تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1031 از 1404 اولاول ... 315319319811021102710281029103010311032103310341035104110811131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,301 به 10,310 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

داره خودمونی میشه brstrance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها....به نظرتون کسی بخواد 5800 بخره به صرفه هست یا PSP?
    قیمت روز PSP چند شده؟

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

يه سري بازي جديدا فريم ور 5.55 مي خوان و طبق گفته شما سوني يادش رفته روش هك كردن اينا رو بهمون ياد بده واسه همين نمي شه بازي كرد !!!!

قرار نیست هر فرمور یا هر دستگاهی رو همون فرداش توسط یکی از کارکنان مثلا خائن روش هک کردنشو لو بده که ، همون طور که هنوز مال ps3 رو لو نداده به خاطر اینکه هنوز بازار فروشش در سایر کشور ها اشباء نشده .

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

من ئخقفشم نخئذشف 3 رو گرفتم اگه Ultimate Mortal Kombat 3 رو پیشنهاد می کنید دانلود کنم اگه لینک بدین عالیه
    اما بازم میگم تا اونجا که یادم Mortal Kombat 3 که بازی میکردم کاراکتراش بیشتر بود
    کسی اطلاعی نداره !
    بهآرشیو ذهنتون یه سری بزنید صواب داره
    از اینجا دانلود کنید :

Romhustler.net

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

بازی GI GOE و بازی های جدیدتر همه گی به فریمور 5.55 به بالا احتیاج دارند و فعلا نمیشه بازی کرد.چون هنوز این فریمور ها هک نشده اند.(این هم یکی از راه هایی بود که سونی داره تلاش میکنه کسی بازی کپی اجرا نکنه و مجبور باشه بازی اصل تهیه کنه)
    فراموش نکنید که سونی تلاش نمیکنه ، بلکه شرکت سازنده بازی تلاش میکنه ، سونی که بازی ها رو نمینویسه این که یک بازی روی فرمور های قدیمی تر اجرا نمیشه کار سونی نیست بلکه کار نویسنده بازیه که همون طور که دیدید یک عده با دستکاری کردن خود بازی این داستان رو رفع میکنند .

راستی از دو مورد زیر حتما حتما یک عکس بزار چون برای خودم خیلی جالب هست مطمئنا برای بقیه دوستان هم جالبه

چشم ، برم زاتورن یا Gamestop براتون عکس میگیرم میزارم ، از اون فروشگاه هایی هم که صحبتشو کردم عکس میزارم .
    Last edited by sonixax; 14-09-2009 at 18:24.

آخر فروم باز *QWERT*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    پاسارگاد

پيش فرض

بابا چی میگی جو گیر شدی داری گر و گر جواب همه رو میدی.(راستی شوخی کردما،به دل نگیری)
    میگم آلمان خوش میگذره؟یه دعوتنامه بفرست تا ما هم بیایم.
    راستی اونجا درس میخونی؟
    Last edited by *QWERT*; 14-09-2009 at 18:33.

داره خودمونی میشه drkiwi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

نه اینطوری که شما فکر میکنید نیست ، سونی در کشور های جهان سوم نمایندگی فروش نداره اونهایی هم که توی ایران هست همگی تقلبی هستند ، برای همین توی کشور های اروپایی رلیز میکنه بعدش توسط دلال منتقل میکنه به ایران و یا کشور های اینچنینی که مردمش تشنه تکنولوژی هستند و کلی سود هم اینطوری میزنه به جیب .
    خوب حرف شما رو در رابطه با شرکتهای بازیساز کاری ندارم.چون در واقع آمار دقیقی ندارم و وقتی اطلاعات نداشته باشم ترجیح میدم حرف نزنم.
    اما سود سونی توی فروش کنسول: این حرف شما که یه قسمت ار سود سونی مربوط به فروش PSP در کشورهای جهان سومه(بدون نمایندگی سونی و بقول شما تشنه ی تکنولوژی) رو قبول دارم ولی باید اضافه کنم که یه قسمت خیلی کوچیکه....
    سند حرفم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توی قسمت Sales نگاه کنید با یه حساب دو دوتا چارتا میشه فهمید که بیش از 65 درصد فروش کل PSP های تولید شده تو ژاپن - اروپا - انگلیس و آمریکا بوده...پس سود آنجنانی تو کشورهای جهان سوم نیست.

