تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1030 از 1126 اولاول ... 30530930980102010261027102810291030103110321033103410401080 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,291 به 10,300 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

با سلام
    من یک هارد 4ترا وسترن بلک گرفتم و بعد به gpt پارتیشن بندی کردم.(3تا پارتیشن).موقعی که کار انجام میدم مثلا کپی پیس یا وقتی یه فایلو اکسترکت میکنم صدای زیادی میده.البته از نظر سرعت میشکلی نداره.هارد اول داخل کیس بود که اینقدر تق تق میکرد آوردمش بیرون کیس صداش کمتر شد.ایا این صدا طبیعی یا هارد مشکل داره؟
    البته با hd tune تست گرفتم و صدای هاردم ضبط کردم.
    لینک صدا
    سلام
    هارد های سری بلک چون 7200 دور هستن و سرعت بالایی دارن صدای بیشتری هم تولید میکنن البته این صداها نباید بیش از حد باشه
    شما یه تست هم با نرم افزار Hard Disk Sentinel بگیرین ببینید درصد سلامت رو چند درصد میزنه ؟

2. این کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام
    هارد های سری بلک چون 7200 دور هستن و سرعت بالایی دارن صدای بیشتری هم تولید میکنن البته این صداها نباید بیش از حد باشه
    شما یه تست هم با نرم افزار Hard Disk Sentinel بگیرین ببینید درصد سلامت رو چند درصد میزنه ؟
    ممنون.تست کردم درصد سلامتو 100 زده.

آخر فروم باز ali_phd71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    omidiyeh

پيش فرض

سلام دوستان
    هارد 710a رو با لپتاپ پارتیشن بندی کردم و توی ویندوز بالا اومد ی سری فایل هم توش ریختم حالا هارد رو به کامپیوتر زدم بازم شناساییش میکنه ولی بالا نمیاد چیکار کنم؟
    با تشکر

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    هارد 710a رو با لپتاپ پارتیشن بندی کردم و توی ویندوز بالا اومد ی سری فایل هم توش ریختم حالا هارد رو به کامپیوتر زدم بازم شناساییش میکنه ولی بالا نمیاد چیکار کنم؟
    با تشکر
    سلام .

Disk management ویندوز رو اجرا کنید و بررسی کنید پارتیشنها به چه صورتی هست . شاید درایوها letter نداره که اگر اینطور هست بهش یه letter غیر تکراری بدید .

6. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام
    من ی هارداکسترنالsilicon power amor 640 gb دارم.
    قبلا هاردمو وصل میکردم بعد از چند ساعت و گاهی بعد از چند دقیقه ک ی فایلو از هارد باز میکردم قفل میکرد هارد. یعنی چراغ هارد روشن بود و پارتیشنشم هنوز بود ولی اگ ی کلیپی چیزیو میخواستم باز کنم ارور میداد فایل خراب است.و هاردو میکندم دوباره نصب میکردم درست میشد.
    الان چنمد روزه کامپیوتر شناسایی میکنه هاردو ولی پارتیشنش نمیاد.
    ممنون میشم کمکم کنید

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

سلام
    من ی هارداکسترنالsilicon power amor 640 gb دارم.
    قبلا هاردمو وصل میکردم بعد از چند ساعت و گاهی بعد از چند دقیقه ک ی فایلو از هارد باز میکردم قفل میکرد هارد. یعنی چراغ هارد روشن بود و پارتیشنشم هنوز بود ولی اگ ی کلیپی چیزیو میخواستم باز کنم ارور میداد فایل خراب است.و هاردو میکندم دوباره نصب میکردم درست میشد.
    الان چنمد روزه کامپیوتر شناسایی میکنه هاردو ولی پارتیشنش نمیاد.
    ممنون میشم کمکم کنید
    سلام با یه سیستم دیگه تست کنین ببینین درایوش باز میشه

کاربر فعال انجمن MaFia_King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    خواب و رویا

