تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1031 از 1211 اولاول ... 315319319811021102710281029103010311032103310341035104110811131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,301 به 10,310 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

وای .... باز دررست نشد من همیشه با این کیت سرور مشکل داشتم
    نمی دونم چرا کار نمیکنه !!؟؟؟
    succes نصب میشه ولی توی بازی کیت ها و... نیستن
    چکار کنم همه مراحل رو هم رفتم ؟!
    سیو ها رو کپی کردم / کیت سرور و اکسترکت کردم تو فلدر بازی / با موفقیت هم نصب شد ...
    ولی بازم کیت ها و لگو ها کار نمی کنن!!!!
    دارم دیوونه میشم
    فایل آپ کونامی رو هم خودم از توی بازی دانلود کرده بودم
    نمی دونم دیگه چه مشکلی داره؟؟؟!!!
    به محل نصب بازي و پوشه كيت سرور برو و فايل manager رو باز كن ببين كيت سرور نصب شده يا نه اگه نشده بود دكمه attach رو بزن تا تغييرات اعمال بشه

---------- Post added at 04:06 PM ---------- Previous post was at 04:04 PM ----------

یه سوال از krauser
    میگم آخرین آپ کونامی ماله 2/2010 درسته؟؟
    این پچ با آون کار میکنه؟؟
    اين پچ آرمين جان بر اساس پچ 1.2 رسمي KONAMI هستش همون پچي كه نقل و انتقالات رو درست مي كنه البته آرمين تغييرات ديگه اي رو اعمال كرده كه خودش تو پست دانلود پچ ذكر كرده بود از جمله درست شدن اسامي Fake و لوگوهاي جديد

2. این کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_pes2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سرزمین عجایب

پيش فرض

سلام به همگي
    من چند ماهي نبودم چقدر پستا زياد شده
    من يك سوالي داشتم شايد تكراري باشه ولي اينقدر پستا زياد شده نميشه پيدا كرد
    من چند تا گل دانلود كردم گل هايي كه كه ديگران زدند ولي هنگام ياز كردن اين ارور و ميده

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

من ميدونم بايد آپديت كنم اما از كجا توي بازي ارور ميده؟
    ببخشيد اگه تكراريه
    Last edited by ali_pes2008; 04-03-2010 at 16:20.

داره خودمونی میشه maasen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

به محل نصب بازي و پوشه كيت سرور برو و فايل manager رو باز كن ببين كيت سرور نصب شده يا نه اگه نشده بود دكمه attach رو بزن تا تغييرات اعمال بشه

---------- Post added at 04:06 PM ---------- Previous post was at 04:04 PM ----------

اين پچ آرمين جان بر اساس پچ 1.2 رسمي KONAMI هستش همون پچي كه نقل و انتقالات رو درست مي كنه البته آرمين تغييرات ديگه اي رو اعمال كرده كه خودش تو پست دانلود پچ ذكر كرده بود از جمله درست شدن اسامي Fake و لوگوهاي جديد

آره نصب شده!! kit server attached to this exe

من دو باره کل بازی رو از اول نصب کردم.و آپدیتش کردم (از داخل بازی) ولی بازم کار نمی کنه؟

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگي
    من چند ماهي نبودم چقدر پستا زياد شده
    من يك سوالي داشتم شايد تكراري باشه ولي اينقدر پستا زياد شده نميشه پيدا كرد
    من چند تا گل دانلود كردم گل هايي كه كه ديگران زدند ولي هنگام ياز كردن اين ارور و ميده

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

من ميدونم بايد آپديت كنم اما از كجا توي بازي ارور ميده؟
    ببخشيد اگه تكراريه
    در مورد زیاد شدن پستها به لطف اسپم های بعضی دوستان هست که به قول آرمین مثل که اسپم براشون تکلیف شده.
    پیغام که مشخص هستش یعنی ورژن اون فرق داره. شما باید اول ببینی ورژن اون گلهایی که دانلود کردی چیه و همین طور ورژن بازی خودت چیه بعد باتوجه به اون ورژن جدید از بازی دانلود کنی. برای اینکه بفهمی ورژن بازیت چی هست باید توی پوشه بازی روی pes2010 کلیک راست کنی و گزینه properties انتخاب کنی و از زبانه version مشخص هست که ورژن بازی شما چی هست.

6. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آرمین جان چهره ی پوشکاش واقعا عالی بود.
    یه سوال هم داشتم:
    من الان میخوام یه چندتا فیس بندازم توی بازی ولی اگه dlc بعدی بیاد تمام این فیسهایی که انداختم حذف میشن وباید دوباره بندازم.میخواستم ببینم نمیشه یه جوری اینها رو حفظ کرد که برای dlc بعدی هم بمونن؟
    البته این فیس ها که هیچ کدوم ساخته من نیست من توی پستی که پچ گذاشتم باید یه تشکر بلند بالا از همه کسانی که نمی شناسم تشکر می کردم کسانی که سازنده این کیت ها و فیس ها بودن از خود مهدی که که خیلی سریع خبر و خود این فایل ها رو توی تاپیک ویرایش به ما می رسوند. که دستش رو می بوسم. من اصلا ادعا نمی کنم که پچ مذکور حاصل تلاش من هست من معتقدم این یک مجموعه و پکیج و یک گلچین از کار های فیس ساز ها و کیت ساز های بزرگ دنیاست که من اونها رو دانلود و در اختیار شما قرار دادم. من هیچ کدوم از این فیس ها و کیت ها رو نساختم و تا حالا هم هیچ وقت این کار رو نکردم. من از زمانی که کار با کیت سرور زو یاد گرفتم متوجه شدم که بهترین کار دانلود فایل های ادیت هست که بعد بتونیم با کیت سرور وارد بازی بکنیم

در ضمن مهم فایل فیس ها هست ریلینک که کردن که اصلا کاری نداره اصلا زمان هم نمیبره کل فیس های ریلینک شده شاید 1 ساعت هم وقت نبرده حتی اگه شما بخوای از یه ادیت فایل صفر کیلومتر استفاده کنی بازم مشکلی نخواهی داشت با توجه به راهنمای ریلینک کردن که توی صحهه 900 تاپیک گذاشتم خیلی کار راحتی هست
    یه سوال از krauser
    میگم آخرین آپ کونامی ماله 2/2010 درسته؟؟
    این پچ با آون کار میکنه؟؟
    بله توی متن پچ هم گفته بودم آخرین DLC کونامی 1.05 هست و این پچ مطابق اون هست البته بعضی از تغییرات هم داده نشده. این DLC کونامی خیلی ضعیف هست یه بازیکن به اسم آسولین بود توی 2009 توی یه تیم هلندی بازی می کرد (ملیت اسرائیلی داشت)
    من توی مستر لیگ می خریدمش این بازیکن به کل توی 2010 حذف شده بود من دیشب که به لیست جدید تیم بارسا نگاه می کردم دیدم بارسا توی پنجره تراسفر زمستانی این بازیکن 18 ساله رو خریده ولی کماکان توی بازی نیست. عجیبیه که این بازیکن توی تیم اسرائیل هم نیست ولی پارسال بود!
    Last edited by Spaniuly; 04-03-2010 at 17:08.

8. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

آقا آرمین...
    این پچی که دادی لباس تیم ملی نداره...؟
    اگر داره پس چرا برای من نیست...
    یعنی هیچ تیم ملی برای من Updata نشده!!!

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بله توی متن پچ هم گفته بودم آخرین DLC کونامی 1.05 هست و این پچ مطابق اون هست البته بعضی از تغییرات هم داده نشده. این DLC کونامی خیلی ضعیف هست یه بازیکن به اسم آسولین بود توی 2009 توی یه تیم هلندی بازی می کرد (ملیت اسرائیلی داشت)
    من توی مستر لیگ می خریدمش این بازیکن به کل توی 2010 حذف شده بود من دیشب که به لیست جدید تیم بارسا نگاه می کردم دیدم بارسا توی پنجره تراسفر زمستانی این بازیکن 18 ساله رو خریده ولی کماکان توی بازی نیست. عجیبیه که این بازیکن توی تیم اسرائیل هم نیست ولی پارسال بود!
    سلام.
    بله من هم زیاد دنبال assulin گشتم ولی پیداش نکردم.
    -------------------
    تا الان هم ترکیب استقلال رو درست کردم و حدود 15 تا فیس به بازی اضافه کردم.
    امیدوارم dlc بعدی ارزش دانلود داشته باشه چون دوست ندارم این همه زحمت به خاطر یه چیز الکی از بین بره!

11. این کاربر از vampyre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

خوب پچ ساعاتی پیش آماده شد و تا این لحظه آپلود می شد...

پچی رو که مطابق سلیقه ام بود درست کردم پچی که اصولا یه DLC دیگه محسوب می شه که فقط کارش به حالت لایسنس در آوردن نکات لایسنس نشده هست. کسانی که پارسال پچ من رو دانلود کرده بودند می دونن که این پچ چه خصوصیاتی داره اما من به ویژگی های این پچ می پردازم:

ویژگی ها:

.
    .
    .

سوالی اگه بود بنده در خدمتم . در ضمن دوست دارم باگ های این پچ به من گفته بشه که انشالله بعدا اصلاح کنم.

موفق باشید...
    ممنون از شما.

یه سوال اینکه من طبق دستور العمل شما برم میتونم کار رو انجام بدم ؟ دقت کنین که من اصلا نمیدونم کیت سرور و dlc و آنلاکر و gdb چی هست !!
    Last edited by shahab_f; 04-03-2010 at 18:27.

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

یه سوال اینکه من طبق دستور العمل شما برم میتونم کار رو انجام بدم ؟ دقت کنین که من اصلا نمیدونم کیت سرور و dlc و آنلاکر و gdb چی هست !!
    رفیق.کاری نداره که راحت میتونی باهاشون آشنا شی:
    کیت سرور:برنامه ای هست که باهاش میشه پچ به بازی اضافه کرد و باید داخل پوشه ی نصب بازی ریخته شه.
    dlc:به آپدیتهای بازیها میگن که شما خودت هم میتونی از قسمت دانلود در داخل بازی این رو دانلود کنی.
    آنلاکر:این هم تمام تیمهای کلاسیک و hidden رو آزاد میکنه.
    gdb:به لباسهایی که از طریق کیت سرور و به صورت کامل(شماره.پیرهن اول و دوم و لباس دروازه بان)وارد بازی میشن رو میگن.
    شما هم بعد از دانلود همون کاری رو که آرمین جان گفته انجام بدی درست میشه حالا باز اگه مشکلی پیش اومد بیا بپرس پچه ها شما رو راهنمایی میکنن.

14. 2 کاربر از vampyre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMAN-JEEZY's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.من میخوام بازیو اپدیت بنمایم ولی این ارورو میده:

قضیه چیه؟باید چیکار کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •