بازیهای که فایل Spilt دارن رو نمیتونه اجرا کنه از رویه هاردهای NTFS.............
به راحتی میشه با برنامه هایی که برای این کار هست بازیهای Spilt رو از این حالت خارج کرد...................
بازیهای که فایل Spilt دارن رو نمیتونه اجرا کنه از رویه هاردهای NTFS.............
به راحتی میشه با برنامه هایی که برای این کار هست بازیهای Spilt رو از این حالت خارج کرد...................
اگه بازی رو از حالت split خارج کرد و ریخت روی هارد ntfs میشه از همون هارد لود کرد بازی رو یا نه ؟
راستی من میخوام بدون اینکه فایل بالای 4 گیگ کپی بشه روی هارد داخلی بازی رو اجرا کنم.select+x رو هم زدم باز پیغام داد که باید اون فایل کپی بشه.چیکار کنم؟
به احتمال زیاد باید بشه.............اگه بازی رو از حالت split خارج کرد و ریخت روی هارد ntfs میشه از همون هارد لود کرد بازی رو یا نه ؟
باید Spilt کنی دیگه دوست من.............من میخوام بدون اینکه فایل بالای 4 گیگ کپی بشه روی هارد داخلی بازی رو اجرا کنم
مدل دقیقش میشه Seagate Goflex ultra USB3
این طور که مشخصه ps3 هارد های جدید رو با پورت usb 3 ساپورت میکنه .
میشه از هاردهای USB3 استفاده کرد اما سرعت انتقال اطلاعات به اندازه همون USB2 هستش...............
من همون روز اول گفتم ميشه از USB3 استفاده كرد گفتم سيگيتم بود ديدين حالا![]()
صبح پا شدم برم تو سایت دانشگاه واسه حذف و اضافه...طبق معمول نمیشد برن تو سایت.
پیش خودم گفتم چند مین بعد امتحان میکنم...واسه همینم یه سری به سایتای ps3 زدم که.... یکی از سایتا (ps3news.com) پست کرده بود....
JFW DH PS3 CFW Delay, Custom Firmware to Support 3.7+ Games
بله درسه,3.6x و 3.7x هـــک شدند.....
البته قرار بود این cfw ... 1اکتبر بیاد که تاخیر داره
در ضمن هر بازی تو 3.7x بیاد (شما بگو 3.79) قابل اجرا روی این cfw هست...چون keyهاش یکیه تو این ورژن
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینقد از این خبر خوشحال شدم که یادم رفت واسه چی صبح اومده بودم نت![]()
Last edited by MH_FashisT; 25-09-2011 at 09:24.
اگه فیک نباشه خیلی خبر عالی هست،برم ببینم بقیه سایت ها هم تائید کردن یا نه این خبرو...........
هنوز خبرش قطعی نیست بعضی سایت ها هنوز تایید نکردن از جمله ps3hax.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)