سلام
هارد های سری بلک چون 7200 دور هستن و سرعت بالایی دارن صدای بیشتری هم تولید میکنن البته این صداها نباید بیش از حد باشه
شما یه تست هم با نرم افزار Hard Disk Sentinel بگیرین ببینید درصد سلامت رو چند درصد میزنه ؟
سلام
هارد های سری بلک چون 7200 دور هستن و سرعت بالایی دارن صدای بیشتری هم تولید میکنن البته این صداها نباید بیش از حد باشه
شما یه تست هم با نرم افزار Hard Disk Sentinel بگیرین ببینید درصد سلامت رو چند درصد میزنه ؟
ممنون.تست کردم درصد سلامتو 100 زده.
سلام دوستان
هارد 710a رو با لپتاپ پارتیشن بندی کردم و توی ویندوز بالا اومد ی سری فایل هم توش ریختم حالا هارد رو به کامپیوتر زدم بازم شناساییش میکنه ولی بالا نمیاد چیکار کنم؟
با تشکر
سلام .
Disk management ویندوز رو اجرا کنید و بررسی کنید پارتیشنها به چه صورتی هست . شاید درایوها letter نداره که اگر اینطور هست بهش یه letter غیر تکراری بدید .
سلام
من ی هارداکسترنالsilicon power amor 640 gb دارم.
قبلا هاردمو وصل میکردم بعد از چند ساعت و گاهی بعد از چند دقیقه ک ی فایلو از هارد باز میکردم قفل میکرد هارد. یعنی چراغ هارد روشن بود و پارتیشنشم هنوز بود ولی اگ ی کلیپی چیزیو میخواستم باز کنم ارور میداد فایل خراب است.و هاردو میکندم دوباره نصب میکردم درست میشد.
الان چنمد روزه کامپیوتر شناسایی میکنه هاردو ولی پارتیشنش نمیاد.
ممنون میشم کمکم کنید
سلام با یه سیستم دیگه تست کنین ببینین درایوش باز میشه
سلام
وضعیت این هارد بعد از این مدت
یه خطای دیگه هم اضافه شد
ارزش نگه داشتنش رو داره؟
ممنون
![]()
سلام .
CRC Error در طي اين مدت افزايشي نداشته پس هارد ديسك ايرادي نداره . مورد قرمز رنگ مربوط به بيش از حد شدن دماي هارد ديسك هست . توصيه ميكنم تهويه داخل كيس رو بهتر كنيد و حتي ميتونيد فن مناسبي مقابل هارد ديسك بذاريد .
سلام
من تو کیس 4 هارد دارم 3 تاش وسترن و یکیش سگیت هستش ،فقط سگیت مشکل دما داره
امکان داره به دلیل زیاد بودن هارد این اتفاق می یفته؟ هوا بینشون ردو بدل نمی شه ؟در کیس هم باز هستش
فن رو کجا نصب کنم بهتره ( فن 12*12)؟ یه طرف سیم برق و ساتا خارج می شه و طرف دیگه که به صورت ورق فلزی شبکه ای شکل هست که جای پیچ نداره !!
ممنون
سلام .
اگر هارد دیسکهای وسترن دیجیتالی که دارید از نوع Green هست که اصولاً Cool هستند و بندرت پیش میاد بیش از حد گرم بشن ولی این سیگیتی که دارید احتمالاً به خاطر 7200rpm بودنش در صورتیکه بمدت طولانی زیر بار قرار بگیره (مخصوصاً Write) ممکنه Overheat بشه .
در اکثر کیسها در قسمت جلو برای نصب فن فضای کافی موجود هست که میتونید یه فن 12 سانتی متری نصب کنید ، مدل کیس شما چی هست ؟ درب کیس رو هم باید ببندید چون روی تهویه اصولی کیس تاثیر منفی داره . در واقع هوای خنک و تازه میبایستی از قسمت جلو وارد کیس شده و سپس از قسمت پشت خارج بشه . مثل عکس زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)