سلام امروز هارد اکسترنالم این خطا رو داده
دلیلش از چی هست و ایا هارد کار خواهد کرد یا رو به موته؟ ممنون
سلام امروز هارد اکسترنالم این خطا رو داده
دلیلش از چی هست و ایا هارد کار خواهد کرد یا رو به موته؟ ممنون
Last edited by aalarma; 29-09-2015 at 21:48.
این ارور نشونه اینه که هد هارد شما نتونسته خودش رو کالیبره و Align کنه و چون عدد 1 رو نشون میده فعلا مشکلی نیست ولی اگه عدد زیاد بشه مشکل آفرینه
خیلی ممنون ؛ با نرم افزار HD SENTINEL هم تست کردم اما اون هیچ اروری نداد!! کلا آیا میشه این ارور رو نرم افزاری تعمیر کرد در منزل یا نه باید پسپریش دست سرنوشت؟
و اینکه اگر عدد هی زیاد بشه باعث کندی میشه فقط یا نه ناگهانی دیتا هم از دست میره؟
دوست عزیز شما چند وقت به چند وقت چک کنین اگه عدد 1 ثابت مونده بود و زیاد نشد که جای نگرانی نیست ولی اگه در تست های بعدی عدد زیاد شده مثلا بشه 4 یا 6 یا 10 و ... و همینطور زیاد بشه البته اون موقع نرم افزار Hard Disk Sentinel هم درصد سلامت رو دیگه 100 نمیزنه باید به فکر هارد جدید باشین
داداش لطفا کمک کن کام÷یوترم هیچی نداره نه گرافیک داره نه کیبرد فارسی کامل داره همه چیز تو 2 درایوام بود[IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
- - - Updated - - -
داداش لطفا کمک کن کام÷یوترم هیچی نداره نه گرافیک داره نه کیبرد فارسی کامل داره همه چیز تو 2 درایوام بود[IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
درايو مربوط به Disk0 در عكسي كه گذاشتيد Letter ندارد . در همان برنامه disk management ویندوز روی پارتیشن مربوط به Disk0 راست کلیک و سپس گزینه Change Drive Letter and Path را انتخاب کنید (عکس زیر) .
طبق عکس زیر دکمه change را بزنید .
طبق عکس زیر از منوی پایین آمدنی حروف دلخواه را انتخاب کنید . دقت کنید که این حروف برای درایو دیگری استفاده نشده باشد .
![]()
داداش این که هیچی توش نداره چیکار کنم![]()
احتمالاً فرمت شده . چون همانطوري كه قبلاً گفتم درايوهايي كه قرارهست ادغام بشن فرمت ميشن . برنامه EaseUS Data Recovery Wizard Professional رو نصب و اجرا كنيد ببنيد چيزي پيدا ميشه يا خير . آموزش استفاده از اين برنامه در پست دوم تاپيك زير موجوده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط دقت كنيد كه روي اين هارد ديسك چيزي ذخيره نكنيد . اطلاعاتي كه بازيابي ميشه رو روي هارد ديسك ديگه ذخيره كنيد .
از این نرم افزار قوی تر هم هست چون فیلم ها م بر نگشت نرم افزار های هم که داشتم بر نگشت بعد داداش این دو ترا هست چیز دیگه ای ندارم اینارو توش بریزم چیکار کنم
Last edited by daniel007; 30-09-2015 at 19:23.
داداش تو این برنامه چیزی نداره که بزنم فقط دنبال یه چیز خاص باشه مثال پوشه برنامه هام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)