البته در رشته ی حمالی ! : دی9تا ورلد ناقابل یادش بخیر تو ورلد یک برا خودت یلی بودی
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
البته در رشته ی حمالی ! : دی9تا ورلد ناقابل یادش بخیر تو ورلد یک برا خودت یلی بودی
میگم رفقا ها حالا بهتر نشد؟Aim اومد پایین ولی shooting رفت بالا:
![]()
نسبتا خوبه ولی تا می تونی آتریبیوت ها را برگردون به دکستریتی
بعدش کم کم اسکیل ها را باید بر گردونی به اسکیل های دوئلت
یکم کارت زیاده باید بهت یه 7000 تا پول تزریق بشه![]()
7000تا؟....می گم نظرت چیه من تمام آیتمام رو بفروشم و پولشو بدم به شهر و بعدشم یوزرمو پاک کنم و دوباره از اول؟![]()
من كه گفتم بهتره البته حوصله ميخواد.
شما اوايل زود لول اپ ميكني. و راحت ميتوني به اسكيلات نظم بدي.
منم اول بازي با كوئستا رفتم جلو بعد يك مدت ديدم نه كوئست ميتونم انجام بدم نه شغل درست حسابي.
پاكش كردم از اول.
يكسري هم كه بن شدم باز از اول.
پوستم كلفته![]()
فکر کنم سعید ایده خوبی داده بود برو یک یوزر باز کن به اینم اصلا دست نزدن
بعد یوزر و پسورد این را بده به یکی از دوستا با این به اون یکی یوزرت اتاک بده و پولاش را منتقل کن
البته یک کارم می تونی بکنی خودت آتاک بدی ولی چون قانون را نادیده گرفتی یوزرت بن می شه اونم اون یوزری خواهد بود که باهاش آتاک دادی پس با یوزری که نمی خواهیش آتاک بده تا بنم بشه که هیچ چون مطمئن باش تا تو پولات را انتقال بدی بن نمی شی بی کار نیستند که بسیند یکی یکی ریپورت ها را چک کنند
سیستم اینجوری است که وقتی با آی پی همنام آتاک داده می شه سیستم اتوماتیک ریپورت می کنه تا بیان نگاه کنند و بن کنند تو تموم پولات را انتقال دادی مطمئن باش بعد بن بشه
مطمئن باش اگر با یکی آتاک بدی هر دو بن نمی شه چون اونی که اتاک داده باید آتاک نمی داد
نه جفتش بن مي شه
چاقال رو مگه نديدين همه يوزراش بن شد
........................
من الان نمونه بارز یک سابقه دارم ! هر کی رو میخواین نصیحت کنید من رو بندارین وسط![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)