تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1031 از 1137 اولاول ... 315319319811021102710281029103010311032103310341035104110811131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,301 به 10,310 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان برای آمار بهترین کتاب چیه؟
    درسنامش عالی باشه تست هم نداشت عیب نداره.
    کتاب نیست که فقط برای احتمال باشه؟
    فقط احتمال رو میخوام اگه نیست چه کتابی احتمال رو خوب توضیح داده؟ اینم اگه تست نداشت مهم نیست

ممنون
    گاج و کلک معلم برای آمار کتاب کم حجم دارن ولی درسنامه هاشون کامل و مفصل هست. البته DVD آمار مبتکران رو فکر میکنم داشته باشی که در این صورت نیازی به درسنامه نداری

2. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

گاج و کلک معلم برای آمار کتاب کم حجم دارن ولی درسنامه هاشون کامل و مفصل هست. البته DVD آمار مبتکران رو فکر میکنم داشته باشی که در این صورت نیازی به درسنامه نداری
    اهمم یادم نبود
    احتمال چطور؟ چیزی نیست؟

آخر فروم باز koroshfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

سلام
    مرسی و همچنین شما هم خسته نباشید .
    به نظر من اصلا دیر نیست . شما سال سوم هستی و عید رو در پیش داری که میتونی به نحو احسنت ازش استفاده کنی . ( به نظر من بیشتر هدفت رو ترم اول باشه چون ترم دوم خواه نا خواه بعد از عید یه مرور میشه ولی اونم بخون )
    اون کتابایی که باهاشون حال می کنی که هیچ ولی برای بقیه ی درسا :
    برای هندسه 2 مبتکران فرهاد ابولقاسمی رو پیشنهاد می کنم . کتاب خوبی هست ( عالی نیست چون اصولا واسه هندسه 2 کتاب عالی نداریم یعنی من تا الان ندیدم ) . هم به درد نهاییت میخوره و هم کنکور چون بهت اصولی یاد میده هندسه رو . برای نهایی هم فک کنم بدونی که کتاب درسی خیلی مهمه .
    برای جبر و احتمال هم مبتکران ابوالفاسمی و عطا صادفی . این کتاب واقعا عالیه . از دستش نده
    عربی رو زیاد سر رشته ندارم ولی میدونم باید پایه ی عربیت قوی باشه ( یعنی سال اول ) ولی باید مشخص کنی اصولا تو چه سبک سوالی مشکل داری ؟!
    واسه حسابان من خودم وقتی سوم بود خیلی سبز و گاج رو زدم اما امسال الگو گرفتم خیلی خوبه به نظرم . هر سبک سوالی بخوای توش داره از آسون تا خیلی سخت اگه ازش درست استفاده کنی ( یعنی همون اول نری ستاره داراش رو حل کنی : دی ) میتونه خیلی بهت کمک کنه . بین گاج و خیلی سبز و هم خیلی سبز واقعا بهتره .
    واسه فیزیک من الگو رو ندیدم ولی فیزیک 3 خیلی سبز احمد مصلایی بهترینه . یه چیز تو مایه های همون بازرگانی تو شیمی

فیزیک 2 هم اصلا کتاب خاصی براش وجود نداره ( چون مطالبش اکثرا تکرار می شه ) که بخواد فوق العاده باشه معمولا بچه ها واسه پایه کتاب جامع میگیرن که توش هست ...
    با تشکر فراوان
    خیلی خیلی خیلی ممنونم از پاسخ گویی
    من فیزیک 2 داینامیک و استاتیک مشکلی ندارم ، اصلاً ، فصل 6 ام که اصلاً حرفش نیست ، مشکلم فصل 5 ـه ، فشار ، سوألاتش خیلی جالب و خوب می تونه باشه ، انقدر قبل از شروع ـه سال بهم گفتن فصل 2 و 3 فلان ـه و از این حرفا ، بعد از اینکه فصل 2 و 3 گذشت اصلاً تقریباً دغدغه ی ذهنیش رو هم نداشتم ، معلممون هم امتحان نمی گرفت اون یه مدت ، کارم شده بود فقط جزوه نوشتن ، واسه همین فشار رو اونجوری که باید بلد نیستم و اینکه یه سوأل : آیا فشار هم دوباره تکرار می شه ؟ آخه فکر نکنم بشه
    اگه که تکرار نمی شه چیکار کنم این یه بخش رو ؟
    با تشکر فراوان

5. این کاربر از koroshfe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اهمم یادم نبود
    احتمال چطور؟ چیزی نیست؟
    احتمال فقط تمرین هست باید تمرین کنی . تست های مختلف حل کنی و راه حلشون رو به ذهن بسپاری و به هم ربط بدی

7. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sibesorkh2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اهمم یادم نبود
    احتمال چطور؟ چیزی نیست؟
    فک کنم این کاب براتون مناسب باشه؟؟:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. این کاربر از sibesorkh2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

با تشکر فراوان
    خیلی خیلی خیلی ممنونم از پاسخ گویی
    من فیزیک 2 داینامیک و استاتیک مشکلی ندارم ، اصلاً ، فصل 6 ام که اصلاً حرفش نیست ، مشکلم فصل 5 ـه ، فشار ، سوألاتش خیلی جالب و خوب می تونه باشه ، انقدر قبل از شروع ـه سال بهم گفتن فصل 2 و 3 فلان ـه و از این حرفا ، بعد از اینکه فصل 2 و 3 گذشت اصلاً تقریباً دغدغه ی ذهنیش رو هم نداشتم ، معلممون هم امتحان نمی گرفت اون یه مدت ، کارم شده بود فقط جزوه نوشتن ، واسه همین فشار رو اونجوری که باید بلد نیستم و اینکه یه سوأل : آیا فشار هم دوباره تکرار می شه ؟ آخه فکر نکنم بشه
    اگه که تکرار نمی شه چیکار کنم این یه بخش رو ؟
    با تشکر فراوان
    خواهش
    نه فشار دیگه تکرار نمیشه . قبول دارم واقعا فصل جالبی هست و جالب ترین نوع سوالاتش میتونه ترکیبش با معادله حالت گاز های کامل باشه که شایع شده این چند سال اخیر در کنکور .
    اون زمان که من دوم بودم کتاب تست انرژی اتمی داشتم کتاب خوبی بود .. اما به نظرم شما تست های فصل فشار کتاب فیزیک جامع خیلی سبز تالیف محسن توانا ( که زیادم نیست حدودا" 100 تا تست یا کمتر ) هست رو بزن به نظر من هیچ مشکلی نخواهی داشت ...

11. این کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام میخواستم ببینم برای خرید کتب دانشگاهی بصورت اینترنتی سایت معتبری رو میشناسید؟ نمیخوام برم انقلاب تهران نیستم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوستان بهترین کتاب کمک درسی برای کاردانی به کارشناسی معماری چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه maziyarkhani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام . نظرتون راجع به کتاب تست فیزیک پایه و پیش گاج چیه ؟

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

سلام . نظرتون راجع به کتاب تست فیزیک پایه و پیش گاج چیه ؟
    کتاب پایشو ندیدم اما پیشش خوبه . یه کتاب متعادل در راستای کنکور البته سوال های تا حدودی سخت هم داره آخر هر فصل ... درسنامه های پاسخنامش هم خیلی خوبه

16. 2 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •