گاج و کلک معلم برای آمار کتاب کم حجم دارن ولی درسنامه هاشون کامل و مفصل هست. البته DVD آمار مبتکران رو فکر میکنم داشته باشی که در این صورت نیازی به درسنامه نداری
گاج و کلک معلم برای آمار کتاب کم حجم دارن ولی درسنامه هاشون کامل و مفصل هست. البته DVD آمار مبتکران رو فکر میکنم داشته باشی که در این صورت نیازی به درسنامه نداری
اهمم یادم نبود
احتمال چطور؟ چیزی نیست؟
با تشکر فراوان
خیلی خیلی خیلی ممنونم از پاسخ گویی
من فیزیک 2 داینامیک و استاتیک مشکلی ندارم ، اصلاً ، فصل 6 ام که اصلاً حرفش نیست ، مشکلم فصل 5 ـه ، فشار ، سوألاتش خیلی جالب و خوب می تونه باشه ، انقدر قبل از شروع ـه سال بهم گفتن فصل 2 و 3 فلان ـه و از این حرفا ، بعد از اینکه فصل 2 و 3 گذشت اصلاً تقریباً دغدغه ی ذهنیش رو هم نداشتم ، معلممون هم امتحان نمی گرفت اون یه مدت ، کارم شده بود فقط جزوه نوشتن ، واسه همین فشار رو اونجوری که باید بلد نیستم و اینکه یه سوأل : آیا فشار هم دوباره تکرار می شه ؟ آخه فکر نکنم بشه
اگه که تکرار نمی شه چیکار کنم این یه بخش رو ؟
با تشکر فراوان
احتمال فقط تمرین هست باید تمرین کنی . تست های مختلف حل کنی و راه حلشون رو به ذهن بسپاری و به هم ربط بدی![]()
فک کنم این کاب براتون مناسب باشه؟؟:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
خواهش
نه فشار دیگه تکرار نمیشه . قبول دارم واقعا فصل جالبی هست و جالب ترین نوع سوالاتش میتونه ترکیبش با معادله حالت گاز های کامل باشه که شایع شده این چند سال اخیر در کنکور .
اون زمان که من دوم بودم کتاب تست انرژی اتمی داشتم کتاب خوبی بود .. اما به نظرم شما تست های فصل فشار کتاب فیزیک جامع خیلی سبز تالیف محسن توانا ( که زیادم نیست حدودا" 100 تا تست یا کمتر ) هست رو بزن به نظر من هیچ مشکلی نخواهی داشت ...
سلام میخواستم ببینم برای خرید کتب دانشگاهی بصورت اینترنتی سایت معتبری رو میشناسید؟ نمیخوام برم انقلاب تهران نیستم.
دوستان بهترین کتاب کمک درسی برای کاردانی به کارشناسی معماری چیه؟
سلام . نظرتون راجع به کتاب تست فیزیک پایه و پیش گاج چیه ؟![]()
کتاب پایشو ندیدم اما پیشش خوبه . یه کتاب متعادل در راستای کنکور البته سوال های تا حدودی سخت هم داره آخر هر فصل ... درسنامه های پاسخنامش هم خیلی خوبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)