آرکید 315
یه دسته 42
یه کابلvga 10
دیدم یه جا گفته بود که واسه ارکید بهتره که افقی باشه... منم افقیش کردم.
به من نمیدونم چرا بیشتر از ps3 حال داد... قبل از این ps3 داشتم..
فکر کنم بیشتر واسه دسته هاش بود... کنترلر هاش واقعا خوش دستن
آرکید 315
یه دسته 42
یه کابلvga 10
دیدم یه جا گفته بود که واسه ارکید بهتره که افقی باشه... منم افقیش کردم.
به من نمیدونم چرا بیشتر از ps3 حال داد... قبل از این ps3 داشتم..
فکر کنم بیشتر واسه دسته هاش بود... کنترلر هاش واقعا خوش دستن
Last edited by alierna; 04-12-2009 at 20:54.
مخصوصا تو بازي هاي شوتر و بازم مخصوصا FPS ! اينو هركي بازي كرده گفته از جمله خودم كه هر 2 رو دارم .فکر کنم بیشتر واسه دسته هاش بود... کنترلر هاش واقعا خوش دستن
مبارك باشه .
ممنون. آره... من که زیاد فعلا بازی ندارم.. اینا عنواناییه که فعلا دارم:
Saw
pes10
gta EF liberty city
GOW 2
fallout 3
mortal kombat vs dc universe
modern warfare 2
banjo هم که با خود دستگاه بود.
از اینا بیشتر از همه MF2 و GOW2 و saw بم فاز دادن
راستی... pes 10 بهتره یا fifa 10؟
چون تو رده بندیا هم که از بهترین بازیا بود اسم pes 10 رو ندیدم.. اما fifa بود
نسخه ي كنسوليه فيفا بي نظيره ! اصلا تو خريدش شك نكن ! اگه با بازي هاي شبيه ساز هم حال ميكني Forza MotoSport3 رو حتما بگير . Gears of War 1 رو هم بگير . Rainbow Six Vegas 1 & 2 . و خيلي بازي هاي ديگه ! Dead Space هم حتما بگير !
بازی هایی مثل The Darkness . Fear 2 . Bio Shock توی سبک اول شخص
و Batman Arkham Asylum . Resident Evil 5 هم توی سبک سوم شخص
فوق العاده هستن
البته بازی ها خیلی زیاده
اوهوم! اما این forza 3 هه که میگن واسه اجرا Dvd 2 ش هارد میخواد؟
کسانی که Xbox 360 Arcade دران هم میتونن این شاهکار رو بازی کنند.اما دوستانی که کنسولشون هارد داره می تونن با نصب دیسک دوم ازمسیر ها و ماشین های اضافه بهره مند بشن.تفاوتش همینه دوست عزیز
اما من Dvd 2 ش رو دیدم. تقریبا پره!
میشه بگی کجاها نیاز میشه dvd 2 رو بزاریم ما که آرکید داریم؟ یا اینکه اصلا میتونیم از اونم استفاده کنیم؟
خود طرف میگه که 5 ساعت بیشتر بازی نکرده و به خاطر اینکه بن شده داره میفروشه ! و میگه مشکلی نداره
بعد از کجا میشه فهمید که سه چراغ شده ؟
اگه سه چراغ شده باشه مگه درست میشه ؟
ولي مطمئن باش از Theater خريدنت نبايد پشيمون باشي . درسته كه الان چند تا دستگاه رو ميكس ميكنن و يكي تحويل مشتري ميدن . ولي شك نكن كه هر دستگاهي تك كاره و تخصصيش بهتره . لنز كنسول با لنز Theater ي كه گرفتي قطعا فرق داره . عمر لنز به همين استفاده ها مربوط ميشه ديگه . ولي خب ممكنه كسي هم از كنسول براي هر دو مورد استفاده كنه ، منكرش نميشم اما از نظر من هر چيزي را بهر كاري ساختنداون قابليت استفاده از كنسول براي ويدئو (دي وي دي - بلو-ري)ديدن برا وقتي خوبه كه لنگ موندي و پلير در دسترس نيست (نظر شخصي)
Monitor TV من نداره همچين چيزي . مطمئنا اگر داشت پيداش ميكردم چون من خوراكمه كه فيها خالدون اينجور چيزارو در بيارمراستي samgun جان اين حالتي كه گفته بودم بعضي وقتا كه تو بازي وارد يه محيط تاريك ميشم رخ ميده و صفحه تاريكتر ميشه و به محض اينكه وارد محيط روشن ميشي نور عادي ميشه و بعضي موقع ها هم تو همون محيط تاريك هم چند ثانيه بعد درست ميشه . عجيبه !
من احسان هستمممنون از همه راهنمائيهات بازم تونستي كمك كن
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)