دوستان اون دارک الکس لعنتی رو ول کنید...
    دوتا خبر دارم که یکیش خوبه(حداقل برای من)

طبق اخبار و شایعات احتمال سرشکن شدن قیمت PSP Go از 250$ به 200$ هست
    کد:
    دومی یه Review داغه داغه ار بازی Motorstorm: Arctic Edge واسه ی PSP هستش که تازه روی سایت Play.tm اومده...فقط نسوزونید خودتونو..

کد:
    اینم یه عکس جیگر از PSP Go

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

فراموش نکنید که سونی تلاش نمیکنه ، بلکه شرکت سازنده بازی تلاش میکنه ، سونی که بازی ها رو نمینویسه این که یک بازی روی فرمور های قدیمی تر اجرا نمیشه کار سونی نیست بلکه کار نویسنده بازیه که همون طور که دیدید یک عده با دستکاری کردن خود بازی این داستان رو رفع میکنند .

راستی از دو مورد زیر حتما حتما یک عکس بزار چون برای خودم خیلی جالب هست مطمئنا برای بقیه دوستان هم جالبه

چشم ، برم زاتورن یا Gamestop براتون عکس میگیرم میزارم ، از اون فروشگاه هایی هم که صحبتشو کردم عکس میزارم .

حتما فریمور ها هم شرکت های بازی سازی میسازند؟

فریمور های 5.50 و 5.51 و 5.55 تفاوت خاصی با هم ندارند.فقط سونی باگ های قبلی که توی فریمور ها بود را برطرف کرده تا از طریق این فریمور دستگاه را کپی خور نکنند.
    برای همین هم بازی های جدید فقط روی فریمور 5.55 اجرا میشوند.

سونی داره پست سر هم فریمور میده بیرون و باگ ها را میبنده و امنیت دستگاه را بالا میبره.البته تغییرات خیلی جزیی هم در محیط فریمور میدهد.

در صورتی که سونی فریمور 5.55 را طراحی و منتشر نکرده بود شرکت های بازی سازی مجبور بودن بازی خود را روی فریمور 5.50 منتشر کنند و همه میتونستن این بازی ها را اجرا کنند.(حالا باز شما بگو خود سونی دوست داره کنسول هاش کپی خور شوند)
    فقط تا الان میشه یک بازی را با دستکاری اجرا کرد.

لطفا پشت سر هم پست ندهید.این 4 تا پستی که دادی را هم داخل یک پست میشد داد.

8. 2 کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

قرار نیست هر فرمور یا هر دستگاهی رو همون فرداش توسط یکی از کارکنان مثلا خائن روش هک کردنشو لو بده که ، همون طور که هنوز مال ps3 رو لو نداده به خاطر اینکه هنوز بازار فروشش در سایر کشور ها اشباء نشده .
    دوست عزيز فريم ور 5.55 همين ديروز كه نيومده خيلي وقته اومده ولي هك نشده هنوز ، خوب چه مرضي يه شركت اين همه خودش رو خفه كنه كنسول بسازه خوب سوني از همون اول مي زد تو كار عروسك سازي !!!!

با توجه به حرفاي شما احتمالا شركت هاي نرم افزاري هم خودشون كرك برنامه هاشون رو مي دن تا با فروش آموزش برنامه هاشون سود كنن !!! فكر نكنم هيچ كدوم از اكشن فيگور ها هم ساخت شركت هاي توليد كننده كنسول باشن كه بخوان سودي روش بكنن !!!!!

10. 2 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

حتما فریمور ها هم شرکت های بازی سازی میسازند؟

فریمور های 5.50 و 5.51 و 5.55 تفاوت خاصی با هم ندارند.فقط سونی باگ های قبلی که توی فریمور ها بود را برطرف کرده تا از طریق این فریمور دستگاه را کپی خور نکنند.
    برای همین هم بازی های جدید فقط روی فریمور 5.55 اجرا میشوند.

سونی داره پست سر هم فریمور میده بیرون و باگ ها را میبنده و امنیت دستگاه را بالا میبره.البته تغییرات خیلی جزیی هم در محیط فریمور میدهد.

