ممنون از راهنماییی هاتون
آخــــه فروشنده توو فردوسی میگفـــت به 7016 فلش میزنی هنگ میکنه!!!
درسته؟؟
ممنون از راهنماییی هاتون
آخــــه فروشنده توو فردوسی میگفـــت به 7016 فلش میزنی هنگ میکنه!!!
درسته؟؟
Last edited by Mojtaba Masiha; 12-05-2013 at 21:59.
دوستان جایگزین بهتر برای این پخش هست با این رنج قیمت و امکانات ؟ آیا کیفیت برتر نسبت به قیمت این محصول در بازار داریم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
سرعت خوندن فلش تو پایونیرا بالاتره و با انواع فلش سازگارند و کلا از این نظر از 7016 سرترن
7016 گاهی تو خوندن فلش دچار مشکل میشه مثلا وقتی وصلش میکردم به گوشیم(ایفون) و بعد فلش میزدم گاهی هنگ میکرد اما این همیشگی نیست
ولی منکر این مشکلم نمیشه شد
بازم میگم اینطوری نیست مرتب هنگ بکنه هااااا!!!
7016 تقـــلبیش هم توو بازار هست؟
از کجا تشخیض بدم اصل بودنشو؟
اصـــلش ساخت چه کشوری هستش؟
مــــــــــــــــرسی![]()
راستش من میخواستم خروجی سیستم صوتی خونگی رو به باند ماشینم وصل کنم که باند ماشینم 4 اهم و خروجی سیستم صوتی هم 8 اهم واسه اسپیکر داره و هم 4اهم واسه ساب ووفراول باید ببینی امپ تا چند اهم ساپورت میکنه اکثرا این امپای موجود تا 4 اهم جواب میدن و بیشتر نه
من خودم دو جفت کامپ که 4 اهم بودن رو موازی کردم و روی 2 اهم دادم به دو کانال امپم با این کار امپ میره زیر فشار معمولا
رو ماشینم آمپ ندارم میخوام با این کار صدای اصلیه باندم رو ببینم تا چه حده
حالا سوال اینه خروجی ساب ووفره سیستم رو که 4 اهمم هستش وصل کنم به باندام واسه تست یا 8 اهمی رو !؟
منم حدود 195 تقریبا 3 سال پیش خریدمشپایونر نشنیدم ولی معمولا این 7016 از اکثر پاینیر صداش دلنشین تره درباره تنظیماتشم بگم قطعا اون شیب کات اف که گفته 24 رو نداره! یعنی فیلتراش اونقد دقیق نیست... ولی در کل پخش خوبیه اون زمان که
170 تا 200 بود خودم خریدم و به همه هم پیشنهاد دادم...
خواهش میشه
فلش میزنی هنگ میکنه !؟
واسه من تو این 3 سال فقط یه بار هنگ کرده.دائم هم یا از فلش داره میخونه یا گوشی
7016 با فرمت NTFS مشکل داره اما اگه Fat32 باشه مشکلی نداره یا حداقلش واسه من هیچ مشکلی نداشته
فلش 8 گیگ رو 7.3 گیگ پرش کردم با کلی فولدرو اینا اما راحت بدون کوچکترین مشکلی Play میکنه.
همینطور گوشیم هم که 8 گیگه با کلی فولدرای اضافی تو گوشی و کلی موارد بی ربط،خیلی راحت آهنگارو تشخیص میده و Play میکنه.
اگه باندو به خروجی 4 اهمی پخش وصل کنی فقط باید صدای بم بده (چون میگی خروجی سابه)
به 8 اهمی هم وصل کنی صدای فول رنج داری احتمالا.
پس 100 در صد صدا داری. تو 4 اهم هم بیشترین قدرتو داره
(((مهندس جان تو گفتی می خوای 1 ثانیه تست کنی باندارو، نگفنی می خوای صدای واقعیشونو تست کنی که !!! اونم با پخش خونه !!!)))
Last edited by pahama1; 13-05-2013 at 15:00.
سلام دوستان.یه راهنمایی ازاساتید میخواستم و اون اینکه یه کامیون داریم و میخوام یه پخش با ۴تا باند ببندم روش.شما چه پیشنهادی میدین؟کیفیت و تفکیک صدای خروجی پخش خوب باشه و کیفیت ساختش هم خوب باشه.اگر ۲تا باند هم باشه که کار۴تا باند رو انجام بده بهتره.هزینه هم هرچه کمتر بهتر.![]()
دوستان یه مدل پخش واسه l90 ترجیحا اگه میشه پایونر یا هر مارک در اولویت بعدی نهایتا تا 300 تومن که بشه اصلشو گیر آورد چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟؟؟![]()
Last edited by s.khafan; 13-05-2013 at 16:44.
برای درای جلو 405 یه جفت باند یا کامپوننت میخوام حالا نمیدونم کدوم بهتر جواب میده؟؟؟؟!
یکی یه دست کامپوننت ساندستریمrbc-6داره کارکرده
به درد ما میخوره قیمت اینا چنده نوشون؟
رنج قیمت من 100-150تا160 هست
دوستان یه راهنمایی بکنند
دم سنگین بازا گرم
بودجه رو امر کن سالار
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)