تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1031 از 1126 اولاول ... 31531931981102110271028102910301031103210331034103510411081 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,301 به 10,310 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    من 27م پول رو ریختمب ه حساب که 382تومن بود و از عابر بانک پرداخت کردم ولی شب 27م که رفتم ببینم صفر شده یا نه دیدم 96تومن هم به 382تومن من اضافه شده و شده 475تومن / حالا من نمیدونم چرا سیستم اینقدر داغونه که 382تومن رو کسر نمی کنه که بتونم 96 تومن رو واریز کنم ..صبح هم دانشگاه بودم که مسئول شهریه مرخصی بودن ..اینم از دانشگاه های ما.

تا کی بنظرتون باز میشه منوم تا من بدهکاری 96تومن رو بریزم ؟

ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

شانس من موقعه انتخاب واحد سایت مشکل داشت پیام واریز شهریه ثابت نداد راحت تونستم انتخاب واحد کنم
    ولی امروز زده باید شهریه واریز کنی .بنظرتون ممکنه انتخاب واحدم صفر کنه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

14

سلام

1 ) شما باید برای فارغ التحصیلی 15 واحد عمومی پاس کنی ولی مثل اینکه تا به الان 16 واحد پاس کردی .. فکر کنم بعضی دروس عمومی رو اشتباه پاس کردی ..
    از عمومی ها چه درسی رو پاس کردی؟

2 ) اندیشه ی سیاسی امام خمینی

3 ) این هم همونه ... طبق لیست 9 ترمه شما باید 4 واحد اختیاری پاس کنید ...

رشتتون چیه؟
    1. من دقیقا طبق پارت دروس عمومی انتخاب واحد کردم و اینارو پاس کردم : اندیشه اسلامی 1 و 2 ، آیین زندگی (اخلاق کاربردی) ، فرهنگ و تمدن اسلام و ایران ، تفسیر موضوعی قرآن ، فارسی ، تربیت بدنی 1 و 2 ، زبان خارجه عمومی

فقط مونده بود جمعیت و تنظیم خانواده یک واحدی که تبدیل شده به دانش خانواده و جمعیت دو واحدی ، مشکل اینجاست به نظر شما ؟ تو سایت pnunews خوندم که در صورت مواجهه با این مشکل به کارشناس رشته خود مراجعه کنید !

2. مطمئنا این درس راحتتره از انقلاب اسلامی ؟

3. نمیشه درس آشنایی با دفاع مقدس رو مثل حفظ جز سی مازاد برداشت ؟

رشتم هم مهندسی معماری هست ، ورودی 89 هستم !

ممنون از جواب شما دوست عزیز

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

سلام

دوستان بنده ورودی 86 هستم و دیپلم تجربی دارم و این ترم هم ترم آخرم هست . مدرک پیش دانشگاهی ندارم و بیست و چهار واحد ارزشی رو هم نگذروندم و در ترم اول فقط شش واحد یعنی سه تا درس دو واحدی فارسی و ریاضی و زبان انگلیسی پیش دانشگاهی رو گذروندم .

درسته که ورودی های 86 نیازی به گذراندن دروس ارزشی و مهارتی و پیش دانشگاهی نیستند ؟

دوستانی که اطلاع دارن جواب بدن. خیلی مهمه برام

لینک منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام خدمت شما
    دانشگاهتون در ترم اول به شما 6واحد دروس رو داده بود؟
    بله . هر 3 درس را پاس کردم
    پس نیازی به پاس کردن اون دروس نیست .. !
    وگرنه دانشگاه در زمان ورود به شما اطلاع میداد که باید اون دروس رو پاس کنید ...
    دوست عزیز من متوجه منظورتان نشدم

اون 3 درس را بجز 136 واحدی که برای دوره کارشناسی بود به دلیل اینکه بدون پیش دانشگاهی وارد دانشگاه شدم به من تحمیل کردند و گفتند باید پاس کنی

تو سال 88 اومدن گفتن یا پیش دانشگاهی بگیر یا 24 واحد ارزشی و مهارتی را بگذران

من اسفند 91 که به دانشگاه مراجعه کردم گفتن دروس ارزشی و مهارتی برداشته شده و باید تا قبل از پایان تحصیل مدرک پیش دانشگاهی ارائه بدم ( در صورتی که من اون موقع زیر 30 واحد تا پایان تحصیلم باقی مونده داشتم ).

در مقابل هم من گفتم پس اون 6 واحد تکلیفش چیست . گفت اون 6 واحد را میتونی تطبیق بدهی با دروسی که پیش نیاز نداشته باشد

این هم بماند که هیج ها خبری از الزام داشتن مدرک پیش دانشگاهی برای ورودی 86 وجود نداشت . یعنی من اگر نمیپرسیدم هیچکی هیچی نمیگفت

من دیروز اتفاقی این تاپیک ها را در یک انجمن خوندم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعدش رفتم تو سایت دیوان عدالت و دیدم بخشنامه سال 88 وزارت علوم باطل شده است

اما جالبش اینجاست تو هیچ سایت مرتبط این خبرو رسمی نزدند

من هم ورودی نوبت هیجدهم فراگیر پیام نور هستم . خواستم بپرستم این ابطال بخشنامه که توسط دیوان عدالت صادر شده تو دانشگاه اعمال شده یا نه ؟
    جناب edomanoo عزیز
    من بطور اختصاصی مشکل شما رو پیگیری میکنم و در اسرع وقت پاسختون رو در همین تایپک قرار میدم.
    ممنون از لطف شما . منتظر خواهم بود.

خب طبق صحبتی که با هم داشتیم
    اختصاصی از پیام نورنا

سلام
    براساس بخشنامه شماره ۸۱۹۴۲/۳ مورخ ۱۸/۱۲/۸۸ معاون محترم سنجش دانشگاه دانشجویان مربوطه به منظورجبران مدرک دوره پیش دانشگاهی میتوانند ۲۴ واحد درس از مجموعه دروس مقدماتی ،ارزشی ، مهارتی را بگذراند یا چنانچه بعلت توقف ارائه این دروس در پایان نیمسال دوم ۹۱موفق به تکمیل این سقف نشود از طریق مراکز پیش دانشگاهی (آموزش و پرورش)اقدام به دریافت مدرک پیش دانشگاهی بصورت متفرقه تا قبل از پایان دوره دانشگاهی بنماید. دروس ارزشی مهارتی صرفا در نیمسال اول۹۱ارائه می گردد و پس از ان متاسفانه هیچ گونه اقدامی میسر نمی باشد.و به دانشجویانی که دروس ارزشی ومهارتی را بجایی پیش دانشگاهی نگذرانندمدرک کاردانی داده می شود.

5. این کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

سلام
    من 27م پول رو ریختمب ه حساب که 382تومن بود و از عابر بانک پرداخت کردم ولی شب 27م که رفتم ببینم صفر شده یا نه دیدم 96تومن هم به 382تومن من اضافه شده و شده 475تومن / حالا من نمیدونم چرا سیستم اینقدر داغونه که 382تومن رو کسر نمی کنه که بتونم 96 تومن رو واریز کنم ..صبح هم دانشگاه بودم که مسئول شهریه مرخصی بودن ..اینم از دانشگاه های ما.

تا کی بنظرتون باز میشه منوم تا من بدهکاری 96تومن رو بریزم ؟

درود
    فعلا عجله نکن پسر خوب ... من خودم امروز دانشگاه بودم ، انتخاب واحد همه با مشکل روبرو شده و همه سردرگم هستند
    علاوه بر زمان انتخاب واحد ، قراره 3 روز دیگه رو هم تمدید کنن ....

شانس من موقعه انتخاب واحد سایت مشکل داشت پیام واریز شهریه ثابت نداد راحت تونستم انتخاب واحد کنم
    ولی امروز زده باید شهریه واریز کنی .بنظرتون ممکنه انتخاب واحدم صفر کنه ؟
    احتمالش وجود داره ولی فعلا صداشو در نیار

1. من دقیقا طبق پارت دروس عمومی انتخاب واحد کردم و اینارو پاس کردم : اندیشه اسلامی 1 و 2 ، آیین زندگی (اخلاق کاربردی) ، فرهنگ و تمدن اسلام و ایران ، تفسیر موضوعی قرآن ، فارسی ، تربیت بدنی 1 و 2 ، زبان خارجه عمومی

فقط مونده بود جمعیت و تنظیم خانواده یک واحدی که تبدیل شده به دانش خانواده و جمعیت دو واحدی ، مشکل اینجاست به نظر شما ؟ تو سایت pnunews خوندم که در صورت مواجهه با این مشکل به کارشناس رشته خود مراجعه کنید !

2. مطمئنا این درس راحتتره از انقلاب اسلامی ؟

3. نمیشه درس آشنایی با دفاع مقدس رو مثل حفظ جز سی مازاد برداشت ؟

رشتم هم مهندسی معماری هست ، ورودی 89 هستم !

ممنون از جواب شما دوست عزیز

خواهش میکنم

1) شما درست انتخاب کردید اما چون در زمان ورود شما ( سال 89 ) جمعیت و تنظیم یک واحدی بود و الان 2 واحدی شده سیستم شما تعریفی از 16 واحد عمومی نداره ... برای رفع مشکل به کارشناس رشته ی مرکزتون مراجعه کنید تا براتون این درس رو ورداره..
      محتوای مخفی: دروس عمومی 

2) بله دوستان اشاره داشتن که اندیشه ی سیاسی امام خمینی آسونه...

3) خیر ، نمیشه

موفق باشید.

7. 4 کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه edomanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب طبق صحبتی که با هم داشتیم
    اختصاصی از پیام نورنا

سلام
    براساس بخشنامه شماره ۸۱۹۴۲/۳ مورخ ۱۸/۱۲/۸۸ معاون محترم سنجش دانشگاه دانشجویان مربوطه به منظورجبران مدرک دوره پیش دانشگاهی میتوانند ۲۴ واحد درس از مجموعه دروس مقدماتی ،ارزشی ، مهارتی را بگذراند یا چنانچه بعلت توقف ارائه این دروس در پایان نیمسال دوم ۹۱موفق به تکمیل این سقف نشود از طریق مراکز پیش دانشگاهی (آموزش و پرورش)اقدام به دریافت مدرک پیش دانشگاهی بصورت متفرقه تا قبل از پایان دوره دانشگاهی بنماید. دروس ارزشی مهارتی صرفا در نیمسال اول۹۱ارائه می گردد و پس از ان متاسفانه هیچ گونه اقدامی میسر نمی باشد.و به دانشجویانی که دروس ارزشی ومهارتی را بجایی پیش دانشگاهی نگذرانندمدرک کاردانی داده می شود.
    دوست من اینو خودمم که میدونستم . شما لینک سایت دیوان عدالتو دیدید .

اگر خونده باشید میبینید دقیقا همین بخشنامه را باطل کرده

این طور که به نظر میاد پیام نور داره مقاومت میکنه که تا حالا بخشنامه مربوط را صادر نکرده . من امروز خودم رفتم واحد تهران غرب پرسیدم . خیلی راحت و ریلکس میگه بخشنامه نیومده

یکی نیست بهشون بگه ملت 9 ماه میخونند نمیتوند پیش دانشگاهی را بگیرند . اونوقت دانشجو چطور همزمان هم درس های دانشگاه پاس کنه و هم دنبال پیش دانشگاهیش باشه

اون دروس ارزشی مهارتی هم بدرد خوشون میخوره . معلوم نیست منابعش چیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه 0015351971's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اگر تایید بشن و مشروط بشین باید 14 واحد بردارین اگر 20 واحد بردارین مشکل ساز میشه
    پَ همون 14 تا بردارم ینی ؟
    نمیشه بردارم بعد تا حذفو اضافه ک اومد نمره های تایید شده حذف کنم ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

دوست من اینو خودمم که میدونستم . شما لینک سایت دیوان عدالتو دیدید .

اگر خونده باشید میبینید دقیقا همین بخشنامه را باطل کرده

این طور که به نظر میاد پیام نور داره مقاومت میکنه که تا حالا بخشنامه مربوط را صادر نکرده . من امروز خودم رفتم واحد تهران غرب پرسیدم . خیلی راحت و ریلکس میگه بخشنامه نیومده

یکی نیست بهشون بگه ملت 9 ماه میخونند نمیتوند پیش دانشگاهی را بگیرند . اونوقت دانشجو چطور همزمان هم درس های دانشگاه پاس کنه و هم دنبال پیش دانشگاهیش باشه

اون دروس ارزشی مهارتی هم بدرد خوشون میخوره . معلوم نیست منابعش چیه

دوست گلم
    شما مطلب بنده رو خوندی؟
    کاملا واضح نوشته شده ؛
    شما تا به الان 24 واحد از دروس مهارتی رو بنا به هر علتی نگذروندی ، الان دیگه این 24 واحد ارزشی وجود نداره و باید از طریق آموزش و پرورش مدرک پیش دانشگاهی بگیری ... !

پَ همون 14 تا بردارم ینی ؟
    نمیشه بردارم بعد تا حذفو اضافه ک اومد نمره های تایید شده حذف کنم ؟
    فعلا تا سقف 20 واحد وردار .. نمره هات که کامل تایید شد بعد در زمان حذف و اضافه درستش کن.

11. 2 کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه edomanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست گلم
    شما مطلب بنده رو خوندی؟
    کاملا واضح نوشته شده ؛
    شما تا به الان 24 واحد از دروس مهارتی رو بنا به هر علتی نگذروندی ، الان دیگه این 24 واحد ارزشی وجود نداره و باید از طریق آموزش و پرورش مدرک پیش دانشگاهی بگیری ... !
    دوست گلم

بنده اصلا اطلاع نداشتم که باید 24 واحد ارزشی و مهارتی بگذرانم . این نشان از بی صاحب بودن دانشگاه پیام نور است .

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود
    فعلا عجله نکن پسر خوب ... من خودم امروز دانشگاه بودم ، انتخاب واحد همه با مشکل روبرو شده و همه سردرگم هستند
    علاوه بر زمان انتخاب واحد ، قراره 3 روز دیگه رو هم تمدید کنن ....
    دمت گرم داش مهدی

الان منو من باز شد تا باید 96تومن بریزم به حساب پیام نور

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •