تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1030 از 1137 اولاول ... 305309309801020102610271028102910301031103210331034104010801130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,291 به 10,300 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بچه ها میشه منم راهنمایی کنید لطفا.به خدا دارم دیوونه میشم.
    بدون شک با ژنتیک ارامفر ژنتیک را قورت میدی مطمئن باش من هم کلاس های دکتر ارامفر را میرم هم کتاباش را میخونم به جرئت بهت میگم کتاباش از کلاسش بهتره در ضمن یه جوری برنامه ریزی کن که تو عید کامل بخونیش
    از دوستان هم خواهش دارم از اون گروه مافیایی و دزد احمدی محصولی معرفی نکنند چون یه بدبختی نمیدونه اینا چکارن میره چند صد هزار تومن پول میده بعد هم سرش کلاه میره

2. 2 کاربر از amir 777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

ونوسسو بیخیال
    اگه میخوای با فیلم آموزشی یاد بگیری با دادگستری پیش برو
    ولی اگه بدون فیلم میخوای اول کتاب رو بخون بعد چیزایی که متوجه نشدی همینجا بیا بپرس بچه ها جواب میدن بعدش برو سراغ همون خیلی سبز یا تخته
    روش دیگه ای فایده نداره

4. این کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت

پيش فرض

بدون شک با ژنتیک ارامفر ژنتیک را قورت میدی مطمئن باش من هم کلاس های دکتر ارامفر را میرم هم کتاباش را میخونم به جرئت بهت میگم کتاباش از کلاسش بهتره در ضمن یه جوری برنامه ریزی کن که تو عید کامل بخونیش
    از دوستان هم خواهش دارم از اون گروه مافیایی و دزد احمدی محصولی معرفی نکنند چون یه بدبختی نمیدونه اینا چکارن میره چند صد هزار تومن پول میده بعد هم سرش کلاه میره
    بچه ها خودشون کپی تهیه میکنن

6. این کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز
    به شدت دنبال یه کتاب ریاضی میگردم ولی تو اینترنت اون چیزی که میخام رو پیدا نمیکنم

کتاب حساب دیفرانسیل و انتگرال
    مولف : جورج توماس
    مترجم : دکتر عالم زاده

همونطور که میدونید این کتاب دارای 2 جلد هست -- جلد اول و جلد دوم
    ولی جلد اولش 2 قسمت هست --- جلد اول قسمت اول و جلد اول قسمت دوم

من دنبال جلد اول قسمت اول هستم

اگه فایل pdf رو واسه دانلود معرفی کنید واقعا لطف بزرگی کردید -- به شدت نیازمندم

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز
    به شدت دنبال یه کتاب ریاضی میگردم ولی تو اینترنت اون چیزی که میخام رو پیدا نمیکنم

کتاب حساب دیفرانسیل و انتگرال
    مولف : جورج توماس
    مترجم : دکتر عالم زاده

همونطور که میدونید این کتاب دارای 2 جلد هست -- جلد اول و جلد دوم
    ولی جلد اولش 2 قسمت هست --- جلد اول قسمت اول و جلد اول قسمت دوم

من دنبال جلد اول قسمت اول هستم

اگه فایل pdf رو واسه دانلود معرفی کنید واقعا لطف بزرگی کردید -- به شدت نیازمندم
    دوستان خواهشا یکی جواب بده
    به شدت نیازمندم

اگه پیدا نشه این ترم مشروطم

اگه نباشه جاش خالی می مونه bida's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان خواهشا یکی جواب بده
    به شدت نیازمندم

اگه پیدا نشه این ترم مشروطم
    خیلی بعیده شما بتونی PDF ترجمه فارسی این کتابو پیدا کنی. اگه واقعا نیازت این قدر شدید هست خوب راحت برو کتابشو پیدا کن و بخر یا از دوستی یا کتابخونه ای قرض بگیر ....

مرکز نشر دانشگاهی هم این کتاب رو ترجمه و چاپ کرده و کلا چیز نایابی هم که نیست .... اونم قسمت 1-1 که بیشتر مبانی هست و تقریبا تو تمام کتاب های دیف استاندارد مثل لیتهلد و توماس و استیوارت و آدامز یکسانه

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

خیلی بعیده شما بتونی PDF ترجمه فارسی این کتابو پیدا کنی. اگه واقعا نیازت این قدر شدید هست خوب راحت برو کتابشو پیدا کن و بخر یا از دوستی یا کتابخونه ای قرض بگیر ....

مرکز نشر دانشگاهی هم این کتاب رو ترجمه و چاپ کرده و کلا چیز نایابی هم که نیست .... اونم قسمت 1-1 که بیشتر مبانی هست و تقریبا تو تمام کتاب های دیف استاندارد مثل لیتهلد و توماس و استیوارت و آدامز یکسانه
    متاسفانه از مهر ماه این کتاب دیگه چاپ نشده (( البته جلد اول قسمت اول ))
    کتاب نمونه مثل همین یه چنتا میشه نام ببرید ؟؟

بیشتر به فرمول های مشتق انتگرال و توابع جبری و غیر جبری نیازمند هستم !!

آخر فروم باز koroshfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

سلام دوستان
    خسته نباشيد و اميدوارم همه سلامت باشيد و سربلند
    دوستان عزيز ، من سوم دبيرستان هستم ، الان هم نزديكه عيد ـه
    من طي سال تحصيلي اونجوري كه باب ميلمه نخوندم ، يعني زياد نميخوندم اصن
    اول از همه يه سوأل ، براي تك رقمي شدن دير شده به نظر شما ؟ به نظر شما الان و تو اين بازه ي زماني چيكار بهترين كاره براي رسيدن به اين هدف ؟
    و اينكه ، مي خوام همين سوم رو تو عيد يه دوره اي كنم و حرفه اي بسته شه تا اينجا
    شيمي ٣ كه درود و صلوات خداوند بر بهمن بازرگاني :دي
    ديني هم كه كتاب درسي ، ادبيات گاج سبز
    اينا رو تقريباً باهاشون حال مي كنم و اوكي هستن
    اما يه سري درسايي هستن فكر مي كنم براي من بد جا افتادن ، مثلاً جبر و هندسه ، اينارو چيكار كنم ؟ جزوه ي معلم ؟ ( بگم كه چون يخورده نافرم هستند اصلاً نمي خونم اينارو ، آخه جامع نيست درسشون ، يجوريه ، متوجه منظورمي شيد ؟ )
    عربي هم نشر الگو دارم ، در اينكه فوق العادس شكي توش نيست ، اما گاهي اوقات لازمه كتاباي كمك درسي از ساده شروع شه تا با تمرين آدم ورزيده شه مخصوصاً اين درس عربي ، ماشالله نشر الگو آدم اولين تستش رو مي بينه بيخيال مي شه ، همونطور هم كه مي دونيد با بلد بودن صرفاً قواعد نمي شه كامل بود
    حسابان و فيزيك هم نشر الگو دارم ، خوبن ، اما مي ترسم ، يعني آخه چون شيمي مبتكران فوق العادس ، فقط به اين ايمان دارم و شيوه ي اينو قبول دارم ، واسه همين احساس مي كنم از بقيه هيچي بلد نيستم ، فيزيك ٤ ـه فار مي گن يه چيزيه مثل شيمي مبتكران، درسته ؟ فيزيك ٣ نداره اينجوري ؟
    ١ كلوم ، آيا بهمن بازرگاني هايي وجود دارند كه در رشته ي عربي و حسابان و هندسه و جبر و فيزيك كتاب داشته باشند ؟
    با تشكر

