تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1031 از 1126 اولاول ... 31531931981102110271028102910301031103210331034103510411081 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,301 به 10,310 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

باعرض سلام و ادب خدمت اساتید محترم
    یه هارد بک آپ پلاس دارم با مشکل 880 بدسکتور که این اواخر بدون مشکل توی سیستم بالا میومد و دیتای داخلش خونده میشد اما برای ترمیم هارد دست به دامان hdd regenerator شدم هارد رو از باکس بیرون کشیدم و در حالت اینترنال به سیستم وصل کردم و پس از دو روز اسکن و پیدا کردن قریب به 950 بد سکتور -حتی بیشتر از آنچه در Hd tune نمایش داده میشد-ادامه کار رو کنسل کردم-شایان ذکر است تمامی این بدسکتورها رو در مقدار 30535MB پیدا میکرد-حالا مجدد هارد رو داخل باکس گذاشتم وبه سیستم وصل کردم اما فایل ها نمایش داده نمیشه و پیغام intialize میده حالا با اشراف به اینکه هارد سه تراست و دیتای داخلش حیاتی به نظرتون چی کار کنم؟...

سلام مجدد
    متاسفانه هارد فوق الذکر پس از اسکن نیمه کاره در Hdd regenerator دیگه نه در حالت اینترنال و نه در حالت اکسترنال بالا نمیاد و در هر دو حالت پیغام intialize میده این در شرایطیه که تعداد بدسکتور ثابته و بالا نرفته...حالا چند تا سوال داشتم که خوشحال میشم کمکم کنید:

1: به هیچ وجه نمیشه دوباره هارد بالا بیاد تا اطلاعاتشو کپی بگیرم بعد فرمت کنم؟
    2: اگه هاردو در حالت اینترنال به سیستم وصل کنم و GPT فرمت کنم بازم امکان ریکاوری هست؟
    3: از اونجا که قریب به اتفاق بد سکتورها در مقدار 30535 پیدا شده آیا امکان غیر فعال کردن این مقدار و بازگشت دوباره هاردبه حالت نرمال هست؟
    4: ریکاوری بهتره در حالت اینترنال انجام بشه یا اکسترنال؟(با توجه به سیستم کد گذاری هاردهای اکسترنال)
    5: بهنرین راه و بهترین برنامه برای ریکاوری هارد مذکور چیه؟
    6: اسکرین شات با برنامه HD sentinel در پیوست موجوده لطفا یه توضیحی در مورد دو مقدار 880 و 63856 بدید...
    پیشاپیش ممنونم از راهنمایی اساتید گرام...

2. این کاربر از javad fazel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن MaFia_King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    خواب و رویا

پيش فرض

سلام .

اگر هارد دیسکهای وسترن دیجیتالی که دارید از نوع Green هست که اصولاً Cool هستند و بندرت پیش میاد بیش از حد گرم بشن ولی این سیگیتی که دارید احتمالاً به خاطر 7200rpm بودنش در صورتیکه بمدت طولانی زیر بار قرار بگیره (مخصوصاً Write) ممکنه Overheat بشه .

در اکثر کیسها در قسمت جلو برای نصب فن فضای کافی موجود هست که میتونید یه فن 12 سانتی متری نصب کنید ، مدل کیس شما چی هست ؟ درب کیس رو هم باید ببندید چون روی تهویه اصولی کیس تاثیر منفی داره . در واقع هوای خنک و تازه میبایستی از قسمت جلو وارد کیس شده و سپس از قسمت پشت خارج بشه . مثل عکس زیر

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بله درسته وسترن از نوع گرین هستش

مدل کیس Green Magnum Plus هستش چک کردم یکی جلو کیس و یکی تو درب کیس هستش، آیا برای هر دو فن نصب کنم یا یکی کفایت می کنه؟

ممنون

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مدل کیس Green Magnum Plus هستش چک کردم یکی جلو کیس و یکی تو درب کیس هستش، آیا برای هر دو فن نصب کنم یا یکی کفایت می کنه؟

ممنون
    عذر میخوام وسط صحبتتون میام ، من دو تا هارد وسترن گرین داشتم هر دو رو در مکان هارد چسبیده بهم پیچ کرده بودم و دما بطور وحشتناکی رفته بود بالا برای همین یکی از هاردها رو الان کف کیس گذاشتم دمای هر جفتش مناسب شده ، شاید دمای بالا برای شما هم بخاطر نزدیک بودن هاردها بهم دیگه هست.

5. 3 کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون
    جلوی کیس ، مقابل هارد دیسکها بذارید کفایت میکنه . برای پیچ کردن شاید مجبور بشید پنل جلویی رو باز کنید . مگر اینکه فن رو همینطوری بذارید در فضای بین محفظه هارد دیسکها و قسمت جلویی کیس .

روی درب کیس هم میتونید بذارید (ورود هوا به سمت داخل کیس) ولی خیلی زود داخل کیس پر از گرد و غبار میشه مگر اینکه از فـیـلـتـرهای مناسب استفاده کنید .

7. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

جواب منو نمیدید؟
    Last edited by javad fazel; 24-09-2015 at 14:40.

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

جواب منو نمیدید؟

- - - Updated - - -

جواب منو نمیدید؟
    سلام اطلاعاتش براتون مهمه ؟
    منظور از 63856 تعداد بدسکتور های روی سطح دیسک هارد هست
    دوست عزیز هاردتون طی چه مدت این مقدار بد سکتور پیدا کرده ؟

10. این کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام تا جاییکه امکان داره میخوام اطلاعاتش برگرده ولی خب اولویت با درست شدن هارده
    هارد هم حدود دو سال کار کرده...

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

سلام
    یه هارد اکسترنال مدل adata clasic ch11 از کسی گرفتم که این هیچ جوره فرمت نمیشه . با خود ویندوز که پیغام unable format میده با HDD.Low.Level.Format.Tool.4.25 هم زدم فرمت کنه گیر کرد بعد چند دقیقه گیر کرد . هارد از باکس در اوردم اینترنال به کامپیوتر وصل کردم از طریق Easeus Partition Master 10.8 Professional به صورت بوتیبل هارد اوردم زدم فرمت کنه ولی 20 دقیقه صبر کردم هیچ اتفاقی نیفتاد و کنسل هم زدم کنسل نمیشه مجبور شدم ریست کنم .
    نمیدونم مشکلش چیه
    به نظرتون سوخته بردش یا مسئله دیگه ای ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

سلام ببخشید من یه مشکلی برا هاردم ÷یش امده من رفتم تو کنترل ÷نل و روstorage spaces کلید کردم نمیدونم چی رو زدم الان دیگه هاردمو بالا نمیاره ولی میخوای ویندوز نصب کنی میارتش ولی به صورت 1 ÷ارتیشن 2 ÷ارتیشنو نمیاره چیکار کنم

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ببخشید من یه مشکلی برا هاردم ÷یش امده من رفتم تو کنترل ÷نل و روstorage spaces کلید کردم نمیدونم چی رو زدم الان دیگه هاردمو بالا نمیاره ولی میخوای ویندوز نصب کنی میارتش ولی به صورت 1 ÷ارتیشن 2 ÷ارتیشنو نمیاره چیکار کنم
    سلام .

این قابلیت Storage Spaces که در Win 8 به بعد موجود هست برای ادغام فضای چند هارد دیسک بکار میره بطوریکه یک درایو مجازی خواهید داشت و حجم درایو مجازی هم برابر با فضای کلیه هارد دیسکهایی هست که باهم ادغام شده اند . هارد دیسکهایی که قرارهست ادغام شوند فرمت میشوند .

برای بررسی بهتر و دقیقتر ، یه عکس از Disk management ویندوز و همچنین یه عکس از Storage Spaces اینجا بذارید .

15. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •