سلام دوستان
خسته نباشيد و اميدوارم همه سلامت باشيد و سربلند
دوستان عزيز ، من سوم دبيرستان هستم ، الان هم نزديكه عيد ـه
من طي سال تحصيلي اونجوري كه باب ميلمه نخوندم ، يعني زياد نميخوندم اصن
اول از همه يه سوأل ، براي تك رقمي شدن دير شده به نظر شما ؟ به نظر شما الان و تو اين بازه ي زماني چيكار بهترين كاره براي رسيدن به اين هدف ؟
و اينكه ، مي خوام همين سوم رو تو عيد يه دوره اي كنم و حرفه اي بسته شه تا اينجا
شيمي ٣ كه درود و صلوات خداوند بر بهمن بازرگاني :دي
ديني هم كه كتاب درسي ، ادبيات گاج سبز
اينا رو تقريباً باهاشون حال مي كنم و اوكي هستن
اما يه سري درسايي هستن فكر مي كنم براي من بد جا افتادن ، مثلاً جبر و هندسه ، اينارو چيكار كنم ؟ جزوه ي معلم ؟ ( بگم كه چون يخورده نافرم هستند اصلاً نمي خونم اينارو ، آخه جامع نيست درسشون ، يجوريه ، متوجه منظورمي شيد ؟ )
عربي هم نشر الگو دارم ، در اينكه فوق العادس شكي توش نيست ، اما گاهي اوقات لازمه كتاباي كمك درسي از ساده شروع شه تا با تمرين آدم ورزيده شه مخصوصاً اين درس عربي ، ماشالله نشر الگو آدم اولين تستش رو مي بينه بيخيال مي شه ، همونطور هم كه مي دونيد با بلد بودن صرفاً قواعد نمي شه كامل بود
حسابان و فيزيك هم نشر الگو دارم ، خوبن ، اما مي ترسم ، يعني آخه چون شيمي مبتكران فوق العادس ، فقط به اين ايمان دارم و شيوه ي اينو قبول دارم ، واسه همين احساس مي كنم از بقيه هيچي بلد نيستم ، فيزيك ٤ ـه فار مي گن يه چيزيه مثل شيمي مبتكران، درسته ؟ فيزيك ٣ نداره اينجوري ؟
١ كلوم ، آيا بهمن بازرگاني هايي وجود دارند كه در رشته ي عربي و حسابان و هندسه و جبر و فيزيك كتاب داشته باشند ؟
با تشكر
پ.ن : يه كتاب فوق العاده ( اگه داريم چنين چيزي ) هم براي فيزيك ٢ معرفي كنيد