تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1031 از 2403 اولاول ... 31531931981102110271028102910301031103210331034103510411081113115312031 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,301 به 10,310 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

خوش به حالت برای ما امروز تعریفی نداره اوضاعش داغونه . میشه بگی ایپیت چی هستش با چی شروع میشه الان جدیدا ایپی های اندیشه هم تغییر میکنه
    والا اونجوری که دست من اومده، زمانی که با IP های 89 کانکت می شم بهتر از همست، البته تو همین عکس هم که گذاشتم تلورانس لتنسی زیاده و گاها از 100 به 300 می رسه، اما خط استیبل هست

---------- Post added at 01:49 PM ---------- Previous post was at 01:45 PM ----------

89.144 این رنج از همه قدیمی تره تا اونجا که من میدونم
    نه بابا الان مال من با 109 شروع می شه پینگم اینه D:

2. این کاربر از Xsis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

89 برای منم خیلی بهتره .

109 هم تعریفی نداره -

اینم بدترینهشه 176.12.79

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دیروز از صبح اندیشه قطع بود خط 5 هیچ سایتی باز نمیشد اعصابم خورد شد روز به روز داره بدتر میشه

5. 2 کاربر از mehdihamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوست عزیز، بهتره وقتی در مورد چیزی اطلاعات دقیق نداریم اظهار نظر قطعی نکنیم یا اگر اظهار نظر می کنیم یه کلمه ی "شاید" رو به اون اظهار نظر اضافه کنیم.
    IP 201 مربوط به روتری هست که سمت مخابرات هست و دقیقا این دستگاه واقع در مخابرات هست.
    از شما دوست عزیز که اظهار نظر فنی می کنید انتظار می ره که توی جملاتتون درصدی برای اشتباه قرار بدین. درسته اگر شما در اینترنت اون IP رو Whois بگیرین ببینید به نام اندیشه ثبت شده، و جزو رنج IP های اندیشه هست اما در مخابرات بر روی یک دیوایس در حال استفاده می باشد. و به دلیل تعامل شرکت زیرساخت و مخابرات دقیقا از این روت به بعد دیده نمی شد که این کاملا منطقی هست و مشخص میکنه که وضعیت اینترنت خارج از اندیشه و به سمت روتهای بیرونی استان دستخوش تغییر بوده نه رو روتهای داخلی...
    دوست عزیز می شه شما خودتونو معرفی کنین
    شما اینهمه اطلاعات اندیشه رو از کجا می دونین ، این اطلاعات رو فقط مدیرای فنی شرکتهای ISP دارنا

7. این کاربر از baran1059 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

IP 201 مربوط به روتری هست که سمت مخابرات هست و دقیقا این دستگاه واقع در مخابرات هست.
    دوست عزیز، IP مورد اشاره متعلق به شرکت اندیشه سبز هست، اینکه محل فیزیکی روتر مربوط به آن کجا ست، تغییری در مالکیت آن ایجاد نمیکنه. من هم در پست قبلی به مالکیت آن IP اشاره کردم.
    همچنین، وضعیت اون IP تاثیری بر علت مشکل نداره؛ چون اگر اون IP مربوط به اندیشه باشه، تا اونجا trace میشه، ولی از اونجا به بعد که IP ها متعلق به مخابرات هستند، trace ادامه پیدا نمی کنه. اگر هم IP مربوط به مخابرات می بود، باز یعنی trace از روترهای اندیشه خارج شده، و به روترهای مخابرات رسیده، و در حال عبور از این روتر ها گیر کرده. در نتیجه در هر دو حالت ریشه مشکل به مخابرات میرسه، که این رو در پست قبلی هم بهش اشاره کردم.

البته از بحث فوق که بگذریم؛ من همچنان روی نظر قبلی خودم تاکید می کنم که ISP ها وظیفه دارند این اختللات را به مشترکانشان اطلاع رسانی کنند. این اختلال اگر حاصل ارتقاء شبکه بوده باشه، از قبل برنامه ریزی شده، و یک شبه مقدماتش محیا نشده، اگر هم حاصل بروز یک حادثه بوده باشه، ابعاد حادثه و تخمین مدت زمان رفع آن به سرعت مشخص میشه. ISP ها می تونستند در هر دو مورد به کاربرانشان اطلاع رسانی کنند؛ در حالت اول، می تونستند به کاربران هشدار بدند که در فلان تاریخ به مدت تقریبی فلان ساعت خطوط شان قطع یا دچار مشکل خواهد شد. در حالت دوم هم می تونستند علت بروز اختلال و زمان تقریبی رفع اشکال اعلام شده توسط مخابرات را به مشترکانشان اعلام کنند.
    الان شما تشریف ببرید به سایت اندیشه سبز، دریغ از یک اطلاعیه در این مورد! انواع SMS های تبلیغاتی در طول سال برای مشترکین ارسال میشه، اما دریغ از یک SMS در جهت اطلاع رسانی درباره مشکل. ایمیل هم که جای خود داره. در حالی که اگر من دو روز در پرداخت شارژ ماهیانه تاخیر داشته باشم، انواع و اقسام تماس ها با من گرفته میشه که چرا دیگه شارژ نمی کنم؟
    ISP باید بفهمه که در قبال مشترکینش مسئولیت داره، و بر فرض بروز مشکل از طرف مخابرات یا شرکت زیر ساخت، این ISP هست که واسطه بین مشترک و اون شرکت ها ست، و وظیفه اطلاع رسانی در این موارد بر عهده ISP هست.

امروز حدود ساعت 2 بعد از ظهر خط من دوباره وصل شد. در 24 ساعت گذشته حدودا یک یا دو بار در مدت زمان کوتاهی وصل شده بود، و مابقی زمان ها قطع بود.

9. 3 کاربر از VDeveloper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام. اینترنت اندیشه دیشب از ساعت 2 بامداد تا صبح فقط سایت گوگل رو باز می کرد! و هیچ سایت دیگه ای باز نمیشد! نمیدونم ، دوستان دیگه هم متوجه این موضوع شدند یا نه ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اندیشه هم برای خودش داستانی شدها

12. این کاربر از naim697 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه foa.neh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

پینگ خط 4 اندیشه :(بسی تعجب )

از دیشب که خط من مشکلش حل شد تا الان پینگ بدون مشکل بوده
    ولی دوستان دیگه مشکل دارن،ممکنه رندوم اندیشه خطها رو دچار مشکل میکنه(عمدی یا مجبوراً !! )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوست عزیز می شه شما خودتونو معرفی کنین
    شما اینهمه اطلاعات اندیشه رو از کجا می دونین ، این اطلاعات رو فقط مدیرای فنی شرکتهای ISP دارنا
    من حاج ابراهیم سپقدری هستم D:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوست عزیز، IP مورد اشاره متعلق به شرکت اندیشه سبز هست، اینکه محل فیزیکی روتر مربوط به آن کجا ست، تغییری در مالکیت آن ایجاد نمیکنه. من هم در پست قبلی به مالکیت آن IP اشاره کردم.
    همچنین، وضعیت اون IP تاثیری بر علت مشکل نداره؛ چون اگر اون IP مربوط به اندیشه باشه، تا اونجا trace میشه، ولی از اونجا به بعد که IP ها متعلق به مخابرات هستند، trace ادامه پیدا نمی کنه. اگر هم IP مربوط به مخابرات می بود، باز یعنی trace از روترهای اندیشه خارج شده، و به روترهای مخابرات رسیده، و در حال عبور از این روتر ها گیر کرده. در نتیجه در هر دو حالت ریشه مشکل به مخابرات میرسه، که این رو در پست قبلی هم بهش اشاره کردم.

البته از بحث فوق که بگذریم؛ من همچنان روی نظر قبلی خودم تاکید می کنم که ISP ها وظیفه دارند این اختللات را به مشترکانشان اطلاع رسانی کنند. این اختلال اگر حاصل ارتقاء شبکه بوده باشه، از قبل برنامه ریزی شده، و یک شبه مقدماتش محیا نشده، اگر هم حاصل بروز یک حادثه بوده باشه، ابعاد حادثه و تخمین مدت زمان رفع آن به سرعت مشخص میشه. ISP ها می تونستند در هر دو مورد به کاربرانشان اطلاع رسانی کنند؛ در حالت اول، می تونستند به کاربران هشدار بدند که در فلان تاریخ به مدت تقریبی فلان ساعت خطوط شان قطع یا دچار مشکل خواهد شد. در حالت دوم هم می تونستند علت بروز اختلال و زمان تقریبی رفع اشکال اعلام شده توسط مخابرات را به مشترکانشان اعلام کنند.
    الان شما تشریف ببرید به سایت اندیشه سبز، دریغ از یک اطلاعیه در این مورد! انواع SMS های تبلیغاتی در طول سال برای مشترکین ارسال میشه، اما دریغ از یک SMS در جهت اطلاع رسانی درباره مشکل. ایمیل هم که جای خود داره. در حالی که اگر من دو روز در پرداخت شارژ ماهیانه تاخیر داشته باشم، انواع و اقسام تماس ها با من گرفته میشه که چرا دیگه شارژ نمی کنم؟
    ISP باید بفهمه که در قبال مشترکینش مسئولیت داره، و بر فرض بروز مشکل از طرف مخابرات یا شرکت زیر ساخت، این ISP هست که واسطه بین مشترک و اون شرکت ها ست، و وظیفه اطلاع رسانی در این موارد بر عهده ISP هست.

امروز حدود ساعت 2 بعد از ظهر خط من دوباره وصل شد. در 24 ساعت گذشته حدودا یک یا دو بار در مدت زمان کوتاهی وصل شده بود، و مابقی زمان ها قطع بود.
    دوست عزیز نکته به نکته و به تفضیل پاسخ شما را خواهم داد.
    دوست من، Ip ها اصلا مهم نیست که مربوط به کدوم شرکت می شه، این IP ها نیستن که ارتباط رو برقرار می کنن، با توجه به اینکه می دونیم این آی پی ها Valid هستن، شما اگر یک IP ولید رو کف دستتون بگیرین، و به تمام دنیا اعلام کنید که من یک آی پی ولید دارم، باز هم اون آی پی برای شما ولید خواهد بود؟
    کسی می تونه از بیرون این آی پی رو ببینه؟
    بحث من هم همین هست دوست من، شما خودتون اشاره کردین که از اون به بعد که مربوط به مخابرات هست دیده نمی شه. من اصلا می گم حتی اگر این آی پی به نام خود مخابرات هم ثبت شده بود چون روی دیواس ( دستگاهی ) که توی مخابرات ست شده هست و از اون به بعد شما رو Tracert مسیر بعدی رو نمی بینین، مربوط به اون پروایدر نمی شه. حالا پارس می خواد باشه، اندشه باشه و یا شاتل فرقی نمی کنه.
    اما در مورد قسمت دوم فرمایشاتتون کاملا با شما موافق هستم، سایت اندیشه مدت هاست که Line News هاش تغییر نکرده و این رو قبلا که تماس گرفتم اندیشه، خودم هم بهشون گفتم که یک آگهی 6 ماه پیش هنوز هم رو سایت هست.
    در مورد قسمت آخر اطلاع رسانی هم شما کاملا درست می گین.
    البته این قطی ها از قبل خبر نمی کنن. و در پاره ای از موارد هم مشکلات به صورت Float ( شناور ) هست. مثلا این بار که من تماس گرفتم اندیشه کاملا مشخص بود که پشتیبانی با تردید این پاسخ رو به مردم می ده که مشکل از شرکت زیر ساخت هست و این حرفها، در صورتی که قبلا خیلی رک می گفتن از کجا قطع هست.
    قبلا یادمه یک بار قطع شده بود، اما زمانی که هر سایتی باز می کردی سایت اندیشه باز می شد و یه لاین نیوز داشت که مشترک عزیز به دلیل فلان الان دیتا قطع هست اما الان این کار رو انجام نمی دن، نمی دونم چرا!

---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------

پینگ خط 4 اندیشه :(بسی تعجب )

از دیشب که خط من مشکلش حل شد تا الان پینگ بدون مشکل بوده
    ولی دوستان دیگه مشکل دارن،ممکنه رندوم اندیشه خطها رو دچار مشکل میکنه(عمدی یا مجبوراً !! )
    بیشتر توضیح می دین ؟ یعنی چی؟ یعنی خودشون اینترنت رو دچار اختلال کنن؟؟؟ مگه می شه ؟ آخه چرا؟؟

16. این کاربر از Xsis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •