تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1031 از 1291 اولاول ... 315319319811021102710281029103010311032103310341035104110811131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,301 به 10,310 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه m3hrdad.x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

خب کاربر جدید نگیرن! دلیل نمیشه که تحریم باشه بیاد طرح و قانون از خودش دراره که حق بقیه ضایع بشه.مثل مخابرات که میگه پورت خالی نداریم!
    مخابرات منطقه ما قوق العاده بود اما متاسفانه بدلیل یک خیابون جابجایی گفتن نمیتون adsl ارائه کنن و فعلا منتظر باشید.و گرنه adsl هم ارزانتر بود هم بی درد سر تر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با این حرف موافق نیستم.
    داریم راجع به اپراتور دوم کشور حرف میزنیم. تقریبا همه ایران سیم کارت ایرانسل دارن. ولی شاید یک درصد همین تعداد وایمکس داشته باشن. برای شرکتی که زیر ساخت به این گستردگی داره و از اون طرف پشتیبانی فنی یه شرکت بین المللی به نام MTN رو پشت سرش داره، بعیده شبکش به حد انفجار برسه. شبکه ای که به حد انفجار رسیده باشه یعنی کاسبی خوب، یعنی مشتری خوب، یعنی صرفه اقتصادی برای توسعه سریع شبکه.
    شاید بخش نامه ای، مقرراتی چیزی به ایرانسل تحمیل شده... باید صبر کرد و دید. در کل من وزیر مخابرات قبلی (نامی) رو بیشتر قبول داشتم. این جدیده (واعظی) انگار از قبلیه ناشی تره.
    منظور از انفجار اینه که زیرساختش رو گسترش نمیده و با همون زیرساخت قبلی داره ادامه میده. ...ن اینکه نتونه .

3. 2 کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دقیقا رو 128 محدود شدم! جالبه 85000 بریزی ب حساب سرویس 1مگ نامحدود بگیری. یک هفته استفاده کنی بعد ...

سرعت الان رو 16 هست.صبحم که تا 25 میرفت آنی بود یعنی همون 128 هست

همیشه که اینطوری نیست اتفاقا کیفیت بهتری نسبت به بقیه سرویس دهنده ها داره مخصوصا پینگ خارجش.وگرنه کاملا نامحدوده .الان مشکل توی سیستمشون پیش اومده حالا عمدی در کار بوده یا نه رو نمیدونم اما با اطلاع رسانی که در این تاپیک شد شما نباید نامحدود شارژ میکردید تا مشکل سیستمشون رفع بشه.

5. این کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

همیشه که اینطوری نیست اتفاقا کیفیت بهتری نسبت به بقیه سرویس دهنده ها داره مخصوصا پینگ خارجش.وگرنه کاملا نامحدوده .الان مشکل توی سیستمشون پیش اومده حالا عمدی در کار بوده یا نه رو نمیدونم اما با اطلاع رسانی که در این تاپیک شد شما نباید نامحدود شارژ میکردید تا مشکل سیستمشون رفع بشه.
    درسته همیشه اینطوری نیست.اطلاع رسانی شد اما متاسفانه اون موقع زیاد پیگیری نمیکردم اینجارو.
    ولی خب موضوعی هم در نظر داشته باشیم . میشد رو 512 محدود بشم یا نهایت 256 نه 128 متغییر.بدترین حالت

8. این کاربر از m3hrdad.x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

درسته همیشه اینطوری نیست.اطلاع رسانی شد اما متاسفانه اون موقع زیاد پیگیری نمیکردم اینجارو.
    ولی خب موضوعی هم در نظر داشته باشیم . میشد رو 512 محدود بشم یا نهایت 256 نه 128 متغییر.بدترین حالت
    ببین عزیز شما میگی 3 بار اخطار اومده برات و مطمئن باش توی هر اخطار ضریب اشتراک شما رو بالا میبردن
    اگه 1 بار میومد روی همون 512 میبستن ولی بعد از 3 بار روی 128 بستن براتون که البته این اصلا منصفانه نیست ولی خب این ها گوش شنوا ندارن متاسفانه
    ولی بازم من اگه جای شما بودم حتما حضورا میرفتم دفتر مرکزی ایرانسل و حضورا اونجا صحبت میکردم (حتی شده بود با مدیریت اصلی صحبت میکردم که این مشکل حل بشه )

10. این کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

آخه هیچ چیز مشخص و تعریف شده ای واسه کاهش مصرف گفته نشد.صد در صد فردا پیگیری میکنم.ممنونم

داره خودمونی میشه milad.vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

از دوستان عزیز امیر و آیس من تشکر میکنم خوب الان تکلیف چیه صب کنیم ببینیم چی میشه یا نه ولی من شنیدم اوضاع مبین نت بهتره ها

داره خودمونی میشه milad.vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

لامصب مودم یو اس بی دارم نمیتونم حداقل دکلای دیگرو تست کنم ببینم از دکله یا ای خود ایرانسله اونطور که دوستان میگن باید تحمل کرد به قول شادمهر موندنو و سوختنو ساختن همه یادگار ایرانسله پایین اومدن سرعت کار من نیست کار ایرانسله

14. این کاربر از milad.vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

از دوستان عزیز امیر و آیس من تشکر میکنم خوب الان تکلیف چیه صب کنیم ببینیم چی میشه یا نه ولی من شنیدم اوضاع مبین نت بهتره ها
    ببین عزیز والا نه من نه امیر عزیز توی شرکت وایمکس نیستیم که بخوایم به شما بگیم صبر کنید درست میشه یا نه

ولی چیزی که من دارم از ایرانسل میبینم با توجه به شلوغ شدن بیش از حد شبکه ایرانسل دیگه وضعیت بهتر نمیشه فقط باید دعا کرد که بد تر نشه

مبین نت هم آش دهن سوزی نیست (اینجوری بهتون بگم از وایمکس ایرانسل بد تر نباشه مطمئن باشید بهتر نیست) حالا بازم میل خودتون هست
    به نظر من اگه بتونید یه مودم مبین نت از دوستان یا آشنایان گیر بیارید توی منطقتون حدود 1 روز تست کنید ببینید آنتن دهیش و سرعتش چه جوریه .. اگه دیدید بهتر از ایرانسل هست خب میتونید برید سمت مبین نت اگه هم دیدید مثل ایرانسل هست یا بد تره خب باید همین ایرانسل بمونید دیگه
    با این کار خیالتون راحت میشه و میتونید یه تصمیم درست برای انتخاب ISP داشته باشید

16. این کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •