بدون شرح !!!!!!!
البته ببخشید که حجمش زیاده ولی کیفیتش برام مهم بود
بدون شرح !!!!!!!
البته ببخشید که حجمش زیاده ولی کیفیتش برام مهم بود
مرسی از کسانی که حمایت کردن
و کسایی که از حمله های اون دفاع کردن ( البته من که کسی رو ندیدم )
آقا هر کاری میکنین فقط تا پیک یه دونه باشه کی حال داره چهار پنج تا تاپیک را بگرده تا ببینه چه خبره؟
تازه اون طوری شلوغ هم میشه ولی با اضافه کردن تا پیک به زیر مجموعه های بخش بازیها موافقم این طوری مجبور نیستیم نیم ساعت تاپیک ها رو بگردیم تا این تاپیک را پیدا کنیم
راستی شما با چه مرور گری بازی میکنین اگه از اینترنت اکسپلورر یا فایر فاکس استفاده میکنین باید بگم 0.5+0.75 از عمر شما بر فنا میباشد خدایی یه دفعه اپرا را تست کنین تا ببینین اپرا از پرمیوم هم واجب تره
سلام دوستان مشكل اون استبل و غيره ... حل شد
حالا ميخوام طريقه نويل كردن بدونم تا چند تا سنتر بگيرم فعلا 1 دونه از اون اسب فرستادم و اماد كنم براي حمله براي نويل كردن چه كارهاي بايد انجام بشه
Last edited by Fusi0n; 29-11-2007 at 19:10.
اگه میشه کمک سورسی کنین ممنون میشم.
البته از کسایی که کمک کرده بودن ممنونم.
مردم من بعد از خدا امیدشون به شماست.
world 10 :160|694) K61
عجب شانسی ها
تو ورلد 12 کلی به این زیر 100 تایی ها با 40 تا نیزه دار و 5 تا شمشیر زن حمله کردم
کلی ریسورس دستم اومد بعد آخر سر یه روستا خاکستری داغون فرستادم این 45 تا رو هیچ کدوم بر نگشتن
همه رو کشتن![]()
عجیب هست اما شما آی پی که داری دقیقا با آی پی این دوست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی هست![]()
به این میگن زرنگ بازی در اوردن!![]()
واوووووووووو
میخوای بگی این همون حجته ؟
کف میکنیم
حجت بابا تو دیگه کی هستی
خدایی اگه ثابت بشه این یوزره تو بدوده دیگه نه باهات حرف میزنم و نه هیچ وقت کمکت میکنم
دیگه به هرکی میخواستی نامردی کنی به من دیگه نباید کلک میزدی
آره
اینجوری خوبه به نظر منم!
چون من الان اگه بخوام بانک اطلاعاتی ورلد 12 رو هم اضافه کنم... پست اول 76 متر میشه
4 5 تا پست اول کافیه![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)