شرمنده Foa جووون . مهمون اومد برامون وگرنه من سرباز بدی نیستم![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شرمنده Foa جووون . مهمون اومد برامون وگرنه من سرباز بدی نیستم![]()
آره عزیز حق با شماست ولی این قطعی ها روی روتینگ و یک سری از رنج ip ها اعمال می شه آی پی های دایلاپ رنجشون فرق میکنه بعدشم همون موقع بقیه شرکت ها وصل بودن منطقی ترین دلیلی که وجود داشت این بود که پری شب شاتل قطع شده بود که اندیشه و پارس وی وصل بودن دیروز غروب اندیشه قطع شد نوبت پارس نمی دونم کی میشه ولی اینا همش روتینگ مربوط می شه احتمالا دارن روتارو عوض می کنناینم یادم رفت بگم آی پی 201 ماله اندیشه هست و وقتی از اون به بعد قطع میشه یعنی بیت مخابرات و اندیشه یه اتفاقی افتاده و دلیل نمیشه بقیه هم قطع باشند ولی باز هم این مورد هم از اندیشه نیست در 90% مواقع از مخابراته چون از اندیشه باشه نهایتا یک ساعتع حل می شه
Last edited by darkman.p; 18-08-2011 at 07:55.
نوبت پارس خیلی وقته شده، دوست من، تا دیروز پارس آنلاین تو رشت بالای 24 ساعت قطع بود D:
دوست عزیز، بهتره وقتی در مورد چیزی اطلاعات دقیق نداریم اظهار نظر قطعی نکنیم یا اگر اظهار نظر می کنیم یه کلمه ی "شاید" رو به اون اظهار نظر اضافه کنیم.
IP 201 مربوط به روتری هست که سمت مخابرات هست و دقیقا این دستگاه واقع در مخابرات هست.
از شما دوست عزیز که اظهار نظر فنی می کنید انتظار می ره که توی جملاتتون درصدی برای اشتباه قرار بدین. درسته اگر شما در اینترنت اون IP رو Whois بگیرین ببینید به نام اندیشه ثبت شده، و جزو رنج IP های اندیشه هست اما در مخابرات بر روی یک دیوایس در حال استفاده می باشد. و به دلیل تعامل شرکت زیرساخت و مخابرات دقیقا از این روت به بعد دیده نمی شد که این کاملا منطقی هست و مشخص میکنه که وضعیت اینترنت خارج از اندیشه و به سمت روتهای بیرونی استان دستخوش تغییر بوده نه رو روتهای داخلی...
اینم حرفیه تو مخابرات از این مسائل پیش میاد در واقع هر دوتون درست گفتین آی پی ماله اندیشست چون توسایت نوشته ولی مخابرات رو روتر خودش استفاده کرده در واقع میشه گیت وی فکر کنم باز من دقیقشو نمی دونم مرسی ادمین جان درود بر نمکسیا![]()
امروز وضعیت شما چطوره ؟
عالیییییییییییییییییییییی ی
اندیشه مرکز 7 :
![]()
آره خوبه مطمئنن تا شنبه هم مخابرات تعطیله همینطور میمونه
خوش به حالت برای ما امروز تعریفی نداره اوضاعش داغونه . میشه بگی ایپیت چی هستش با چی شروع میشه الان جدیدا ایپی های اندیشه هم تغییر میکنه
89.144 این رنج از همه قدیمی تره تا اونجا که من میدونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)