در صورتی که سونی فریمور 5.55 را طراحی و منتشر نکرده بود شرکت های بازی سازی مجبور بودن بازی خود را روی فریمور 5.50 منتشر کنند و همه میتونستن این بازی ها را اجرا کنند.(حالا باز شما بگو خود سونی دوست داره کنسول هاش کپی خور شوند)
    فقط تا الان میشه یک بازی را با دستکاری اجرا کرد.

لطفا پشت سر هم پست ندهید.این 4 تا پستی که دادی را هم داخل یک پست میشد داد.
    تمام بازی ها رو میشه با دستکاری روی فرمور های قبلی اجرا کرد ، شما یه دونه بازی کامپیوتری سراغ دارید که کرک نداشته باشه ؟ این هم همون طوریه . فقط کافیه که فایل اجرایی بازی که در حقیقت انجین بازی هم توی همونه رو دستکاری کرد ،بازی روی هر کنسولی یک فایل اجرایی داره توی کنسول های قبلی سونه نام فایل اجرایی با SLUS شورع میشود و به یک عدد تموم میشد که نام این فایل روی سکتور 0 دیسک نوشته میشد و در حقیقت بازی از روی اون بوت میشد ، توی PSP هم که خودتون میدونید فایل های اجرایی کدوم ها هستند و نیازی به توضیح نداره.

بعدش شما تا به حال به این فکر کردی که چرا شرکت های تولید کننده مد چیپ ژاپنی هستند و نمایندگی فروش رسمی هم دارند ؟

کد:
    کد:
    کد:
    یا یک شرکتی مثل Swapp Magic که کارش اجرا کردن به قول خودش بازی های بک آپ روی سیستم هاست چه طوری اجازه فعالییت میگیره توی آلمان و کانادا و آمریکا ؟

کد:
    تا حالا فکر کردی دلیل اینها چیه ؟ یک بار براتون توضیح داده بودم که شرکت سونی هیچ سودی از فروش بازی که شرکت EA میفروشه نمیبره مگر اینکه EA بخواد توی فروشگاه های خود سونی بفروشه . زمانی که EA مجوز ساخت یک بازی برای کنسول رو از یک شرکتی میگیره مبلغی بهش پرداخت میکنه ، مثلا برای تولید یک بازی برای دستگاه SEGA DC که ورشکست هم شده یک چیزی حدود 20 هزار دلاره و برای کنسول هایی که هنوز سر پا هستند بستگی به Popular بودنشون هست ، مثلا Developing Kit و SDK برای کنسول Xbox 360 قیمتش 3 برابر Ps3 هستش ، چرا که محبوبیت PS3 بسیار بسیار کمتره در نتیجه فروش یک بازی روی اون کنسول خود به خودی کمتر هم میشه ، یک بار براتون گفتم زمانی که ما داشتیم در ایران یک بازی برای کنسول PS2 میساختیم (در شرکت سمیع آذر) فقط 120 هزار دلار برای انجین Game Brio و 500 هزار دلار برای کسب مجوز و SDK از سونی پرداخت کردیم ، البته ما نه بکله سمیع آذر و بازی هم هرگز در ایران رلیز نشد به خاطر اینکه نتونست مجوز از ارشاد بگیره ولی همین سمیع آذر انقدر از صندوق حمایت از صنایع الکترونیک وزارت صنایع و معادن برای تولید این بازی پول گرفته بود که براش مهم نبود هزینه هایی که کرده بود .
    شما تمام فکرت روی این محور میچرخه که سونی از فروش بازی سود گیرش میاد در صورتی که این فکر 100000% اشتباهه سونی فقط در قبال هر یک بازی که یک شرکتی میخواد تولید کنه ازش یه پولی میگیره بهش Certificate میده که برای نمونه GameShark این مجوز رو نداره و اولش گنده مینویسه که تحت لایسنس سونی نیست .
    میمونه یک سری بازی مثل کراش که خود سونی تولید میکنه که داستانش جداست و معمولا اون بازی ها رو با خرید یک کنسول اینجا هدیه بهت میدن بستگی داره به نوع حراج ، که در اروپا هر روز یک مدل حراج جدید داریم مثلا اگر شما اینجا با شرکت آلیس تا آخر ماه جاری قرارداد اینترنت ببندی بهت 200 یورو گوت شاین میده که بری باهاش تا مقدار 200 یورو خرید کنی و شرکت O2 برای مدت 2 روز 700 یورو گوت شاین میده . (گوت شاین یه چیزی شبیه بنه که میگه از فلان فروشگاه میتونی تا 200 یورو خرید کنی اضافشو باید خودت بدی کمتر هم بشه بهت پولی نمیدن فقط جنسو میدن)

زمانی که WII FIT اومده بود جلوی در زاتورن Saturn.de یه ویترین گنده زده بودند هر کسی که میتونست 10 تا مرحله رو درست انجام بده و بدن گرفتاری ازش رد بشه یه WII به همراه یه دونه WII FIT جایزه میگرفت .

این رو هم میدونم که برای شما شاید قابل درک نباشه ولی حقیقت داره میتونید اگر فامیلی در خارج دارید ازش سوال کنید ، خود من روز های اول وقتی دیدم که میشه اینجا فقط با 1 یورو بهترین گوشی رو خرید کف کرده بودم ، اول فکر کردم توی قرار دادی که میبندم ماهی 20 یورو پول گوشی رو ازم مگیرن بعدش که رفتم گوشی آزاد خریدم خداد تومن و رفتم قرارداد بستم دیدم باز همون 25 یورو رو ازم میگیرن فهمیدم چه کلاهی سرم رفته ، 25 یورو در ماه تلفن رایگان به همه خطوط ثابت آلمان و موبایل های O2 + اینترنت 7 مگ و یه گوشی رو از دست دادم به خاطر اینکه از این مدل چیز ها ندیده بودم .

این رو هم بد نیست بدونید که تنها شرکتی که در حال حاضر از فروش بازی داره پول در میاره شرکت Iphone هستش که SDK رو مجانی میده برنامه نویس ها برنامه رو مینویسند و یک درصد از سود فروش بازی اگر روی سایت رسمی Apple فروخته بشه رو میگیره و اگر من بیام براش برنامه بنویسم و توی سایت خودم بفروشمش هیچ پولی نباید به Apple بدو ، اینها قوانین تجارت در دنیای آزاده که در ایران کمتر کسی ازش خبر داره به خاطر اینکه نیست . توی ایران همه همه چیز رو با جریانات داخلی که به کل انحصاری هست میسنجند ، خود من الان 10 تا بازی اورجینال PS2 دارم برای همش روی هم رفته 50 یورو هم ندادم ، توی کشوری که میشه بازی اورجینال به این مفتی تهیه کرد کسی مخش ایراد داره بره بازی کپی بخره و پدر دستگاه رو هم در بیاره ؟
    دلیل اصلی اینکه من PSP خودم رو کپی خون کردم این بود که 1 - بتونم بازی های انگلیسی رو بازی کنم چونکه بازی هایی که اینجا هست همگی به زبان های اروپایی فرنسه ، آلمانی ، اسپانیایی ، سوئدی و ایتالیایی ترجمه شدند و از اونجایی که من هنوز در حد و اندازه ای که بتونم بازی آلمانی رو درک کنم زبان بلد نیستم 2 - بتونم از پلاگین ها استفاده کنم - و گرنه قیمت بازی اوجینال توی حراجی ها و یه جاهایی مثل Gamestop از 10 - 15 یورو تجاوز نمیکنه و توی فلومارک هم میشه تا 4-5 یورو پیداشون کرد و این دز صورتیه که یک بلیط اتوبوس یک طرف قیمتش 2.70 پس 10 یورو هیچ ارزشی نداره اینجا .

مثلا من الان براتون عکس یکی دو تا از بازی هایی که خریدم مچسبونم به همین پست شما خود قضاوت کن من برم بازی کپی بخرم 1 یورو بهتره یا اینو خریدم 4 یورو :

حالا شما خودت قضاوت کن ، متال گیر 3 من جلدش فلزیه توش رو هم که دیدی ، Prince Of Persia ها هم هر سه تاش با هم توی یک پک 10 یورو ، یا مثلا Gta SA خریدم که توش یه ممروی و یه نقشه بازی و کلی جفنگیات دیگه بود 5 یورو ، حالا با این اوصاف کسی دیوونست بره بازی کپی بخره برای Ps2 یا Ps3 خودش ؟

پس So Wie so (در هر صورت) شرکت سونی در صورتی که از همون اول دستگاه کپی خور هم بده دست ملت بازار فروششو توی اروپا از دست نمیده ، فقط زمانی که یه بازی تازه اومده قیمت هاش یک کمی زیاده تازه اون هم نه خیلی 60 تا 70 تا بیشتر نمیره بالا و البته حتما این رو هم میدونی که بازی که تازه میاد به 100 نفر اولی که توی منطقه تمومش کنند جایزه نقدی میدن . مثلا برای Need For Speed Pro street یادمه 300 یورو جایزه میدادند .

میمونه کشور های جهان سوم که خریدن یک بازی حتی اورجینال با قیمت 10 یورو بهشون فشار میاره شما فکر میکنید که این شرکت ها میان و این بازاری که چند میلیارد نفر جمعیت داره رو به خاطر بازاری که باید توش مدام تبلیغ کنند و هزینه های آنچنانی بکنند برای رقابت با دیگران از دست میده ؟ اگر اینطوری فکر میکنید سخت در اشتباه هستید .

فقط یه خبر خوبی براتون دارم و اون اینه که شرکت های بازی سازی برای اینکه ورشکست نشند قراره که توی هر کشوری بسته به قدرت خرید مردمش بازی رو بفروشند مثل ویندوز که توی ایران 90 هزار تومنه و توی اینجا 300 یورو ، این یعنی اینکه اگر با این طرح موافقت بشه شما میتونی لنگه همین هایی که من اینجا دارم رو توی ایران بخری 4 -5 هزار تومن و در اون صورت دیگه کسی نمیره از T20 و این مدل شرکت های در پیتی بازی که نه جایزه داره و نه معلوم نیست که اجرا بشه یا نشه بخره 1500 تومن .

دوست عزيز فريم ور 5.55 همين ديروز كه نيومده خيلي وقته اومده ولي هك نشده هنوز ، خوب چه مرضي يه شركت اين همه خودش رو خفه كنه كنسول بسازه خوب سوني از همون اول مي زد تو كار عروسك سازي !!!!

با توجه به حرفاي شما احتمالا شركت هاي نرم افزاري هم خودشون كرك برنامه هاشون رو مي دن تا با فروش آموزش برنامه هاشون سود كنن !!! فكر نكنم هيچ كدوم از اكشن فيگور ها هم ساخت شركت هاي توليد كننده كنسول باشن كه بخوان سودي روش بكنن !!!!!
    نه خیر عزیزم ، اکشن فیگور ها یا همون عروسک ها رو شرکت های سازنده بازی درست میکنند . باقیشو براتون بالا تر توضیح دادم .

دلیل اصلی اینکه سونی این همه دست و پا میزنه که هک نشه به قول شما اینه که دهن شرکت های تولید بازی رو ببنده تا به سرنوشت Sega DC دچار نشه ، ولی هر چند وقت یک بار یه کارمند خائنی پیدا میشه روش هک رو لو میده
    Last edited by sonixax; 14-09-2009 at 20:20.

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تمام بازی ها رو میشه با دستکاری روی فرمور های قبلی اجرا کرد
    پس چرا بازی های جدیدی که تازه منتشر شده و طرفداران خیلی زیادی داره را هنوز کسی براش اقدام نکرده؟؟؟!!!

ممکنه مثلا سونی از فروش بازی های Psp سودی نبره اما شرکت سازنده بازی باید تجهیزات ساخت و انتشار بازی را از سونی بخره

برای فروش در شبکه psn باید مبلغی به سونی پرداخت شود.و umd و رایترش هم که در انحصار سونی هست و هیچ شرکتی توانایی ساخت و تولیدش را ندارد.
    یعنی شرکت های بازی سازی باز به سونی وابسته هستن.

بازی های ps2 هم امرش جداهست.مخصوصا این بازی هایی که شما گفتی (چون قدیمی هستن)
    الان من خودم تو اصفهان جایی سراغ دارم بازی ارجینال ps2 را میده 7 تومن.

ممکنه این خارجی ها شما را خیلی دوست دارن که مثلا ps3 اسلیم را با 2 دسته و یک بازی به شما 250 یورو میدهند(در صورتی که قیمت جهانی این کنسول 299 یورو هست)
    یا بازی های ارجینال psp را 10-15 یورو میدهند(چون بازی ها در psn قیمتی بین 10 تا 40 یورو یا دلار هستن.که بستگی به تاریخ انتشار بازی متفاوت هست.

(در ضمن هنوز منتظر اون 2 تا عکس که گفتم هستم)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •