قابل توجه شما :
این هم عکس مصرف من :
البته مصرف 3 تا دوره ی پایینی 2برابر شده که باید دید چیکار میکنن...
در ضمن میشه هم از جای دیگه سرویس بگیری
اینم سرعت فعلی من :
![]()
قابل توجه شما :
این هم عکس مصرف من :
البته مصرف 3 تا دوره ی پایینی 2برابر شده که باید دید چیکار میکنن...
در ضمن میشه هم از جای دیگه سرویس بگیری
اینم سرعت فعلی من :
![]()
Last edited by ase_pase; 25-01-2014 at 23:22.
شما به یکی از دفاتر امور مشترکین ایرانسل مراجعه کنید. حضوری خیلی بهتر اقدام میکنن تا تلفنی. اگه مشکلتون رفع نشد، یه اکانت جدید ثبت نام کنید و شماره مک آدرس مودم فعلیتون رو بهش بدید. دیگه از لیست سیاه خارج میشید و چند ماه خیالتون راحته.
همچنین فکر کنم ایرانسل یه طرحی داره که اگه از سرویس راضی نبودین (یعنی مشکل داشت براتون و مثل بقیه نبود) مودم و به طور کل سرویستون رو پس بگیره.
سرعت دانلود 258.... دو مگ فیکس... (یه ذره هم بیشتر)... کوفتت بشه...![]()
به اینترنت ایرانسل گیر ندید که.. عرضم به حضورت گیر نیست حقمونه.خیلی سادس.پول دادیم در قبالش اینترنت انتخاب شدمون رو استفاده کنیم.
آره ایرانسل خیلی خوب عممل کرده مشکلی هم نداشتم حالا هر مشکلی اعم از قطعی و غیره بوده زود رفع شده.بله من با یک خط آنتن هم نهایت سرعت رو داشتم.و از این لحاظ همیشه ازشون راضی بودم و به خیلی ها هم پیشنهاد ایرانسل رو دادم.
شما با 512 درماه 150 گیگ دانلود داشتی در حالی که من با 2مگ نامحدود 100 گیگ دانلود داشتم.ینی اینکه خیلی هم استفاده نداشتم..
خدا کنه این اشتباه زودتر رفع بشه
در حال حاضر 128 محدود شدم اونم نه 128 واقعی !
شما به یه دفتر ایرانسل مراجعه کن. مثل بانکه... یعنی یه شماره میگیری بعد نوبتت میشه میری باجه. مودمت رو هم ببر. قول میدم یه روز نشده مشکلت رو رفع میکنن. تغییر پرونده من رو شش ساعته انجام دادن. تغییر تعرفه خارج از زمان رو هم نیم ساعته انجام میدن.
دم شما گرم پیگیر باش ببین همچین داستانی واسه شما اس ام اس میاد !
یعنی با اکانت جدید ادامه همین سرویس رو میتونم داشته باشم ؟ شَر نشه > :-)
ممنون بابت راهکار
مودم به نام خودم نباشه و دسترسی به صاحبش هم نداشته باشم چطور؟
مرسی
لطفا اگه میشه عکس میزان مصرف دوره ها رو آپلود کنین. (یکم پایین تر توی E-care)
اون که دیگه تو لحظه اینطوری بوده
میانگینش حدودا بالای 230 هست
واسه من مثل یک گروهی اواخر آذر اس.ام.اس میزان مصرف اومد، موقعی که یک شبه میزان مصرف های ثبت شده ، 2برابر شد.
ماه بعد حدود 40 گیگ مصرف کردم که از لیست خطر خارج شم و این ماه هم احتمالا حدود 100-150 گیگ تا امتحان کنم که ببینم مثل شما مشکلی واسم پیش میاد یا نه (که اگه بشه یعنی خط مشی احمقانه تعربف کردن)
به نظر من مشکل اصلی ایرانسل الان تحریمه و نمیتونه تجهیزات لازم رو وارد کنه و از طرفی هم تعداد کاربرا روز بروز داره بیشتر میشه و به همین خاطر شبکه به حد انفجار میرسه.
الان رایتل ۵ماهه کنار دانشگاه ما دکل زده اما هنوز خبری از نصب تجهیزات نیست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)