تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1031 از 4105 اولاول ... 31531931981102110271028102910301031103210331034103510411081113115312031 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,301 به 10,310 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بازم ممنون kalantarahura اطلاعات مفیدی دادی...اگه لطف کنی این سوال هم جواب بدی ممنونت میشم.....
    من که امریه ندارم ...نمیخوام هم امریه بگیرم چون خدمتم 24 ماه میشه....... اگه روز تقسیم جای اداری برم یعنی خودشون بفرستن(من درخواست امریه ندادم) خدمتم میشه 24 ماه؟

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که امریه ندارم ...نمیخوام هم امریه بگیرم چون خدمتم 24 ماه میشه....... اگه روز تقسیم جای اداری برم یعنی خودشون بفرستن(من درخواست امریه ندادم) خدمتم میشه 24 ماه؟

نه برای چی زیاد شه ! امریه ندادی دیگه ! خودشون تقسیم کردن !

3. این کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ممنون امیر موسر من امروز برگه سفید گرفتم برام زدن وزارت دفاع جوادنیا قزوین
    آخه همه امریه ها میرن اونجا .....من که امریه ندارم...من نمیخوام 24 ماه خدمت کنم....شما اطمینان داری؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام

متولد ابان 74 چه سالی مشمول میشه؟

الان ایشون سوم هنرستان هستن و سال دیگه تابستون کنکور میدن.اگه کنکور قبول نشدن مشمول میشن؟

/
    ممنون میشم اگه اطلاع دارید راهنمایی کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من امروز برگه سفید گرفتم برام زدن وزارت دفاع جوادنیا قزوین ...وزارت دفاع فقط اداره غیر نظامی داره دیگه...
    آخه همه امریه ها میرن اونجا .....من که امریه ندارم...من نمیخوام 24 ماه خدمت کنم....خودشون هم بفرستن 24 ماه خدمتم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من امروز برگه سفید گرفتم برام زدن وزارت دفاع جوادنیا قزوین ...وزارت دفاع فقط اداره غیر نظامی داره دیگه...
    آخه همه امریه ها میرن اونجا .....من که امریه ندارم...من نمیخوام 24 ماه خدمت کنم....خودشون هم بفرستن 24 ماه خدمتم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه dirt road's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

/
    ممنون میشم اگه اطلاع دارید راهنمایی کنید
    با سلام،این اطلاعیه ها چند روز قبل توسط سازمان وظیفه عمومی منتشر شد که اولیش مربوط به متولدین سال 1373 است و تا زمانی که مواردی برای نقضش وجود نداشته باشد قابل تعمیم برای سال های بعدهم خواهد بود
    1391/6/19 يكشنبه
    مهلت معرفي مشمولان متولد 1373

گروه ناجا- معاون مشمولان و امور معافيت هاي سازمان وظيفه عمومي ناجا چگونگي معرفي مشمولان متولد 1373 را شرح داد.
    به گزارش اداره اجتماعي سازمان وظيفه عمومي ناجا ، سرهنگ "محمد رضا اكبر حلوايي " معاون مشمولان و امور معافيتهاي اين سازمان در خصوص مهلت معرفي مشمولان متولد 1373 اظهار داشت : برابر قانون خدمت وظيفه عمومي ،هر فرد ذكورايراني ازاول ماهي كه طي آن وارد سن 19 سالگي مي شود مشمول مقررات خدمت وظيفه عمومي است كه مي بايست در مهلت تعيين شده وضعيت خدمتي خويش را از طريق دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس+10) مشخص نمايند.
    وي افزود: مشمولاني كه قبل از ورود به سن مشموليت در مقطع ديپلم يا پيش دانشگاهي فارغ التحصيل شده، ترك تحصيل نموده ،اخراج گرديده اند ويا انصراف از تحصيل نموده اند با ورود به سن مشموليت به مدت شش ماه براي مشخص نمودن وضعيت خدمتي خويش مهلت خواهند داشت .
    وي گفت : بعنوان مثال متولدين شهريور ماه 73 كه در خرداد ماه سال 91 در مقطع ديپلم فارغ التحصيل شده اند با ورود به سن مشموليت (يعني ازاول شهريورماه ) به مدت شش ماه مهلت معرفي خواهد داشت .
    اين مقام مسئول در ادامه افزود: در صورتيكه تاريخ فراغت از تحصيل ،انصراف از تحصيل و.... اين دسته از مشمولان بعد از ورود به سن مشموليت باشد ازتاريخ مذكوربه مدت يكسال مهلت دارند تا وضعيت خدمتي خود را مشخص نمايند.
    سرهنگ حلوايي بيان داشت : مشمولاني كه ازمعافيت موقت مانند كفالت يا پزشكي برخوردارشده اند، پس از انقضاء مدت اعتبار آن مي بايست ظرف يك ماه براي تجديد رسيدگي ، به مركز وظيفه عمومي محل سكونت خويش مراجعه نمايند.

و همچنین :

1391/6/25 شنبه
    جزئيات مربوط به سنوات تحصيلي دانش آموزان

گروه ناجا- حداكثر مهلت مجاز براي برخورداري از معافيت تحصيلي براي دانش آموزان تا پايان 20 سالگي مي باشد .
    به گزارش اداره اجتماعي سازمان وظيفه عمومي ناجا ، سرهنگ "محمد رضا اكبر حلوايي "معاون مشمولان و امور معافيتهاي اين سازمان ،در خصوص سنوات مجاز تحصيل در مقطع متوسطه اظهار داشت : برابر قانون خدمت وظيفه عمومي حداكثر مهلت مجاز براي برخورداري از معافيت تحصيلي براي دانش آموزان تا پايان 20 سالگي آنان مي باشد. ليكن به منظور فراهم آوردن شرايط مناسب براي تحصيل مشمولاني كه براساس قانون قبل براي خود برنامه ريزي كرده بودند تسهيلاتي پيش بيني شده است .
    وي بيان داشت : براساس تصميمات اتخاذ شده مشمولاني كه درمهر ماه سال 91 در پايه هاي دوم متوسطه و بالاتر به تحصيل اشتغال مي يابند متناسب با رشته هاي تحصيلي ، براي رشته هاي كارودانش و فني – حرفه اي حداكثر تا پايان 22 سالگي و براي رشته هاي نظري كه داراي دوره پيش دانشگاهي هستند حداكثر تا پايان 24 سالگي مي توانند به تحصيل ادامه دهند.
    سرهنگ حلوايي در خصوص مشمولاني كه از مهر ماه سال 91 در پايه اول متوسطه به تحصيل اشتغال مي يابند نيز عنوان نمود: اينگونه مشمولان حداكثر تا پايان 20سالگي مجاز به تحصيل هستند و پس از آن در مهلت يكساله معرفي خود به وظيفه عمومي قرار مي گيرند .
    معاون مشمولان و امور معافيت هاي اين سازمان گفت : به منظور مساعدت براي فراغت از تحصيل مشمولان دانش آموز ، برابر هماهنگي بعمل آمده با وزارت اموزش و پرورش ، مشمولاني كه در زمانهاي تعيين شده موفق به فراغت از تحصيل نشده اند مي توانند در مهلت يكساله معرفي خود به وظيفه عمومي ، بدون بهره مندي از معافيت تحصيلي به تحصيل ادامه دهند.

9. 2 کاربر از dirt road بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه p30better's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام من برای کفالت پدر اقدام کردم قوی نامه ی بابام نوشته بود از کار افتاده ولی وقتی رفتم کمیسیون گفت نیاز به مراقبت نداره شنبه هشتم هم باید جوابم رو بگیریم .. چی کار کنم استرس دارم .. مگه از پدر کار افتاده معاف نداره؟

داره خودمونی میشه p30better's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام من برای کفالت پدر اقدام کردم قوی نامه ی بابام نوشته بود از کار افتاده ولی وقتی رفتم کمیسیون گفت نیاز به مراقبت نداره شنبه هشتم هم باید جوابم رو بگیریم .. چی کار کنم استرس دارم .. مگه پدر از کار افتاده معاف نداره؟

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دیروز کارتم اومد.
    نسبت به بچه های نیرو دریایی خداییش خیلی خوب اومد. کمتر از یک ماه بعد از صدور به دستم رسید ولی کلا نزدیک به 40 روز طول کشید که تو صدور کارت نیرو دریایی یه رکورد محسوب میشه

13. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 29 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 29 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •