تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1030 از 2365 اولاول ... 30530930980102010261027102810291030103110321033103410401080113015302030 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,291 به 10,300 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

من جواب سئوالم رو پيدا کردم و مي‌گذارم که آيندگان استفاده کنند.

چون 6965S طبق اعلام سايت رسمي پايونير توان 60وات RMS داره که 20 تا از توان 6964 بيشتر هست براي فردي که هيچ وقت نخواد آمپ ببنده اون جوري که 6964 جواب ميده کارايي نداره. به عبارت ديگه توان باند 6965S حدود 10وات RMS بيشتر از حدأکثر توان تحمل ضبط هست.

در تأييد اين گفته يکي از بچه هاي فروم TT هم اين 6965S رو ماه پيش خريده 125 تومن و ميگه از ولوم 40 به بالا به خر خر ميفته.
    داداش اصلا به پایونیر فکر نکن به خصوص پایونیر که مونتاژ چین باشه 6964 چین درجه یک با ویتنام 20 تا 30 تو بازار فرق میکنن بیس چینی واقعا افتضاح هست 6964 ویتنامشم چیز شاخی نیست ولی تو پایونیر به نظرم تنها چیزی هست که به قیمتش می ارزه برا کسی که میخواد آمپ نداشته باشه بهترینه خوشگل هم هست
    6965 جدید اومده هنوز تجربشو پس نداده پس ریسکه خریدش به خصوص اینکه چین هم هست کار خوبی میکنی به همون 6964 بسنده کن
    ماشینتون پرایده؟
    داشبورد قدیمه؟1044 رو جلو جا زدین قابش کامل بسته شد؟یا تیوترش اجازه نداد؟
    Last edited by shadows_funeral; 11-05-2013 at 00:18.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

فردا ميرم براي نصب و ماشينم پرايد 131 صفر هست (داشبورد جديد)، يعني به نظر شما 1044 براي جلو به مشکل مي‌خوره؟ من ديدم يکي از بچه ها بدون مشکل جا زده بود، شما امتحان کرديد؟

ببينيد چيزايي مي‌خواستم ببندم که با قيمت پايين بهم خوب جواب بدند چون نظر شخصي من اينه که براي پرايد در همين حد کافي هست و جزئيات قيمت رو هم در زير مي‌نويستم که دوستان اگر کسي خواست روي پرايدش استفاده کنه و بتونه حساب رو جمع کنه چون با وضعيت گروني الان و جيب خالي ما جوون ها اين مسئله اهميت پيدا مي‌کنه:

باند 6964 اصل ويتنام 125 تومن
    ضبط 2250 پايونير تايلندي 255 تومن
    باند 1044 پايونير ويتنام 65 تومن

جمعش شد 445 و 100 تومن هم سايپا بهم بر مي‌گردونه چون ضبط فابريک کارخونه اي روي ماشين نيست که در کل آخرش ميشه 345 تومن يعني کل اينها 45 تومن از پول ضبط 6350SD تنها هم کمتر ميشه!
    ضمناً به دوستان مدل 2550 رو توصيه مي‌کنم چون تو مدل هاي CD خور تنها مدلي هست که با قيمت زير 300 ميتونه از iPad و iPhone و iPod پشتيباني کنه و براي من که iPod 32 GB دارم مهم بود و 1550 اين قابليت رو نداره و MVH-155UI هم CD نمي‌خوره که از نظر من يک عيب و محدوديت هست. 1550 يک RCA pre-out داره ولي 2550 دو تا و با 2550 اگر يه روزي هم تصميم به ارتقاء گرفتيد ديگه نياز به خرج اضافي براي ضبط نخواهيد داشت.
    Last edited by AVAST4890; 11-05-2013 at 00:54.

3. این کاربر از AVAST4890 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

فردا ميرم براي نصب و ماشينم پرايد 131 صفر هست (داشبورد جديد)، يعني به نظر شما 1044 براي جلو به مشکل مي‌خوره؟ من ديدم يکي از بچه ها بدون مشکل جا زده بود، شما امتحان کرديد؟

ببينيد چيزايي مي‌خواستم ببندم که با قيمت پايين بهم خوب جواب بدند چون نظر شخصي من اينه که براي پرايد در همين حد کافي هست و جزئيات قيمت رو هم در زير مي‌نويستم که دوستان اگر کسي خواست روي پرايدش استفاده کنه و بتونه حساب رو جمع کنه چون با وضعيت گروني الان و جيب خالي ما جوون ها اين مسئله اهميت پيدا مي‌کنه:

باند 6964 اصل ويتنام 125 تومن
    ضبط 2250 پايونير تايلندي 255 تومن
    باند 1044 پايونير ويتنام 65 تومن

جمعش شد 445 و 100 تومن هم سايپا بهم بر مي‌گردونه چون ضبط فابريک کارخونه اي روي ماشين نيست که در کل آخرش ميشه 345 تومن يعني کل اينها 45 تومن از پول ضبط 6350SD تنها هم کمتر ميشه!
    ضمناً به دوستان مدل 2550 رو توصيه مي‌کنم چون تو مدل هاي CD خور و USB دار تنها مدلي هست که با قيمت زير 300 ميتونه از iPad و iPhone و iPod پشتيباني کنه و براي من که iPod 32 GB دارم مهم بود.
    تو داشبورد قدیم که برا من تیوتیرش نمیزاره قاب اصلی روش بسته شه تیوتر بلنده ولی تو داشبورد جدید دیدم که بستن راحت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    یک راهنمایی می خواستم
    کسی در عقب 206 باند گذاشته ببینه خوب می شه یا نه؟باند گرد 13 سانتی نزدیک 100 تومن چی پیشنهاد می دین؟
    الان من در جلو کامپ دارم طاقچه هم بیضی هست با امپ^ باند در عقب چجوری اضافه می شه؟
    عزیزان ماراهم راهنمایی کنین

در آغاز فعالیت 92 tiba's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام یه سوال داشتم ضبط ۹۳۵۰sd بایونر دارم و یه جفت باند کنوود ۷۱۸ex و آمبلی مافکو ۲۰۰w اگر ضبط۸۰۱۹ کنوود بگیرم چقدر صداش تغییر میکنه

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

دوستان توجه کنند الان جوری شده که باید 2 برابر اون چیزی که تو ذهنتون هست خرج کنید و شاید به نصف اون چیزی که تو ذهنتون هست نرسید
    mohammadkiller
    تابــســتــان 92

کلی گفتم حواستون باشه که فکر نکنید با پول اندک میشه به صدای فوق العاده رسید

8. 6 کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران
    Last edited by pahama1; 11-05-2013 at 15:24.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

من رو 405 بستم صداش خوبه خدایی،نمیگم بیس سنگینی داره ولی وضوح صداش عالیه بیسشم خیلی نرمه من دارم رو ۴۰ هرتز ازش بیس میگیرم راضیم در مورد لنوو و لپ تاپ که گفتی،من کارم یه مدت لپ تاپ و موبایل و تبلت بود،دقیقا فرمایش شما صادقه. لپ تاپ لنوو،فوجیتسو و ... خیلی خوبن و قیمت مناسب و قدرت بالا ولی هنوز خیلیا تو وایو گیر کردن در حالی که لنوو بزرگترین سازنده سخت افزار تو دنیاست و پارسال این مقام از چنگ اچ پی درآورد. یا گوشی و تبلت های هواوی که محشرند و ارزون راستی دوستای عزیز اگه کسی مشاوره ای در مورد تبلت و لپ تاپ و گوشی خواست ما اندکی سررشته داریم و خوشحال میشم اگه کمکی کنم(تو پیام خصوصی که نظم تاپیک به هم نریزه) در مورد آدرس هم: میدون توپخونه،اول خ فردوسی، سمت چپ یه پاساژ که کلن ضبط و باند فروشه- اگه میخوای dls بگیری من فردا بعدازظهر دارم میرم اونجا پخش و آمپلی بگیرم با یکیشون که dls کار میکنه رفیق شدم قیمت خوب میزنه (پریروز dls 1073 رو ازش گرفتم 420 تومن) خواستی شمارتو pm بزن برام فردا هماهنگ کنیم شما هم تشریف بیار از همون بگیر Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
    متاسفانه من بخاطر دانشگاه امروز و فردا شهرستانم. احتمالا برای آخر هفته میرسم. البته اونم شاید نشه. آخر ترمی همه چیز داغون شده. ممنون که آدرس رو دادی. اگه اسم مغازه ای که میگی از بقیه قیمت هاش بهتره رو هم بدی ممنونت میشم. بخاطر این دانشگاه خراب شده آدم نمیتونه هیچ کاری بکنه. ترم آخری نمیخوام استاد لجبازی کنه وگرنه حتما خبر میدادم که بریم. این dls 1073 مشخصاتش چطوره؟ 6975 رو کلا میذاره تو جیب کوچیکش؟ rms و توان خروجیش چنده؟
    یه سوال هم در مورد خرابیش. اگه مشکلی پیش بیاد (که خیلی کم اتفاق میفته)، تعمیرش رو همه جا بلد هستن؟ نگن نمیشناسیم. نمیدونیم چه مارکیه و ...!!
    راستی در مورد اون باندای 6994: من روی پراید بستم و صدای خیلی باحالی داره. هم از نظر بیس هم از نظر شفافیت. توانشم بالاست، هرچی زیاد میکنی کم نمیاره. صدای ضبط رو من از 30 بیشتر نمیکنم(اکثر اوقات) وHPF رو خاموش می کنم تا صدای بیس قوی تر و حجیم تری بگیرم. بیشتر از 30 البته یکمم بیشتر 35 به بعد باید HPF رو روشن کنم و روی 50 یا 60 بذارم.البته هرچی صدا بیشتر میشه فکرکنم باید HPF هم بیشتر بشه که به باند فشار نیاد، درسته؟من کلا اکولایزر ضبط رو دستی تنظیم می کنم(تنظیمات خوبی داره) و HPF که فکرکنم بهش میگن High Pass، این رو خاموش میکنم.نظرت درمورد این تنظیمات چیه؟ بهتر از این هم میشه نتیجه گرفت؟ یکی از دوستان 6975 داره که تو ولوم بالا بنظرم 6994 یکم بهتر عمل میکنه. شایدم صدا سلیقه ای باشه ولی من بخاطر همین خوش صداییش قید ساب و باکس رو توی پراید زدم.
    Last edited by iran79; 11-05-2013 at 17:56.

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    اگه دوستان جواب نمیدن احتمالا مثل بنده تجربشو ندارن
    چرا با یه مداری که اومپدانس برابری با باند داره تستش نمیکنین/ فکر می کنم اصولا باید در همون مقاومت 4 تست بشه و جواب بده
    سلام
    چون امکانش نیست با 4 اهم تستش کنم.
    اما عکسش جواب میده!
    یعنی 4 اهم خروجی رو به باند 8 اهمی وصل کردم و مشکلی پیش نیومد.
    میخوام بدونم که امکانش هست حتی واسه چند لحظه تست بزنه باند رو بسوزونه ؟

داره خودمونی میشه m6788's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دو کانال یا چهار کانال؟
    سقف هزینه؟
    حمیدجان
    هرچه قیمتش کمتر باشه بهتره و فکر کنم برای هدف من که اصلا دنبال ساب و بکوب زیاد نیستم و فقط یه جفت کواکسیال میخوام بندازم یه 2 کانال کفایت کنه
    قرار بود فقط برای پخشم (پایونیر 3050) یه جفت 6964 بدون آمپلی بندازم که بعضی از دوستان فرمودن چون نهایت خروجی پخش 18 ولیته تو ولووم های بالا دیستورت داری برای همین میخوام اگه شرایط مالی اجازه بده یه جفت dls 960 یا 6994 با یه امپای ارزون (از این چینیا هم بود مشکلی نیست) بگیرم
    ممنون میشم راهنماییم کنی هم برای باند و هم برای آمپلی
    اگه تا 250 بشه که عالیه وگرنه نهایت 300 تومن
    مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •