تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1030 از 1291 اولاول ... 305309309801020102610271028102910301031103210331034104010801130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,291 به 10,300 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

قابل توجه شما :

شما اگه مصرفت زیاد نیست ایرانسل به کارت نمیاد. سرویس ها حجمی و البته معمولا کمتر از 1 مگ هم توصیه نمیشه ، خصوصا اگه تجربه سرعت بالاتر داشتین و مصرفتون هم زیاد نیست.در ضمن اون 35 گیگ ماهانه که شما دارین خیلی اوقات کمتر از مصرف 2 روز یک کاربر ایرانسل هست.
    Isp های دیگه هم مطمئن باش که به خاطر کاربرها اینطوری سرعت ها رو بالاتر نکردن. شرکته میاد 4 مگابیت پهنای باند رو واسه شما آماده میکنه منتها کلا شما میتونی از 3 درصد قدرت و کیفیت اون پهنای باند به راحتی واسه خودت استفاده کنی و 97 درصدی که میمونه به مقداری بسیار کمتر همین 3 درصد واسه شما میمونه و بقیه هم واسه بقیه کاربرها هست.
    درحالی که میزانی که سرویس هلی نامحدود ایرنسل میتونی از پهنای باندت استفاده کنی چیزی بیشتر از 50% هست(البته اگه قانون جدید واسه مصرف منصفانه درست نکرده باشن) و در ضمن بیشتر هم میتونی استفاده کنی منتها واسه خودت استفاده از این مقدار بیشتر سخت هست (واسه یک یوزر 1 مگ ، دانلود 150 گیگ و یا واسه یوزر 2 مگ دانلود 300 گیگ یا بیشتر سخت هست)
    و البته نکته آخر که احتمالا میدونید :
    سرعت اینترنت تو همه جای دنیا بر اساس بیت هست و نه بایت و سرعت 128 کیلوبیت در ثانیه میشه سرعت 16 کیلوبایت در ثانیه (16=8÷128) و همینطوری 256 میشه 32 ، 512 میشه 64 ، 1مگ میشه 128 و 2مگ میشه 256 .
    این اس.ام.اس هم بیشتر از 90% موارد واسه اون اشتباه در سیستم محاسبه حجمشون بوده که اشتباها مصرف بعضی کاربرها رو بیشتر از %100 محاسبه کرده.
    الان دارم بدون مصرف شدید پشت سرهم مصرف ماهانه ام رو میرسونم به 150 گیگ که ببینم واقعا از این خط مشی های مسخره تعریف کردن یا اینکه واسه اون دوستی که به تازگی اس.ام.اس اومده هم اشتباه سیستمم بوده یا چیز دیگه.
    این هم عکس مصرف من :
    البته مصرف 3 تا دوره ی پایینی 2برابر شده که باید دید چیکار میکنن...
    در ضمن میشه هم از جای دیگه سرویس بگیری

اینم سرعت فعلی من :

Last edited by ase_pase; 25-01-2014 at 23:22.

2. 3 کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دقیقا رو 128 محدود شدم! جالبه 85000 بریزی ب حساب سرویس 1مگ نامحدود بگیری. یک هفته استفاده کنی بعد ...

سرعت الان رو 16 هست.صبحم که تا 25 میرفت آنی بود یعنی همون 128 هست
    شما به یکی از دفاتر امور مشترکین ایرانسل مراجعه کنید. حضوری خیلی بهتر اقدام میکنن تا تلفنی. اگه مشکلتون رفع نشد، یه اکانت جدید ثبت نام کنید و شماره مک آدرس مودم فعلیتون رو بهش بدید. دیگه از لیست سیاه خارج میشید و چند ماه خیالتون راحته.
    همچنین فکر کنم ایرانسل یه طرحی داره که اگه از سرویس راضی نبودین (یعنی مشکل داشت براتون و مثل بقیه نبود) مودم و به طور کل سرویستون رو پس بگیره.

4. 3 کاربر از afn.gig بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

قابل توجه شما :

این هم عکس مصرف من :

اینم سرعت فعلی من :

سرعت دانلود 258.... دو مگ فیکس... (یه ذره هم بیشتر)... کوفتت بشه...

6. 3 کاربر از afn.gig بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه m3hrdad.x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

دوستان زیاد به ایرانسل گیر ندید، اینترنت مملکت ریخته به هم. ایرانسل خیلی خیلی خیلی بهتر از یه سری آی.اس.پی های دیگه هست که الان یکی دو ماهه داغون شدن و مشتریاشون فرار کردن. دوستانی که میخان ایرانسل بگیرن این چند تا نکنه رو توجه کنن:
    1) کیفیت وایمکس ایرانسل وابستگی زیادی داره به مکانی که استفاده میکنید. خود من در منطقه زرد هستنم ولی مودمم به راحتی متصل میشه و 100 درصد سرعت رو بهم میده. همه آپدیتها هم خودکار روش نصب شده (FMM130 هست) و هیچ مشکلی با آپدیت ها نداشته... پس: قبل از خرید، یه مودم از یه دوست یا آشنا که ایرانسل داره قرض بگیرید و یه روز استفاده کنید ببینید تو محل شما چه طوره.
    2) وایمکس سرعتش رو واقعی میده. یعنی اگر 128 بگیری، سرعت دانلودت میشه 16. (دوستان قبلا توضیح دادن که هر هشت کیلوبیت میشه یه کیلوبایت). بقیه آی.اس.پی ها شیر رو باز گزاشتن و سرعتتون برای اینترنت 128 تا 60 هم میره. اما آی.اس.پی ای که شیر رو برات باز گزاشته، اگه از یه اندازه ای (که این اندازه معمولا برا جماعت ایرانی "کم" حساب میشه) بیشتر دانلود کنی، میری تو لیست سیاه یعنی سرعتت از اندازه واقعی هم شاید کمتر بشه. ولی ایرانسل میشه گفت کاری به کارت نداره و ببندش به دانلود. من با 512 نامحدود ماهی 150 گیگ دانلود میکنم به 60 تومن. اگه میتونید یه شرکت بگید بزاره اینطوری با این قیمت دانلود کنید. این مشکل اخیر هم ظاهرا یه اشتباه بوده و در حال رفعه.
    3) شرکتهای دیگه اینترنتشون خیلی نوسان داره. ADSL ها که دو ماهه واقعا پوکیدن، مبین نت اینقدر افتضاح شده که همه مودماشون رو آگهی کردن بفروشن. ولی سرعت ایرانسل (عموما) ثابته. یعنی اگر مثل یک اقلیتی از دوستان مشکل ترافیک روی دکل نداشته باشید، میشه گفت سرعتش ثبات بسیار بسیار بالایی داره. چندبار شده اینترنت کل کشور چند ساعت رفته تو هوا ولی ایرانسلی ها اینترنتشون به راه بوده و کلی کیفشو کردن.
    4) آنتن دهی ارتباط مستقیم با سرعت داره. (ولی همیشه علت کمی سرعت، آنتن نیست). اگر آنتنتون چهار چراغ نیست، میتونید آنتن خارجی استفاده کنید.
    من یکی برای خودم ساختم. یه آنتن سقفی پژو با پایه و کابلش تهیه کنید (شیش هفت تومنه). با چسب یا پیچ یه جایی بیرون ساختمان نصب کنید. بعد سیمش رو بکشید بیارید توی اتاق. در مودم رو باز کنید، بزرگترین صفحه فلزی که می‌بینید آنتن مودم هست، سیم رو بهش لحیم کنید. من مودمم سه چراغ بود، مقدار RSSI روی -80 بود (که باید بیشتر از -75 باشه، مثلا -70) و شاخص CINR روی بیست بود (که باید بیشتر از 25 باشه، مثلا 30). با این آنتن RSSI شد -68 و CINR شد 32 و سرعم از 55 (میانگین) اومد روی 67. البته میشه آنتن رو به خود مودم هم چسبوند ولی باید بالاش بچسبونید که بعد کله آنتن رو بدید عقب در غیر این صورت به علت وزن آنتن، مودم تعادل نمیگیره هی کله میشه.
    به اینترنت ایرانسل گیر ندید که.. عرضم به حضورت گیر نیست حقمونه.خیلی سادس.پول دادیم در قبالش اینترنت انتخاب شدمون رو استفاده کنیم.

آره ایرانسل خیلی خوب عممل کرده مشکلی هم نداشتم حالا هر مشکلی اعم از قطعی و غیره بوده زود رفع شده.بله من با یک خط آنتن هم نهایت سرعت رو داشتم.و از این لحاظ همیشه ازشون راضی بودم و به خیلی ها هم پیشنهاد ایرانسل رو دادم.
    شما با 512 درماه 150 گیگ دانلود داشتی در حالی که من با 2مگ نامحدود 100 گیگ دانلود داشتم.ینی اینکه خیلی هم استفاده نداشتم..
    خدا کنه این اشتباه زودتر رفع بشه

در حال حاضر 128 محدود شدم اونم نه 128 واقعی !

8. این کاربر از m3hrdad.x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

به اینترنت ایرانسل گیر ندید که.. عرضم به حضورت گیر نیست حقمونه.خیلی سادس.پول دادیم در قبالش اینترنت انتخاب شدمون رو استفاده کنیم.

آره ایرانسل خیلی خوب عممل کرده مشکلی هم نداشتم حالا هر مشکلی اعم از قطعی و غیره بوده زود رفع شده.بله من با یک خط آنتن هم نهایت سرعت رو داشتم.و از این لحاظ همیشه ازشون راضی بودم و به خیلی ها هم پیشنهاد ایرانسل رو دادم.
    شما با 512 درماه 150 گیگ دانلود داشتی در حالی که من با 2مگ نامحدود 100 گیگ دانلود داشتم.ینی اینکه خیلی هم استفاده نداشتم..
    خدا کنه این اشتباه زودتر رفع بشه

در حال حاضر 128 محدود شدم اونم نه 128 واقعی !
    شما به یه دفتر ایرانسل مراجعه کن. مثل بانکه... یعنی یه شماره میگیری بعد نوبتت میشه میری باجه. مودمت رو هم ببر. قول میدم یه روز نشده مشکلت رو رفع میکنن. تغییر پرونده من رو شش ساعته انجام دادن. تغییر تعرفه خارج از زمان رو هم نیم ساعته انجام میدن.

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

قابل توجه شما :

این هم عکس مصرف من :

اینم سرعت فعلی من :

دم شما گرم پیگیر باش ببین همچین داستانی واسه شما اس ام اس میاد !

11. این کاربر از m3hrdad.x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

شما به یکی از دفاتر امور مشترکین ایرانسل مراجعه کنید. حضوری خیلی بهتر اقدام میکنن تا تلفنی. اگه مشکلتون رفع نشد، یه اکانت جدید ثبت نام کنید و شماره مک آدرس مودم فعلیتون رو بهش بدید. دیگه از لیست سیاه خارج میشید و چند ماه خیالتون راحته.
    همچنین فکر کنم ایرانسل یه طرحی داره که اگه از سرویس راضی نبودین (یعنی مشکل داشت براتون و مثل بقیه نبود) مودم و به طور کل سرویستون رو پس بگیره.

یعنی با اکانت جدید ادامه همین سرویس رو میتونم داشته باشم ؟ شَر نشه > :-)

ممنون بابت راهکار

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

شما به یه دفتر ایرانسل مراجعه کن. مثل بانکه... یعنی یه شماره میگیری بعد نوبتت میشه میری باجه. مودمت رو هم ببر. قول میدم یه روز نشده مشکلت رو رفع میکنن. تغییر پرونده من رو شش ساعته انجام دادن. تغییر تعرفه خارج از زمان رو هم نیم ساعته انجام میدن.
    مودم به نام خودم نباشه و دسترسی به صاحبش هم نداشته باشم چطور؟

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گذاشته بودما :-)

نه نزده که تو لیست سیاهم! اعتراض کردم تو سایت بهشون اینم جواب :
    "کاربر گرامي ، با توجه به نياز اطلاعات فني و کافي جهت رفع مشکل شما و بررسي دقيقتر موضوع توسط همکاران ، از خطوط ايرانسل با شماره 707 و يا از طريق ساير خطوط با شماره 09377070000 تماس حاصل نمائيد."

قبلا خودشون زنگ میزدن اگه لازم بود اما الان !! ....

مرسی
    لطفا اگه میشه عکس میزان مصرف دوره ها رو آپلود کنین. (یکم پایین تر توی E-care)

سرعت دانلود 258.... دو مگ فیکس... (یه ذره هم بیشتر)... کوفتت بشه...
    اون که دیگه تو لحظه اینطوری بوده
    میانگینش حدودا بالای 230 هست

دم شما گرم پیگیر باش ببین همچین داستانی واسه شما اس ام اس میاد !
    واسه من مثل یک گروهی اواخر آذر اس.ام.اس میزان مصرف اومد، موقعی که یک شبه میزان مصرف های ثبت شده ، 2برابر شد.
    ماه بعد حدود 40 گیگ مصرف کردم که از لیست خطر خارج شم و این ماه هم احتمالا حدود 100-150 گیگ تا امتحان کنم که ببینم مثل شما مشکلی واسم پیش میاد یا نه (که اگه بشه یعنی خط مشی احمقانه تعربف کردن)

15. این کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با این حرف موافق نیستم.
    داریم راجع به اپراتور دوم کشور حرف میزنیم. تقریبا همه ایران سیم کارت ایرانسل دارن. ولی شاید یک درصد همین تعداد وایمکس داشته باشن. برای شرکتی که زیر ساخت به این گستردگی داره و از اون طرف پشتیبانی فنی یه شرکت بین المللی به نام MTN رو پشت سرش داره، بعیده شبکش به حد انفجار برسه. شبکه ای که به حد انفجار رسیده باشه یعنی کاسبی خوب، یعنی مشتری خوب، یعنی صرفه اقتصادی برای توسعه سریع شبکه.
    شاید بخش نامه ای، مقرراتی چیزی به ایرانسل تحمیل شده... باید صبر کرد و دید. در کل من وزیر مخابرات قبلی (نامی) رو بیشتر قبول داشتم. این جدیده (واعظی) انگار از قبلیه ناشی تره.
    به نظر من مشکل اصلی ایرانسل الان تحریمه و نمیتونه تجهیزات لازم رو وارد کنه و از طرفی هم تعداد کاربرا روز بروز داره بیشتر میشه و به همین خاطر شبکه به حد انفجار میرسه.

الان رایتل ۵ماهه کنار دانشگاه ما دکل زده اما هنوز خبری از نصب تجهیزات نیست!

17. 2 کاربر از Tehranshahr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •