شبانه داره ؟
شبانه داره ؟
امید جان من میدونم شما در مورد چی صحبت میکنید,یه راهش همینیه که شما گفتین , با نرم افزار کار کنیم,و این در صورتی هست که لاگین ویندوز پسورد داشته باشه و کلی دردسر دیگه - من از این روش برای دانلود آفلاین استفاده میکردم.
اما وقتی از طریق setup خود مادربرد تنظیمات انجام بگیره , و ویندوز پسورد نداشته باشه,دقیق سر ساعت 00:55 سیستم روشن میشه,ساعت 01:00 دانلود شروع میشه و ساعت 07:00 IDM دانلود رو قطع میکنه و سیستم رو خاموش میکنه, من هرشب دارم از همین روش استفاده میکنم و خیلی خیلی خوب جواب میده.
اگر ویندوز 8.1 داشته باشی بعد منظور منو متوجه میشی که چرا جواب نمیده .
این روشی که شما استفاده میکنی واسه اکس پی خوب ـه.
خوب من ساعت ده شب میخوام بخوابم یعنی سه ساعت لپ تاب روشن باشه؟
قبلا به سیستم خونگی تنظیم میکردم سر موقع روشن شه با نرم افزار و هزار دنگ و فنگ دانلود میکرد
نمیشه یک حالتی گذاشت مثل هیبریت که خودش به موقع روشن شه
امید جان چرا 8.1 جواب نده؟
من الان 8.1 دارم. ( فقط 8.1 دارم و ویندوز دیگه ای ندارم)
دوست عزیز در setup مادربردتون بدنبال تنظیماتش بگردین , و سیستم بیچاره الکی روشن نمونه.
شاید پس واسه من اینجوری ـه .
هر موقع سیستم رو بد از روشن یا ری استارت کردن میخوام کانکت کنم همیشه اول ارور زیر رو میده و بعد دوباره باید کانکت رو بزنم .
![]()
به هر حال .
خیر زنگ زدم گفت نـــــه.![]()
چه افتضاحي شده اين مخابرات
بخواي شبانه داشته باشي بايد سه ماهه شش گيك رو بخري حدود 80 هزارتومن
آخه ماهي دو گيگ به كجاي آدم ميرسه؟
ببين از نامحدود به كجا رسيديم!
برای اینکه کامپیوتر سرساعت روشن یا خاموش بشه یا فلان برنامه رو اجرا کنه یا ببنده بهترین برنامه Auto Power-on & Shut-down میباشد امتحان کنید فقط برای روشن شدن کامپیوتر باید در حالت هایبرنیت باشه
ضمنا آواتارتون رو میشه بگین کیه ؟
خب اینطور که من متوجه شدم قضیه اینه که کانشن شما روی Bridge ست شده , کانکشن من روی PPPOE هست و اینترنت با روشن کردن مودم وصله و داخل ویندوز کانکشن ندارم.
تنها اتفاقی که می افته سیستم روشن میشه و سر ساعت خاموش میشه , IDM هم که توی استارت آپ ویندوز هست پس اونم نیازی نیست اجرا شه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)