ممنونم از اساتید خودم...ماندگاری توسکان لدر بیشتر است یا تق هرمس ....آیا بوی تق هرمس شبیه توسکان هس ....ممنونم . تق هرمس درچه فصلی میشه ازش استفاده کرد?
ممنونم از اساتید خودم...ماندگاری توسکان لدر بیشتر است یا تق هرمس ....آیا بوی تق هرمس شبیه توسکان هس ....ممنونم . تق هرمس درچه فصلی میشه ازش استفاده کرد?
از نظر بویایی کاملا باهم فرق می کنند
هرمیس جز رایحه های ترش و مقداری تلخ هست ولی توسکان بسیار تلخ و در نت پایانی شیرین هست
هرمیس جزو بوهایی است که یا دوسش دارید و یا ازش متنفر میشید که من جزو دسته دوم هستند علاوه بر اینکه رایحه های بدل ازش زیاده ولی توسکان لدر اینطور نیست
بشخصه تو خرید توسکان لدر یا توباکو وانیل شک نمی کنم فقط میمونه مساله هزینه اش
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
از دوستان کسی تستی بر rose the one D&G داشته؟
ممنونم اگه توصیفی ارایه بدید.
سلام دوستان.
اگه میشه چندتا عطر خنک معرفی کنید.
ممنون.
اکوا پیور هوم
دانهیل فرش
blue de chanel
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان یه gucci by gucci pour homme گرفتم 160 تومن...خوبه ؟
البته نمونه تست هست واسه همین ارزونتر شد فکر کنم.طرف گفت نمونه غیر تست 240 تومنه.
سلام
محدوده قیمتی؟
اگر محدوده پایین مدنظر باشه
سراغ آزارو کروم لجند و آزارو کروم اسپرت برید
اگر ماندگاری و پخش خوب میخواید در محدوده 200 تومن مونت بلنک لجند (مشکی) و ایسی میاکه بلو
اگر رده بالاتر مدنظر باشه بلو دشنل، پلو بلو، پیورشات از تری ماگلر
سلام دوست گرامی
نه اگر عطر رو بدون جعبه گرفتید گرونه!
قیمت اصلش زیر 200 تومن هست
عطری چهارفصل با رایحه تقریبا تلخ و ملایم
ماندگاری نه چندان جالب
تق هرمس، عطری متفاوت از روند رایج بازار:عطری با طلیعه ی ترش و تلخ که به نوتی جدید بوجود آمده از آکورد "نعناع هندی" و وانیل ختم می شود. آکوردی بدیع که گل سرسبد نوت های این عطر است و از خلّاقیّت هنر عطّار سرچشمه می گیرد.در روزگاری که عطرهای تمیز (Clean) رسم و مُد بازار عطرهای مردانه می باشد، توقّع این است که رایحه های خارج از روند رایج، فقط بتوانند در عرضه های نیشِ یا در طرّاحی برای افراد خاص (عطرهای سفارشی) حضور داشته باشند. امّا تِغ، علی رغم دنبال ننمودن روند رایج، به موفّقیّت در فروش دست می یابد.شاید بتوان تغ را عطری قطبی نامید. چرا که ممکن است افرادی بشدّت عاشق آن باشند و بلعکس برخی متنفّر. علی رغم این، تِغ با پذیرش ریسکِ عرضه ی رایحه ای خارج از روند بازار و حائز بودن آکوردی نو، مورد تحسین است.
Last edited by sharif.1.attar; 25-11-2014 at 20:54.
سلام به دوستان عزیز
در رنج قیمت ۳۰۰ تومن ادکولنی با رایحه گرم که مناسب برای خانم های میانسال باشد به بنده معرفی بفرمائید
از کمک دوستان سپاسگزارم
موفق باشید
گرم و شیرین ==سینما از ایو سن لورن و انجل از تری ماگلر
گرم و تلخ==ورساچه کریستال نویر
گرم و خاص!!==نارسیسو رودریگز فرهر ((شیشه مشکی))
من نارسیسو شیشه مشکی رو داشتم بدون شک فوق العاده ترین عطر گرم زنانه ای بود که تا حالا دیدم
البته ممکنه مقبول همه نباشه خیلی عطر سنگینی هست
ماندگاریش هم عالیه واقعا
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)