این بحثا فایده نداره که
مهم اینه که سونی در حال حاضر تمام تواناییش رو داره به کار میگیره که کنسول هاش کرک نشن
این بحثا فایده نداره که
مهم اینه که سونی در حال حاضر تمام تواناییش رو داره به کار میگیره که کنسول هاش کرک نشن
بچه ها خوب هستید که؟
بابا یه چیز دیگه بگید همش جر میکنن اینجا.این که نشد کار.
علی جون شیفت رو بازی کردی؟گرافیکش چه جوریه؟
از پریشب گذاشتم دان شه پس فردا میتونم بازی کنم.(سرعت رو حال میکنید!!!!!!!!!)
علی جون راستی این روزا عالی قاپو رفتی ما رو هم دعا کن.![]()
باید برادران هکر این کار رو بکنند ، بازی های PC هم که منتشر میشه معمولا چند ماهی طول میکشه تا کرکش بیاد ، در مورد PSN هم که پیشتر توضیح دادم که به چه صورتی هست و مشکلی در این رابطه با شما ندارم ، در مورد بازی هم توی اروپا قدیمی و جدید نداره همین ها رو اگر بخواهی بری آکبند بخری باید 60 - 70 تا پول بدی ، تازه یک مدتی Resident Evil Code Veronica قیمتش توی سایت خود Capcom شده بود 999 دلار ، نمیدونم چرا .
در مورد Ps3 هو خارجی ها منو دوست ندارن ، بلکه این کار به دلیل رقابت با سایر شرکت هاست ، مثلا در مقایسه با PS3 و Xbox 360 مردم همه میرند 360 میخرند چرا که هم ارزون تره ، هم بازی هاش تقریبا با Ps3 یکیه و هم قیمت بازی هاش کمتره در نتیجه برای اینکه ورشکست نشده مجبوره که این کار رو بکنه و این همون رقابتی که شرکت سونی در یک کشور جهان سوم لزومی نداره که واردش بشه .
خیلی وقتها میشه یک آلمانی میره یه بازی میخره که همین دیروز رلیز شده و خوشش نمیاد میره Gamestop بازی رو میده 5 تا 10 یورو هم سر میده یا بازی دیگه میگیره و اون بازی میره توی لیست دست دوم ها و قیمتش میشه همون هایی که گفتم ، شما همش داری از قیمت آکبند و بازی های تازه رلیز شده حرف میزنی که خریدار آنچنانی نداره اینجا .
در مورد دو تا عکس هم عکس Ps2 من توی همین تاپیک فکر کنم باشه ، میمونه عکس حراجی که هر وقت رفتم زاتورن برات عکس میگیرم .
یک بار دیگه میگم : اگر فکر میکنی که شرکت های تولید کننده کنسول میان بازار کشور های جهان سوم که چند میلیارد نفر جمعیتشونه و هیچ گونه رقابتی درشون وجود نداره رو به کل بیخیال میشوند و به جاش همه سرمایشون رو توی کشور هایی که هی باید با حراج های آنچنانی برای اینکه جلوی دیگران کم نیارند متمرکز میکنند سخت در اشتباهی .
در مورد UMD هم اینطوری که شما میگی نیست ، وقتی که یک شرکتی Developing Kit رو خریداری میکنه تمام تجهیزات لازم برای تولید UMD رو هم دریافت میکنه . برای مثال روی جلد Metal Gear ACID من نوشته شده کپی شده در کنامی اروپا . و البته این رو هم بد نیست بدونی که تولید دیسک های نرم افزاری در اندازه صنعتی اصلا کپی کردن نیست ، بلکه قالب زنیه ، یعنی یک بازی خاص قالب داره و قالب زده میشه و بعدش چاپ میشه روش و ... که گویا به تازگی در ایران هم این دستگاه ها اومده و شرکت ها دارند محصولاتشون رو به صورت قالب زده شده ارایه میدهند و نه کپی که روش چسب چسبوندند . اگر در این باره دوست داشتی بیشتر بدونی بگو تا برات بگم .
در کل در بازار کنسول شرکت تولید کننده کنسوله که وابسته به تولید کننده بازیه و نه برعکسش چرا که اگر شرکت های تولید کننده بازی کنسول رو ساپورت نکنند کنسول ورشکست میشه مثل دریم کست . تا بازی برای کنسول نباشه کنسول فروخته نمیشه ولی اگر کنسول نباشه بازی فروخته میشه چونکه کامپیوتر هست یا خود شرکت تولیدکننده بازی کنسول میسازه مثل Capcom که یک مدتی کنسول میساخت یا سگا یا Neo Geo یا جدید ترشو بگیم ماکروسافت که برای بعضی بازی هاش کنسول ویژه تولید میکنه مثل شبیه ساز پرواز که کنسول مخصوص به خودش رو داره که قیمتش سرسام آوره ولی کنسول های ارزون تر هم وجود داره .
این تیکتشو با لهجه گفتیا
آخه اگه یکی از کارکنان سونی بیاد اینجا ببینه به خاطر بازی های psp اینجا دعوا شده شاید دلشون رحم اومد بازی ها رو ارزون کردن
من برم فوتبال ببینم(شاهین1 --------پیروزی
1)
شما به دعوا ادامه بدین![]()
ممنون مرسی
شما خوب هستی؟
من شیفت را گرفتم بازی هم کردم(البته خیلی کم)
گرافیک نسبت به نسخه های قبل بهتر شده گیم پلی هم همینطور.بازی بدی نیست اما یکم خسته کننده هست و بیشتر از 1 بار ارزش بازی کردن ندارد.
شما مگه خود شیراز نیستید؟
الان برای adsl ماهی چقدر هزینه میکنی؟
اگه خود شیراز هستی شرکت شاتل هم اونجا سرویس دهی میکنه (یکی از بهترین isp های ایران)
به راحتی میتونی اینترنت 512 بگیری (ماهی 18900) و هر شب در ساعات رایگان حدود 1200-1300 مگ دانلود داشته باشی.
رفتم عالی قاپو دعا کنم؟؟!!
پس شما هم رفتی بازار وکیل ما را دعا کن
چه خبر از WTC شیراز؟به کجا رسیده کارش؟کی تمام میشه؟
Last edited by choory; 14-09-2009 at 21:11.
یه کوچولو از اون بحث دور بشیم ، میگم من NFS های PSP رو که بازی کردم خیلی بیخود بود ، این شیفت درست شده یا نه ؟ به سبک NFS توی کنسول های دیگه است یا همون طوریه ؟
سلام
فقط اینو بگمت که به نظر من عالی شده آخرشه !!
خدا به ما که شانس نداده حداقل یه جا باشیم که سرعت adslش بالا باشه.
محل سکونت رو ببین همونجا هستم.برا همین 64 دارم برجی 7500 میدم اونم شبانه(البته با حمایت جیب بابام)
راستی یه چیزی بگم کف همتون ببره:اولین و تنها psp و xbox شهرستانمو مال من و داداشم هست.
کف کردید نه؟
نه فقط جر لهجه بود.این تیکتشو با لهجه گفتیا![]()
Last edited by *QWERT*; 14-09-2009 at 21:42.
شما از این اسمایل خیلی خوشت اومده
خوب چیه منم تنها psp شهرمونو دارم
آره از کجا فهمیدی؟امروز کلی گشتم از پست شما کپیش کردم.خیلی باحالهشما از این اسمایل خیلی خوشت اومده
![]()
اینا رو از کجا میاری؟
راستی سولکالیبور گیرت اومد؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)