پيش فرض

SMART Status های این هارد دیسک به استثنای یکی از اونها OK هست . به هیچ عنوان هم نگران مقادیر متغیر و بالای Seek Error Rate و Raw Read Error Rate و ... نباشید . این مقادیر بالا و متغیر نشاندهنده Error یا Warning نیست و در هارد دیسکهای سیگیت عادی محسوب میشه . حتی در سایت زیر هم به این موضوع اشاره شده .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخونید که توضیحات کاملی در این مورد دادم . CRC Error علتهای مختلفی داره و بطور قطعی و 100% نمیشه گفت مشکل از طرف هارد دیسک هست ، حتی وجود ایراد و اشکال از طرف سیستمی که این هارد دیسک رو بهش متصل کردید باعث ایجاد CRC Error میشه .

قبل از اینکه این هارد دیسک رو تحویل بگیرید این خطا وجود داشته یا خیر ؟ به هر حال یه مدت استفاده کنید و اگر میبینید عددی که در ستون DATA هست بیشتر میشه (فعلاً یکعدد) و راه حلهای گفته شده بیفایده هست با فروشنده مکاتبه کنید .

.
    سلام

وضعیت این هارد بعد از این مدت

یه خطای دیگه هم اضافه شد

ارزش نگه داشتنش رو داره؟

ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

وضعیت این هارد بعد از این مدت

یه خطای دیگه هم اضافه شد

ارزش نگه داشتنش رو داره؟

ممنون

سلام .

CRC Error در طي اين مدت افزايشي نداشته پس هارد ديسك ايرادي نداره . مورد قرمز رنگ مربوط به بيش از حد شدن دماي هارد ديسك هست . توصيه ميكنم تهويه داخل كيس رو بهتر كنيد و حتي ميتونيد فن مناسبي مقابل هارد ديسك بذاريد .

11. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MaFia_King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    خواب و رویا

پيش فرض

سلام .

CRC Error در طي اين مدت افزايشي نداشته پس هارد ديسك ايرادي نداره . مورد قرمز رنگ مربوط به بيش از حد شدن دماي هارد ديسك هست . توصيه ميكنم تهويه داخل كيس رو بهتر كنيد و حتي ميتونيد فن مناسبي مقابل هارد ديسك بذاريد .
    سلام

من تو کیس 4 هارد دارم 3 تاش وسترن و یکیش سگیت هستش ،فقط سگیت مشکل دما داره

امکان داره به دلیل زیاد بودن هارد این اتفاق می یفته؟ هوا بینشون ردو بدل نمی شه ؟در کیس هم باز هستش

فن رو کجا نصب کنم بهتره ( فن 12*12)؟ یه طرف سیم برق و ساتا خارج می شه و طرف دیگه که به صورت ورق فلزی شبکه ای شکل هست که جای پیچ نداره !!

ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

من تو کیس 4 هارد دارم 3 تاش وسترن و یکیش سگیت هستش ،فقط سگیت مشکل دما داره

امکان داره به دلیل زیاد بودن هارد این اتفاق می یفته؟ هوا بینشون ردو بدل نمی شه ؟در کیس هم باز هستش

فن رو کجا نصب کنم بهتره ( فن 12*12)؟ یه طرف سیم برق و ساتا خارج می شه و طرف دیگه که به صورت ورق فلزی شبکه ای شکل هست که جای پیچ نداره !!

ممنون
    سلام .

اگر هارد دیسکهای وسترن دیجیتالی که دارید از نوع Green هست که اصولاً Cool هستند و بندرت پیش میاد بیش از حد گرم بشن ولی این سیگیتی که دارید احتمالاً به خاطر 7200rpm بودنش در صورتیکه بمدت طولانی زیر بار قرار بگیره (مخصوصاً Write) ممکنه Overheat بشه .

در اکثر کیسها در قسمت جلو برای نصب فن فضای کافی موجود هست که میتونید یه فن 12 سانتی متری نصب کنید ، مدل کیس شما چی هست ؟ درب کیس رو هم باید ببندید چون روی تهویه اصولی کیس تاثیر منفی داره . در واقع هوای خنک و تازه میبایستی از قسمت جلو وارد کیس شده و سپس از قسمت پشت خارج بشه . مثل عکس زیر

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •