ممنون kalantarahura من اصلا وزارت دفاع نشنیده بودم کلا سیستمش مثل سپاه هست یا ارتش؟ چون ارتش استوار وظیفه نداره به لیسانس ستوان 3 میده به ارشد ستوان 2؟
من امریه ندارم ...خودشون زدن برای 8/1..... تقسیم هاش کارخانه و صنایع و ایناس؟
ممنون kalantarahura من اصلا وزارت دفاع نشنیده بودم کلا سیستمش مثل سپاه هست یا ارتش؟ چون ارتش استوار وظیفه نداره به لیسانس ستوان 3 میده به ارشد ستوان 2؟
من امریه ندارم ...خودشون زدن برای 8/1..... تقسیم هاش کارخانه و صنایع و ایناس؟
دوستان اگه روز اول اعزام (مثال اسفند 91) بیفته سه شنبه چند درصد این احتمال وجود داره که تا شنبه ما رو آزاد بزارن؟
چون احتمالا پنج شنبه 3 اسفند یه آزمون مهم داشته باشم
معمولا بعد از دادن استحقاقي ها(لباس،پوتين و ...) و توجيه اوليه،دو سه روز براي آوردن مدارك و تهيه لوازم مورد نياز مرخصي ميدن.اين موضوع تا حد زيادي به روال پادگان آموزشي شما بستگي خواهد داشت.
آقا کسی اگر در مورد سربازی در وزارت دفاع همون پادگان جوادینا قزوین میدونه بگه
پادگانش چجوریاس؟
درجه چی میدن بعد از آموزشی؟
تقسیم هاش کجاس؟ من لیسانس برق هستم ساکن تهران
ممنون
سلام
متولد ابان 74 چه سالی مشمول میشه؟
الان ایشون سوم هنرستان هستن و سال دیگه تابستون کنکور میدن.اگه کنکور قبول نشدن مشمول میشن؟
آقا امروز بعد از 40 رفت رفتم پادگان دنبال کارتم.
شاید باورتون نشه من که رفتم با فرمانده ام پی گیر شدم گفتن الان صادر میکنیم !!!
یعنی همیشه باید یه زوری بالا سر طرف باشه که کار انجام بدن. کلا پروسه صدور تا ارسال یک هفته اس.
حالا نمیدونم داستان نیرو دریایی چیه که این پروسه رو بی خود کشش میدن. خداییش اگه شما فهمیدین ، منم فهمیدم !
نتیجه : پی گیر کارت پایان خدمتتون باشید
Last edited by Milad4171; 24-09-2012 at 01:04.
اقا دعا كنيد جاي خوب بيوفتم به خدا رشتم علوم ازمايشگاهي ميتونم به درد بخورم نخوام برم پست بدم بايد به كي بگم خدايي هرجا ميوفتم ناجا نيوفتم مسخره تريم جا تو سربازي هستش جالبيش اينه هرچي رفيق تو جاهاي مختلف ناجا خدمت كردن همشون ميگن باسگدوني فرقي نميكنه حتي بهترين جاش ولي من بخوام وزارت دفاع يا سپاه بيوفتم عالي ميشد بدبختي پارتي هم نداريم
سلام........
دوستان یک سوال.......دوره تکمیلی بسیج که باعث حذف اموزشی میشه، ایا برای گرفتن امریه مشکلی ایجاد میکنه؟.....اصلا این 2 تا ربطی به هم دارند؟
شما ارتش هم بیفتی خدمت خیلی راحتی داری ، بخاطر رشته ات میفتی یکی از بیمارستانهای یگانی که هستی ، داخل آزمایشگاه کار مرتبط با رشته ات انجام میدی ، ما هر 2 ماه یکبار که برای اداره مون ستوان وظیفه ها میان اونایی که علوم آزمایشگاه خوندن رو تقسیم میکنن بیمارستان ها
اصلا نگران نباش
تقسیماش معمولا یا توی صنایع است مثل صا ایران و اسلحه سازی یا قرارگاه ها مثل خاتم الاوصیا.این پادگان تا جایی که بخوای استوار داره. اگه معاف از رزم نباشی و تیر اندازی هم متعادل نمره بگیری و شانس داشته باشی ستوان دو میشی.واینو بگم که معمولا خودشون وسط دوره یک سری رو احضار میکنند واسه امریه.نگران نباش.در ضمن با توجه با تقسیمت ممکنه لباس نظامی واسه رفتن نخواد.مثلا اینجایی که من هستم با لباس شخصی میرم و میام. در کل بگم وزارت دفاع سازمانهای متمولی داره ولی رو حقوقش حساب باز نکن.بیشتر از 100 تومن به فوق لیسانس نمیدن.
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)