تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1031 از 2376 اولاول ... 31531931981102110271028102910301031103210331034103510411081113115312031 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,301 به 10,310 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

دفاع آبى ها
    درست شدنى نيست

بنده خدا امير قلعه نويى حق داشت تا پس از پيروزى دلچسب در همدان در جملات اول خود پس از بازى را به خط دفاعى و برطرف نشدن ضعف اين خط اختصاص دهد. با وجود آنكه پيروز قربانى، پژمان منتظرى و حتى بيژن كوشكى همواره سعى دارند كم اشتباه باشند اما باز هم در بسيارى از دقايق شكننده ظاهر شده و در بدترين شرايط به راحتى تسليم مى شوند. ديروز منتظرى و قربانى خوب نبودند اما هر چقدر كه آنها ضعيف كار كردند پيكان هم توان استفاده از اين ضعف را نداشت تا حداقل قلعه نويى براى دومين بار متوالى از خط دفاع تيمش به صراحت انتقاد نكند!

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

نظرى جويبارى:
    داستان خوش شانسى حاشيه جديد است

ايران ورزشى- اخراج يدا... اكبرى در بازى استقلال - پيكان با اعتراض شديد امير قلعه نويى رو به رو شد به شكلى كه وى پس از پايان بازى به چند تن از اعضاى كادر فنى گفت: اگر داور چنين اشتباه فاحشى را مرتكب نمى شد ما در اين بازى مى توانستيم ۸ گل به پيكان بزنيم. با اين حال استقلال پيروز مى شود و روند رو به رشد خود را ادامه مى دهد. به سراغ نظرى جويبارى مى رويم تا با سرپرست تيم گفت و گو كنيم.

استقلال پس از بازى با پرسپوليس روند رو به رشدى را در پيش گرفته است آيا اين اتفاق موقتى است يا...
    نمى دانم چه هدفى را با اين سؤال دنبال مى كنيد اما به اين موضوع را يقين داشته باشيد كه امير قلعه نويى به موفقيت هاى بزرگ فكر مى كند و مطمئنا اين پيروزى ها نمى تواند او را قانع كند.
    فكر مى كنيد استقلال در پايان نيم فصل چه عنوانى را به خود اختصاص دهد
    هنوز تا نيم فصل فاصله بسيار زيادى باقى است،اما آنچه كه از هم اكنون براى ما مشخص و واضح است اين نكته است كه موفقيت در گرو تلاش و كوشش دسته جمعى است اگر اين فاكتور را در اختيار داشته باشيم مطمئناً ضرر نمى كنيم.
    بازى سخت استقلال هنوز انجام نشده است؛ يكى از اين بازيها بازى هفته سيزدهم مقابل ذوب آهن است.
    تمام بازى هاى ليگ امسال در نوع خود حكم يك بازى بزرگ را دارد، به عقيده شما بازى ما برابر پيكان بازى آسانى بود. نمى دانم چرا روزى كه استقلال با تيم هاى صدرجدولى بازى دارد همه مى گويند اين بازى براى استقلال سخت است اما زمانى كه استقلال آن تيم را از پيش رو برمى دارد همان افراد جار و جنجال به راه مى اندازند كه اين تيم خيلى افت كرده بود و اصلا در حد و اندازه هاى خود ظاهر نشد و استقلال خوش شانس بود.
    قبول داريد اين فصل خيلى خوش شانس تر از فصل گذشته هستيد.
    كدام خوش شانسى كه ما نديديم. اين حرف ها تنها براى تضعيف روحيه تيم ما بيان مى شود. اگر حقيقت ماجرا را بخواهيد ما معتقديم كه استقلال يكى از تيمهاى بدشانس فوتبال ايران است. اگر خوش شانس بوديم در بازى با برق حداقل توپ هايمان به داخل دروازه مى رفت نه اينكه افسوس بخوريم كه چرا اين قدر موقعيت ها از دست مى رود.
    اما افكار عمومى قلعه نويى رابه عنوان يك مربى خوش شانس مى شناسند.
    من منظور شما را نمى فهمم.
    مثلا درخشش آرش برهانى يك خوش شانسى بزرگ براى امير قلعه نويى است، اين برهانى در فصل قبل باعث به وجود آمدن اتفاقات تلخى براى استقلال بود.
    اصلا اين حرف را قبول ندارم، امير براى بازيكنان استقلال برنامه ريزى دارد كه آنها بتوانند به بهترين شكل عمل كنند و در خدمت تيم باشند. اگر به زعم شما اين اتفاق خوش شانسى است به نظر ما نتيجه زحمات يك مربى براى موفقيت تيمش است. بازيكنان استقلال امسال به خودباورى لازم رسيده اند و توانسته اند خلاقيت هاى خود را به خوبى درك كنند. اگر سال گذشته اين اتفاق براى آنها رخ مى داد مطمئنم كه آنها فصل قبل هم مثل الان در حال درخشش بودند.
    با اين تفاسير نتيجه بازى هفته آينده را چگونه پيش بينى مى كنيد
    من جادوگر و غيب گو نيستم كه نتيجه را پيش بينى كنم اما اين نكته را مى دانم كه اگر استقلال با همين روند به كار خود ادامه دهد در بازى با ذوب آهن بازنده نيستيم.
    گفتيد جادوگر و غيب گو، اصغر مدير روستا اعلام كرده است استقلالى ها با به راه انداختن موضوع جادوگر تفكرات ما را به هم ريختند.
    نمى دانم آقاى مدير روستا در مورد كدام استقلالى ها حرف مى زند اما مطمئنم كه منظور او ما نبوديم چون تا آنجا كه يادم مى آيد امير قلعه نويى اعلام كرده بود مرا وارد اين بازى ها نكنيد چون اصلا به چنين موضوعاتى عقيده ندارم.
    در برخى محافل ورزشى شايع شده است امير قلعه نويى طى تماس تلفنى با على دايى سفارش چند بازيكن استقلال را به سرمربى تيم ملى كرده و به او گفته است ؛ سياوش اكبرپور و آرش برهانى مى توانند زوج خوبى براى خط حمله تيم ملى باشند.
    از اين موضوع بى خبرم اما به نظر خودم سياوش و برهانى در هفته هاى اخير ثابت كرده اند كه مى توانند مهاجمان خوبى براى تيم ملى باشند البته بايد ديد كه سرمربى تيم ملى به چه بازيكنى نياز دارد. ما در هر حالت به موفقيت تيم ملى فكر مى كنيم و اگر در اين راستا كمكى از سوى باشگاه استقلال لازم باشد انجام خواهيم داد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

برهانى: قلعه نويى سه سال پيش دنبال من بود
    جبارى بهترين پاسور ايران است

امير اسدى
    Amir Asadi
    تند و تيز است و گلزن، برچسب گل نزنى را از كنار نام خود برداشته و به گلزنى متبحر تبديل شده است. اميدوار به روزى است كه نام او از سوى دايى در ليست تيم ملى نوشته شده و به اردوى ملى پوشان بازگردد. آرش برهانى معتقد است گلزنى هاى خود را مديون هافبك هاى استقلال و سياوش اكبرپور است. او سعى و تلاش خود را انجام مى دهد با ادامه روند گلزنى هايش در ليست تيم ملى جايى دست و پا كند.

بازى سختى مقابل صدرنشين ليگ برتر پشت سر گذاشتيد، چه برنامه اى براى پيروزى مقابل پيكان داشتيد
    واقعا اين ديدار بازى بسيار مشكلى بود. كادر فنى ما طى هفته گذشته روى نقاط ضعف و قوت پيكان در تمرينات كاركرده بود و خوشبختانه توانستيم با پيروزى مقابل پيكان ۳ امتياز بازى را كسب كرده و به صدر جدول نزديكتر شويم.
    پيكان تيمى از تيم هاى پرقدرت ليگ برتر تا به اينجاى كار بوده، فكر مى كرديد مقابل اين تيم به پيروزى برسيد
    ما براى كسب هر سه امتياز پا به ميدان مسابقه گذاشته بوديم متاسفانه بر روى اشتباه داورى ۱۰ نفره شديم و شيرازه تيم ما از هم پاشيد اما خوشبختانه توانستيم بازى را اداره كرده و با پيروزى زمين مسابقه را ترك كنيم.
    پيكان را چطور تيمى ديدى، آيا اين تيم در حد و اندازه هاى صدرنشين ليگ برتر بود
    پيكان تيم بسيار خوبى است. آنها انتقال بازى از دفاع به حمله را خيلى سريع انجام مى دادند و در بازى هاى قبلى نشان داده اند كه خط حمله قدرتمندى دارند و اگر در دقايق پايانى خط دفاع ما كوچكترين اشتباهى را انجام مى داد به طور حتم نتيجه بازى به تساوى كشيده مى شد.
    آرش برهانى در بازى هاى گذشته فرصت هاى گلزنى بسيارى را از دست مى داد اما در اين ديدار از سه موقعيت به دست آمده سه گل به ثمر رساند. در اين ديدار چه تغييرى به نسبت گذشته داشته اى كه توانسته اى از صددرصد موقعيت ها استفاده كنى
    ـ فوتبال همين است، يك روز بازيكن از تمام موقعيت هايش استفاده مى كند كه براى من اين موضوع در ديدار مقابل پيكان اتفاق افتاد و روزى ديگر تمركزى براى به ثمر رساندن موقعيت ها ندارد. فكر مى كنم طبيعت فوتبال همين است، از ابتداى فصل تاكنون آقاى قلعه نويى صحبت هاى بسيارى با من انجام داده و از لحاظ فنى هم تمرينات اختصاصى بسيارى انجام داده ام و فكر مى كنم اعتماد به نفس گذشته ام را به دست آورده ام و مى توانم در ادامه بهتر از اينها كار كنم.
    نقش پاسورهاى قدرتمند را در بالا رفتن قدرت گلزنى و جاى گرفتن در صدر جدول گلزنان چطور مى بينى
    فكر مى كنم هافبك ها تاثيرگذار اصلى گلزنى هايم هستند. به نظرم يك مهاجم هر چقدر كه تمرين كند و آماده گلزنى باشد اما موقعيت گل نصيبش نشود نمى تواند گلزنى را در دستور كار خود قرار دهد. تيم ما در حال حاضر بهترين هافبك هاى ايران را در اختيار دارد در اين ميان احساس مى كنم هافبك ها كمك شايانى به من كرده اند به خصوص مجتبى جبارى كه به نظرم در حال حاضر بهترين هافبك پاسور ايران است چرا كه از هوش بسيار بالايى برخوردار است و بهترين پاس گل ها را براى من فراهم كرده است. در ضمن نبايد از نقش بالاى سياوش هم به راحتى گذشت. اكبرپور نشان داده كه بهترين مكمل من در خط حمله به شمار مى رود و هماهنگى با او كمك بسيارى به من كرده است.
    در اين برهه زمانى در حالى كه در صدر جدول گلزنان قرار دارى چقدر به كسب عنوان آقاى گلى در پايان فصل فكر مى كنى
    فكر مى كنم زمانى كه استقلال صدرنشين جدول باشد مهمترين و بهترين اتفاق براى من روى داده است چرا كه موفقيت استقلال و شادى هواداران مهمتر از كسب عنوان آقاى گلى است.
    با توجه به گلزنى هايت در بازى هاى گذشته نيم ساعت تا قبل از بازى مقابل پيكان در تركيب اصلى حضور نداشتى ولى به يكباره جانشين مجيدى در تركيب ثابت استقلال شدى، فكر نمى كنى قلعه نويى اعتقاد اندكى به بازى ات داشته باشد
    خودم فكر مى كنم اگر آقاى قلعه نويى به بازى من اعتقاد نداشت در اين ديدار از من استفاده نمى كرد. من براى اين ديدار آماده بودم و اميرخان نشان داده هميشه به آماده ها ميدان مى دهد. در ضمن اگر قلعه نويى به بازى من اعتقاد نداشت در زمان حضور در تيم ملى مرا به اردوها دعوت نمى كرد.
    ولى شما در زمان حضور قلعه نويى در تيم ملى فقط يك بار به تيم ملى دعوت شديد و در اين مدت هم به هيچ وجه در تيم ملى از شما استفاده نشد...
    خودم فكر مى كنم قلعه نويى اعتقاد بسيارى به بازى من دارد و ايشان از سه سال قبل به دنبال من بود تا در تيم هاى موردنظر خود از وجود من استفاده كند.
    فرهاد مجيدى از نيمكت نشينى در استقلال ناراحت است، آيا اگر شما هم جاى او بودى ناراحت مى شدى
    فكر مى كنم اگر بازيكنى از نيمكت نشينى اش ناراحت نباشد پيشرفت نمى كند و به تيمش تعصب ندارد. احساس مى كنم تمام مهاجمان نيمكت نشين بايد از اين مسأله ناراحت باشند تا بتوانيم خط حمله قدرتمندى را براى استقلال تشكيل دهيم.
    پس از گلزنى هاى مداوم براى استقلال و ضعف تيم ملى در خط حمله چقدر اميدوارى توسط دايى به اردوى تيم ملى دعوت شوى
    دايى هميشه نشان داده كه آماده ترين ها به اردوى تيم ملى دعوت مى شوند. من هم تمام سعى و تلاش خود را به كار مى بندم تا با جلب نظر كادر فنى تيم ملى بتوانم به اردوى اين تيم دعوت شوم چرا كه بازى در تيم ملى افتخار بزرگى است و اميدوارم بتوانم نظر دايى را جلب كنم.
    طى روزهاى گذشته صحبت هايى مبنى بر بازگشت عنايتى به استقلال شنيده شده است، در مورد بازگشت عنايتى چه نظرى دارى
    عنايتى بازيكن بزرگى است، فكر مى كنم يكى از بهترين گلزنان تاريخ فوتبال كشورمان به شمار مى رود. اگر اين انتقال صورت گيرد خط حمله ما قدرتمندتر از گذشته خواهد شد و مى توانيم با تمام قوا براى رقباى خود عرض اندام كنيم.
    فكر نمى كنى با حضور عنايتى جاى شما در تركيب اصلى به خطر بيفتد و دوباره به نيمكت ذخيره ها منتقل شوى

من هميشه گفته ام كه سعى و تلاش خود را انجام مى دهم و توجهى به حضور مهاجمان ديگر ندارم هميشه نيروى خود را به كار بسته ام تا نظر قلعه نويى را جلب كنم و در ادامه هم همين شيوه را در دستور كار خود قرار خواهم داد.
    با توجه به اين نكته كه استقلال تاكنون ۲۶ گل به ثمر رسانده و از خط حمله قدرتمندى بهره مند است نيازى به جذب مهاجم جديد از سوى مسؤولان مى بينى
    فكر مى كنم اين نظر كادر فنى است. اگر كادر فنى اعلام نياز كنند حتما به صلاح تيم است و نمى شود در اين مورد از آنها خرده گرفت چرا كه آنها نقاط ضعف تيم را بهتر از بقيه مى دانند ولى همين جا مى گويم آمادگى رقابت با تمام مهاجمان را دارم.
    و بازى هفته آينده مقابل ذوب آهن، فكر مى كنى بتوانى با گلزنى هايت كمك رسان استقلال در شكست ذوب آهن باشى
    بازى مقابل ذوب آهن بسيار مشكل است اما ما به ۳ امتياز اين ديدار احتياج داريم و اميدوارم در اين ديدار هم به روند پيروزى هاى خود ادامه داده و ذوب آهن را شكست دهيم. البته مهم موفقيت استقلال است اما دوست دارم در اين ديدار هم گلزنى كنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

يدا… اكبرى: امسال بدترين سال فوتبالم بود
    بعد از ۲۰ سال اخراج شدم

ايران ورزشى- يك پنالتى در بازى مقابل برق از دست داد و به خاطر همين سهل انگارى از سوى قلعه نويى مورد سرزنش قرار گرفت تا يك بازى بيرون بماند. پس از بازگشت به تركيب اصلى و در اوايل نيمه دوم بازى مقابل پيكان هم كارت قرمز را مقابل خود ديد و اخراج شد تا به قول خودش بدشانسى هاى امسالش ادامه داشته باشد.
    حالا حتى صدرنشين جدول را هم شكست داديد
    با شكست پيكان نشان داديم كه حريفان استقلال ضعيف نيستند بلكه اين استقلال است كه قوى شده و خيلى خوب فوتبال بازى مى كند. من اگر اخراج نمى شدم با اختلاف بيشتر از سه گل مى برديم. بعد از اخراج فشار روى بچه ها زياد بود اما با غيرت و تعصبى كه داشتند بازى را بردند.
    به نظرت اخراجت درست بود
    اولين بار بود كه بعد از ۲۰ سال اخراج شدم. برايم خيلى سخت بود اصلا امسال خيلى بدآوردم و بد بيارى من تمام شدنى نيست. اگر استقلال بازى را مى باخت خيلى بد مى شد و برايم گران تمام مى شد.
    بعد از اخراجت كه قلعه نويى اعتراض نكرد
    چون برده بوديم نه، به نظرم مقابل پيكان خيلى خوب كار كرديم و بعد از ۲ سال توانستيم اين تيم را ببريم. كار بزرگى كرديم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قلعه نويى: النصرى ها دو دستى عنايتى را چسبيده اند
    بازيكن پيكان زمين را با تشك كاراته اشتباه گرفته بود

شادمانى امير قلعه نويى از نتايج چند هفته اخير استقلال كاملا مشخص است.
    سرمربى استقلال كه عادت دارد بعد از هر بازى از نحوه قضاوت داور شكايت كند اما بعد از بازى پيكان قول داد كه ديگر در مورد قضاوت داوران ليگ صحبت نكند.

چرا اين قدر به داور اعتراض مى كرديد
    اعتراضات من به خاطر پنالتى نبود. بازيكنان پيكان به قصد مصدوم كردن بازيكنان ما به زمين آمده بودند. در يك صحنه بازيكن پيكان زمين را با تشك كاراته اشتباه گرفته بود و خطاى بدى روى عليزاده انجام داد كه براى مصدوميت اين بازيكن ترسيدم. البته قصد دارم از اين به بعد در مورد داورى صحبت نكنم.
    نظرتان در مورد اخراج اكبرى چيست
    بالاخره اكبرى با تجربه و بزرگ تيم است. ما از بازيكنان باتجربه انتظار داريم در مواقع حساس به كمك تيم بيايند و تنش و حاشيه را زياد نكنند. اكبرى مى توانست اخراج نشود و خطاى بى موردى انجام داد.
    مثل اينكه به خاطر اخراج به اكبرى اعتراض كرديد
    خير، من اعتراضى به اين بازيكن نكردم چون مى دانم اكبرى با جان و دل بازى مى كند.
    باشگاه اكبرى را به خاطر اخراج، جريمه كرده است
    بله، باشگاه تمام بازيكنانى كه اخراج و محروم مى شوند جريمه مى كند، فكر كنم اكبرى را بابت اين اخراج ۲۰۰ هزار تومان جريمه كند.
    اين طور كه گفته مى شود قرار است عنايتى به استقلال بازگردد
    بعد از بازى عنايتى به رختكن استقلال آمد، با اين بازيكن صحبت كردم. عنايتى مى تواند براى ما خيلى موثر باشد اما مشكل قرارداد اين بازيكن با باشگاه النصر است. مسوولان اين باشگاه حاضر به فسخ قرارداد نيستند. خيلى مشتاق هستيم اين مشكل برطرف شود. فعلا كه النصرى ها دو دستى عنايتى را چسبيده اند.

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

بايرن جان.
    از فعاليت فوق العاده ات ممنونم
    اميدوارم هميشه موفق باشي.

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

استقلال 3 ذوب آهن 0

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

استقلال 4 - 1 ذوب

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

سلام دوستان امروز چه بازیهایی برگزار میشه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

به دليل عضويت در فيفا
    مانوسي‌فر نمي تواند در باشگاه استقلال سمت داشته باشد
    خبرگزاري فارس: فدراسيون فوتبال در نامه اي به باشگاه استقلال اعلام كرد كه اصغر مانوسي فر نمي تواند سمتي در اين باشگاه داشته باشد.
    به گزارش خبرگزاري فارس، مسئولان باشگاه استقلال چندي قبل اصغر مانوسي فر را به عنوان مشاور امور بين الملل مدير عامل اين باشگاه معرفي كردند.
    فدراسيون فوتبال امروز در نامه اي با امضاي مهدي محمد نبي دبير فدراسيون به اين باشگاه اعلام كرد، مانوسي فر به دليل اين كه كارگزار فيفا است نمي تواند در هيچ باشگاهي حتي نقش مشاور داشته باشد.
    مانوسي فر بعد از روي كار آمدن امير واعظ آشتياني به عنوان مدير عامل استقلال، همكاري خود را به عنوان مشاور اين تيم در امور بين الملل آغاز كرد.
    انتهاي پيام/

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •