من احتمالا اسم یا همون Usename ام عوض خواهد شد به In game Account name ام...
Sr.senator (:
من احتمالا اسم یا همون Usename ام عوض خواهد شد به In game Account name ام...
Sr.senator (:
Last edited by va2hid; 29-11-2007 at 18:07.
من متن این تیکه رو میخوامگذشته از تموم اينا، من تو فروم فارسي fight اعلام كردم و بچه ها گفتن اگه به شهر اصليش حمله نكني طوري نيست.
خیلی دلم می خواد بدونم کدوم نامردی تایید کرده که به من حمله کنی
اصلا" اگه واسه آقا مهران خان امکانش باشد ، ایشون می توانند 500 صفحه ی اول رو حذف کنند ؟؟چیزی مهم که توشون نیست جز درخواست ریسورس ، دعوا و ...![]()
کسی تایید نکرده بود اگه میخوای من همه نوشته ها رو کپی کنم اینجا
علی آقای عزیز
1- من زمانی اون پست رو زدم که شما گفته بودین به من حمله نمی کنین ولی تمام روستاهام زیر حمله های ترایب فایت بود (لازم باشه report هاشون رو میزارم).
2- شما بگرد ببین تو تاپیک های دیگه هم اگر من چیزی نوشتم بگیر به خودت ( تو یه تاپیکی من به این دولت بد و بیراه نوشتم. میخوای اونا رو هم نقل قول کن )
3- در ضمن من بهت گفتم دعواهای ما یه چیزی بین خودمون و دیگران مجبور نیستن بشینن و حرفای خاله زنکی ما رو بخونن بنابراین تو ای-میل شخصی برات فحش نوشتم وگرنه همینجا می نوشتم.
دیگه هم نمی خوام این بحث بین من و شما اینجا ادامه پیدا کنه.
شما نامردین و من بد دهن به هر حال هر کسی یه نقطه منفی داره
دعا کن کارت گیر من نباشه. چون انتقام سختی ازت میگیرم
اگر ممکنه برای من فرواردش کن
یوزرم همون Jigsa هستش
یوسف داره بهت حمله میشه ؟
نه بهزاد راهش این نیست
اینجوری تعداد پستها افرداد کم میشه و این ممکنه خیلی ها رو ناراحت کنه
میشه این کارو کرد ,این تاپیک قفل بشه و بره برای بایگانی
و یه تاپیک جدید آقا کمال بزنه و پست اول اونجا رو بکنه دقیقا مثل اینجا ,بعد تو اونجا ادامه بدیم
ولی به نظر من اینجا مشکلی نداره
اینم فکر خوفیه !
1. یک تاپیک مثل همین
2.یک تاپیک دیگه واسه سوالات و درخواست ریسورس و ...
كمال از اون كارهاي پت و متي بوداكلي خنديدم.اتفاقا اين بلا هم چند بار نزديك بود سر من بياد ولي سر اوكي دوم مچش را گرفتم
============================
براي اين تايپيك هم:
اين يكي قفل بشود و برود پايين.
يك تايپيك ديگه ايجاد بشود كه 10-15 پست اولش رزرو بشود براي مطالب آموزشي و استراتژيكي
اگر ميشد يك تايپيك مجزا هم براي درخواست ريسورس و كمك ميزديم عالي ميشد.اينطوري درخواستها مورد توجه قرار ميگرفت
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)