پ.ن : يه كتاب فوق العاده ( اگه داريم چنين چيزي ) هم براي فيزيك ٢ معرفي كنيد

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

سلام دوستان
    خسته نباشيد و اميدوارم همه سلامت باشيد و سربلند
    دوستان عزيز ، من سوم دبيرستان هستم ، الان هم نزديكه عيد ـه
    من طي سال تحصيلي اونجوري كه باب ميلمه نخوندم ، يعني زياد نميخوندم اصن
    اول از همه يه سوأل ، براي تك رقمي شدن دير شده به نظر شما ؟ به نظر شما الان و تو اين بازه ي زماني چيكار بهترين كاره براي رسيدن به اين هدف ؟
    و اينكه ، مي خوام همين سوم رو تو عيد يه دوره اي كنم و حرفه اي بسته شه تا اينجا
    شيمي ٣ كه درود و صلوات خداوند بر بهمن بازرگاني :دي
    ديني هم كه كتاب درسي ، ادبيات گاج سبز
    اينا رو تقريباً باهاشون حال مي كنم و اوكي هستن
    اما يه سري درسايي هستن فكر مي كنم براي من بد جا افتادن ، مثلاً جبر و هندسه ، اينارو چيكار كنم ؟ جزوه ي معلم ؟ ( بگم كه چون يخورده نافرم هستند اصلاً نمي خونم اينارو ، آخه جامع نيست درسشون ، يجوريه ، متوجه منظورمي شيد ؟ )
    عربي هم نشر الگو دارم ، در اينكه فوق العادس شكي توش نيست ، اما گاهي اوقات لازمه كتاباي كمك درسي از ساده شروع شه تا با تمرين آدم ورزيده شه مخصوصاً اين درس عربي ، ماشالله نشر الگو آدم اولين تستش رو مي بينه بيخيال مي شه ، همونطور هم كه مي دونيد با بلد بودن صرفاً قواعد نمي شه كامل بود
    حسابان و فيزيك هم نشر الگو دارم ، خوبن ، اما مي ترسم ، يعني آخه چون شيمي مبتكران فوق العادس ، فقط به اين ايمان دارم و شيوه ي اينو قبول دارم ، واسه همين احساس مي كنم از بقيه هيچي بلد نيستم ، فيزيك ٤ ـه فار مي گن يه چيزيه مثل شيمي مبتكران، درسته ؟ فيزيك ٣ نداره اينجوري ؟
    ١ كلوم ، آيا بهمن بازرگاني هايي وجود دارند كه در رشته ي عربي و حسابان و هندسه و جبر و فيزيك كتاب داشته باشند ؟
    با تشكر

پ.ن : يه كتاب فوق العاده ( اگه داريم چنين چيزي ) هم براي فيزيك ٢ معرفي كنيد
    سلام
    مرسی و همچنین شما هم خسته نباشید .
    به نظر من اصلا دیر نیست . شما سال سوم هستی و عید رو در پیش داری که میتونی به نحو احسنت ازش استفاده کنی . ( به نظر من بیشتر هدفت رو ترم اول باشه چون ترم دوم خواه نا خواه بعد از عید یه مرور میشه ولی اونم بخون )
    اون کتابایی که باهاشون حال می کنی که هیچ ولی برای بقیه ی درسا :
    برای هندسه 2 مبتکران فرهاد ابولقاسمی رو پیشنهاد می کنم . کتاب خوبی هست ( عالی نیست چون اصولا واسه هندسه 2 کتاب عالی نداریم یعنی من تا الان ندیدم ) . هم به درد نهاییت میخوره و هم کنکور چون بهت اصولی یاد میده هندسه رو . برای نهایی هم فک کنم بدونی که کتاب درسی خیلی مهمه .
    برای جبر و احتمال هم مبتکران ابوالفاسمی و عطا صادفی . این کتاب واقعا عالیه . از دستش نده
    عربی رو زیاد سر رشته ندارم ولی میدونم باید پایه ی عربیت قوی باشه ( یعنی سال اول ) ولی باید مشخص کنی اصولا تو چه سبک سوالی مشکل داری ؟!
    واسه حسابان من خودم وقتی سوم بود خیلی سبز و گاج رو زدم اما امسال الگو گرفتم خیلی خوبه به نظرم . هر سبک سوالی بخوای توش داره از آسون تا خیلی سخت اگه ازش درست استفاده کنی ( یعنی همون اول نری ستاره داراش رو حل کنی : دی ) میتونه خیلی بهت کمک کنه . بین گاج و خیلی سبز و هم خیلی سبز واقعا بهتره .
    واسه فیزیک من الگو رو ندیدم ولی فیزیک 3 خیلی سبز احمد مصلایی بهترینه . یه چیز تو مایه های همون بازرگانی تو شیمی

فیزیک 2 هم اصلا کتاب خاصی براش وجود نداره ( چون مطالبش اکثرا تکرار می شه ) که بخواد فوق العاده باشه معمولا بچه ها واسه پایه کتاب جامع میگیرن که توش هست ...

13. 2 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان برای آمار بهترین کتاب چیه؟
    درسنامش عالی باشه تست هم نداشت عیب نداره.
    کتاب نیست که فقط برای احتمال باشه؟
    فقط احتمال رو میخوام اگه نیست چه کتابی احتمال رو خوب توضیح داده؟ اینم اگه تست نداشت مهم نیست

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •