واقعا یعنی این استانداردا شبانه ندارن؟از خودشون پرسیدی؟
واقعا یعنی این استانداردا شبانه ندارن؟از خودشون پرسیدی؟
درسته چند وقته سرعت شبانه رو محدود کردن شارژ خوری هم چند برابر فکر کنم 2گیگشون 500مگ هم نباشه
دوستان درسته که این استانداردا شبانه رو برداشتن؟من نت بدون شبانه نمیخوام حتی اگه مجانی باشه چون هیچ ارزشی نداره
بقیه نمایندگی های مخابرات هم شبانه رو حذف کردند؟
آره داداش از خودشون پرسیدم خودمم دوست دارم بدونم بقیه نمایندگی ها حذف شدن یا نه ؟
نظرت چیه برم پارس ؟
پس اگه شبانه رو برداشتن منم تخلیه میکنم چون اینترنتی که شبانه نداشته باشه اصلا بدرد من نمیخوره اونم با اینا که 2گیگشون 500مگ هم نیست
پارس انلاین سرعت شبانه 1مگش 100 کیلوبایته 2مگش هم 200 فکر کنم بهتر از هیچی باشه ولی یه پرس و جو کن ببین شرکت بهتری هم برا شبانه هست بهم خبری بده خودم هم پیگیرشم
بعد از چند سال مثل اینکه لحظه خداحافظی همیشگی با مخابرات فرا رسیده دل کندن از شبانش واقعا سخته
واقعا واسه مخابرات متاسفم چون داره کاربرای قدیمی خودشو از دست میده
Last edited by farshad0123; 25-05-2014 at 14:07.
عزیزم خیلی هم سخت نیست کسایی هستن که شبی 9 گیگ با پارس دان می کنن![]()
یعنی پارس انلاین اهواز اینقدر وضعش خوبه؟
من الان با پشتیبانی تماس گرفتم گفت شبانه ها و نامحدودا رو حذف کردیم
های وب هم که شبانه درستی نداره پس میمونه همون پارس انلاین البته شرکتای متفرقه هم بعضیاشون بهترن
Last edited by farshad0123; 25-05-2014 at 14:19.
یکم شانسیه به مرکز مخابراتی هم مربوطه ولی به غیر از اینا شبا محدود میکنن روی سرعت واقعی که با یه ترفندی یادم نیست چی بود سرعت رو از 200 میرسونن به 600-800![]()
فکر نمیکنم زیاد به مرکز مخابراتی ربطی داشته باشه چون وقتی خط تلفنی کیفیت داشته باشه (تا 20مگ بکشه) فقط میمونه اینکه دان استریمو زیاد ببندن و از نرم افزار محدود نکنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)