپر رو نصب كنم؟؟؟ آخرين ورژن هاش رو لينك بدين ممنون ميشم. در ضمن اينكه usb flash به سيستم وصل بشه برنامه اي داره اتومات اسكن كنه ويروس داشته باشه تا از بين نبرده باز نشه.
    الان اين ورژن Internet Security Kingdom Edition (2012) چه فرقي داره با Kin 12.0.0.374en ؟؟؟ حجم اولي 150 مگ هست دومي 74؟؟؟ در ضمن اگر اينترنت سكوريتي نصب كنم نيازي به آنتي ويروسش هم هست؟؟؟
    ممنونم
    Last edited by mrmostafa; 29-11-2011 at 14:20.

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

به این مسیر در رجیستری برید :
    HKEY_CLASSES_ROOT

به مورد scr برید.

در پنجره سمت راست قسمت scr روی default دابل کلیک کنید.

در پنجره ای که باز میشه در قسمت Value Data به جای AutoCAD Script تایپ کنید scrfile و ok کنید .

رجیستری رو ببندید و سیستم رو ریستارت کنید.

3. 3 کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

در حال حاضر كاسپر اسكاي بهتره يا كومودو؟؟؟ چون من كومودو تستي كه از تمام‌آنتي ويروس ها كرده بودن ديدم 1 درصد خطا داشت پارسال. حالا براي يه سيستم ايمن چي نصب كنم؟؟ من يه انتي ويروس رايگان آويرا دارم با يه اينترنت سكوريتي كومودو و مالوير. آيا كسپر خوبه چه محصولاتي از كسپر رو نصب كنم؟؟؟ آخرين ورژن هاش رو لينك بدين ممنون ميشم. در ضمن اينكه usb flash به سيستم وصل بشه برنامه اي داره اتومات اسكن كنه ويروس داشته باشه تا از بين نبرده باز نشه.
    الان اين ورژن Internet Security Kingdom Edition (2012) چه فرقي داره با Kin 12.0.0.374en ؟؟؟ حجم اولي 150 مگ هست دومي 74؟؟؟ در ضمن اگر اينترنت سكوريتي نصب كنم نيازي به آنتي ويروسش هم هست؟؟؟
    ممنونم
    در این تاپیک فقط در مورد کاسپراسکای سوال کنید و برای انتخاب آنتی ویروس در تاپیک زیر :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کاسپر خوب هست بله.

اسکن خودکار usb هم در تنظیماتش داره.

از کاسپراسکای یا آنتی ویروسش رو باید نصب کنید و یا اینترنت سکیوریتی که خودش مجموعه آنتی ویروس + فایروال هست.
    کد:
    کد:

5. 4 کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

پشتیبان گیری از آپدیت 2012

هنگام نصب مجدد ویندوز و یا پاک کردن کاسپر، میتونید از آپدیت ها یک پوشه پشتیبان تهیه کنید تا بعد از نصب مجدد، مجبور به آپدیت دوباره نباشید.

برای تهیه یک پوشه پشتیبان از آپدیت های کاسپر به مسیر مشخص شده در تصویر رفته گزینه Copy updates to folder رو تیک دار کنید و از قسمت Browse، مسیری رو به دلخواه برای ایحاد پوشه پشتیبان بهش معرفی کرده و سپس پنجره ها رو Ok کنید. حالا با اولین آپدیت بعد از انجام این کار، اون پوشه هم در محل انتخاب شده ایجاد میشه و در دفعات بعدی هم، همزمان با آپدیت کاسپر، این پوشه هم به روز میشه.
    نکته : فقط در اولین آپدیت بعد از ایجاد پوشه پشتیبان، حجم آپدیت بالا خواهد بود.

محتوای مخفی: تصویر پشتیبان گیری از آپدیت 
    آپدیت آفلاین 2012

برای انجام آپدیت آفلاین از روی پوشه پشتیبان ( که یا قبلا خودتون تهیه کردید و یا از جایی دانلود کردید)، به مسیر مشخص شده در تصویر رفته و با استفاده از گزینه Add، مسیر پوشه پشتیبان رو معرفی کنید. تیک گزینه kaspersky lab update servers رو برداشته و گزینه مسیر پوشه پشتیبان رو تیک دار کرده و دو پنجره باز شده را ok کنید.
    حالا میتونید کاسپر رو آپدیت کنید تا از روی پوشه پشتیبان، آپدیت انجام بشه.

نکته : برای اینکه مجددا آپدیت آنلاین انجام بدید، تیک مسیر پوشه پشتیبان را برداشته و گزینه قبلی را تیک دار کنید.

محتوای مخفی: تصویر آپدیت آفلاین 

Last edited by omid-p30; 17-01-2012 at 17:20.

7. 5 کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال yaghob.boss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    مغز رایانه - CPU

پيش فرض

دوبله پست ندید. پست اول رو ویرایش کنید.

در حالت عادی نیازی نیست، هنگام آلودگی شدید چرا بهتره.

میشه استفاده کرد ولی نیازی نیست، مگر اینکه با فایروال کوموو کار کرده باشید و بهش علاقه داشته باشید و کار کردن باهاش براتون بهتر از مجموعه اینترنت سکیوریتی کاسپر باشه.

چون فایروال کاسپر هم خودش کاملا عالی هست و ضمنا آنتی ویروس و فایروالش با هم، به صورت یک مجموعه یکپارچه، هماهنگی و کارایی بیشتری خواهد داشت.

به خصوص که کاسپر در کنار بیت دفندر و کمی هم نورتون، از معدود شرکت هایی هستند که هم آنتی ویروس و هم فایروال سطح اولی دارند و حیفه که از اینترنت سکیوریتی اون ها استفاده نکرد.
    امید جان حالا که شما اینقدر از فایروال کاسپر تعریف کردی من میخواستم روی این فایروال تنظیماتی انجام بدم که اول از همه ارتباط تمام برنامه ها رو با اینترنت قطع کنه فقط 3 برنامه ای که من اجازه میدم به اینترنت دسترسی داشته باشه . و اگر برنامه ای از اینترنت داره استفاده میکنه نشون بده که چه برنامه ای داره استفاده میکنه از نت

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

امید جان حالا که شما اینقدر از فایروال کاسپر تعریف کردی من میخواستم روی این فایروال تنظیماتی انجام بدم که اول از همه ارتباط تمام برنامه ها رو با اینترنت قطع کنه فقط 3 برنامه ای که من اجازه میدم به اینترنت دسترسی داشته باشه . و اگر برنامه ای از اینترنت داره استفاده میکنه نشون بده که چه برنامه ای داره استفاده میکنه از نت
    تعریف من که بر مبنای نتایج تست هاست و گر نه زیاد از فایروال چیزی سر در نمیارم :
    کد:
    سوال اول رو نمیدونم میشه انجام داد یا نه، میگردم و یا دوستان کسی بدونه میگه.

سوال دوم هم به بخش Network Monitor و سربرگ Network Activity برید.

10. این کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال yaghob.boss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    مغز رایانه - CPU

پيش فرض

امید جان یه سوال دیگه من میخوام کسپر وقتی یک فایل آلوده رو پیدا میکنه خودش ویروسش رو از بین ببره یا فایل رو حذف کنه وقتی که حذف کرد یه کپی ازش توی قرنطینه و اینقدر پیام نده خودش اتومات همه کارارو انجام بده بزاره چطوره میشه اینکارو انجام داد
    Last edited by yaghob.boss; 29-11-2011 at 16:56.

12. این کاربر از yaghob.boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

امید جان یه سوال دیگه من میخوام کسپر وقتی یک فایل آلوده رو پیدا میکنه خودش ویروسش رو از بین ببره یا فایل رو حذف کنه وقتی که حذف کرد یه کپی ازش توی قرنطینه و اینقدر پیام نده خودش اتومات همه کارارو انجام بده بزاره چطوره میشه اینکارو انجام داد
    این برای گارد فعال :

این هم برای اسکن : ( اسکن های Full و Critical areas هم در بالای همین بخش، تنظیمات جداگانه دارند)

Last edited by omid-p30; 29-11-2011 at 20:54.

14. 4 کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid_sh2447's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام
    من Kaspersky Internet Security 2012 رو نصب کردم در مسیر زیر:
    C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP12
    هر روز نزدیک 100 الی 150 مگ به ظرفیتش اضافه میشه تا الان حجم کلش شده 1 گیگ از اونجایی که من مشکل نبود فضای خالی در درایو C دارم چه کار باید بکنم و به نظرتون چرا هر روز به ظرفیت فایلهای داخل این پوشه اضافه میشه؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    من Kaspersky Internet Security 2012 رو نصب کردم در مسیر زیر:
    C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP12
    هر روز نزدیک 100 الی 150 مگ به ظرفیتش اضافه میشه تا الان حجم کلش شده 1 گیگ از اونجایی که من مشکل نبود فضای خالی در درایو C دارم چه کار باید بکنم و به نظرتون چرا هر روز به ظرفیت فایلهای داخل این پوشه اضافه میشه؟
    ممنون
    پوشه QB ، مخصوص فایل های نگهداری شده در قرنطینه هستند. میتونید اونها رو از داخل برنامه به طور کامل پاک کنبد.

پوشه Report ، مخصوص گزارش هاست، اون ها رو هم از داخل برنامه میتونید پاک کنید.

پوشه Temp ، مخصوص فایل های موقت هست. با غیر فعال کردن موقت Self Defence ، میتونید تمام فایل های با پسوند temp رو به طور دستی پاک کنید.

پوشه Update distribution، محل پیش فرض ذخیره پوشه پشتیبان آپدیت هست. میتونید از داخل برنامه محلش رو در یک درایو دیگه تعیین کنید.

در پوشه Data ، پوشه ای به نام Rdisk، وجود داره که محل ذخیره دیسک نجات کاسپر است. اون رو هم بعد از هر عملیات تهیه دیسک نجات، با غیر فعال کردن موقت Self Defence میتونید پاک کنید یا به درایو دیگه ای منتقل کنید.

روش انجام هر کدوم از موارد بالا رو نمیدونستید بگید.

سایر پوشه ها، ضروری خود کاسپراسکای هستند و کاری بهشون نداشته باشید.

ضمنا برای من در حالی که تمام پوشه های موارد بالا خالی هست، حجم کلی پوشه AVP 12 حدود 700 مگ هست. یعتی مقدار طبیعیش همین حد هست و در صورت نداشتن فضا باید حجم درایو C رو افزایش بدید.

17. 3 کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •