تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1030 از 2376 اولاول ... 30530930980102010261027102810291030103110321033103410401080113015302030 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,291 به 10,300 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

مسئول كميته مالي به سازمان رفت

باشگاه استقلال پيگير مساعدت مالي رئيس جمهوري

خبرگزاري فارس: مسئول كميته اداري و مالي باشگاه استقلال امروز براي دريافت مساعدت مالي رئيس جمهوري به سازمان تربيت بدني رفت.

به گزارش خبرگزاري فارس، چندي قبل رئيس جمهوري اعلام كرد به دو باشگاه استقلال و پرسپوليس كمك مالي خواهد شد.
    در همين راستا صبح امروز علي اميري با حضور در سازمان تربيت بدني پيگير چگونگي دريافت مساعدت مالي شد كه به اين مسئول استقلال گفته شد به زودي به اين دو باشگاه پرداخت مي شود.
    مبلغ اين مساعدت دو ميليارد تومان اعلام شده است.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

پس از تمرين امروز

قلعه‌نويي: رياست علي‌آبادي در كميته ملي المپيك را به فال نيك مي‌گيرم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: نتيجه انتخابات كميته ملي المپيك را به فال نيك مي‌گيرم، چرا كه علي‌آبادي زحمات زيادي براي ورزش كشيده است.

به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعه‌نويي پس از تمرين امروز اظهار داشت: قبل از هر چيز از تماشاگران، مديريت و سرپرست تيم و همه اعضاي كادر فني به دليل وفاق و همدلي كه در تيم بوجود آمده تشكر مي‌كنم. خوشبختانه بين ليدرها و تماشاگران هماهنگي خوبي بوجود آمده است.
    وي در ارتباط با رويارويي با ذوب‌آهن عنوان كرد: در بازي قبل خيلي خوب عمل كرديم؛ اما مسايلي اتفاق افتاد تا مجبور شويم بازي را 10نفره ادامه دهيم.
    سرمربي آبي‌پوشان در باره تقابل با منصور ابراهيم‌زاده اضافه كرد: خوشبختانه من با او يكسال كار كردم.ابراهيم زاده فوتبال را به خوبي مي‌فهمد. تيم ذوب‌آهن هم مثل پيكان در حمله بسيار خطرناك است. روش بازي آنها 4-3-2-1 است كه اسماعيل فرهادي، كاسترو و خلعتبري در هر بازي خطرناك بودند.
    قلعه‌نويي تصريح كرد: با توجه به تصوير سازي كه از نقاط قوت و ضعف ذوب‌آهن داشته ايم اين ديدار يكي از زيباترين مسابقات ليگ خواهد شد.
    وي در ادامه درپاسخ به اين سوال كه به نظر مي رسد بعضي از بازيكنان اين تيم از عدم حضور در تركيب تيم ناراضي هستند، اظهار داشت: ما قطعا در چند بازي آينده تغييراتي خواهيم داشت؛ اما تيم ما فعلا خوب نتيجه مي‌گيرد و دليلي براي تغيير تركيب تيم برنده وجود ندارد.
    قلعه‌نويي در ارتباط با خط دفاع استقلال و نگراني‌هايي كه او ابراز داشت، گفت: من بعد از بازي با پيكان گفتم در شروع مجدد مشكل داريم. قبول دارم كه ساختار دفاعي ما اشكالاتي دارد؛ ولي سعي مي‌كنيم اين نقاط ضعف را برطرف كرده تا به هماهنگي برسيم.
    سرمربي استقلال در پايان در ارتباط با انتخابات كميته تيم ملي المپيك ابراز داشت: آقاي علي‌آبادي براي اين ورزش زحمات زيادي كشيده است، البته قراخانلو و كفاشيان هم براي ورزش بخصوص فوتبال زحمت كشيده‌اند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در تمرين امروز اتفاق افتاد

شعار هواداران استقلال تهران عليه نيكبخت واحدي

خبرگزاري فارس: هواداران تيم فوتبال استقلال امروز در محل تمرين اين تيم عليه هافبك تيم پرسپوليس شعار دادند.

به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين امروز استقلال از ساعت 15 و 30 دقيقه با گرم كردن بازيكنان زير نظر خداداد آغاز شد.
    * قلعه‌‌نويي و جباري ديرتر از سايرين در محل تمرين حاضر شدند.
    * فكري و بابازاده با 20 دقيقه تاخير خود را به تمرين رساندند.
    * پس از گرم كردن بازيكنان قلعه‌نويي دقايقي با آنها به صحبت پرداخت.
    * اشكان نامداري تنها غايب استقلال بود.
    * سعيد بيات و اصغر نادعلي به طور اختصاصي به تمرين پرداختند كه نادعلي بعد از 25 دقيقه تمرين، دستگردي را ترك كرد. اين بازيكن فقط تا 12 روز ديگر همراه آبي‌پوشان تمرين خود را دنبال مي كند و سپس بعد از دريافت رضايت‌نامه‌اش از اين جمع جدا مي شود.
    * 60 نفر تماشاگر نظاره‌گر تمرينات آبي‌پوشان بودند. اين هواداران در طول تمرين بارها عليه عليرضا نيكبخت واحدي شعار سر دادند. اين بازيكن در مصاحبه اي اعلام كرده بود كه براي آقاي گلي به برهاني فكر نمي كند. آنها همچنين ضمن تشويق رضا عنايتي، علي سامره را نيز بارها مقابل چشمان قلعه‌نويي تشويق كردند.
    * هاشم بيگ‌زاده به دليل مصدوميت محل تمرين را زود ترك كرد.
    * مهرداد پولادي با وجود حضور در دستگردي بااجازه از كادر فني تمرين نكرد.
    * هنوز تمرين به اتمام نرسيده بود كه مجتبي جباري با اجازه از قلعه‌نويي محل تمرين را ترك كرد.
    * خبرنگاران حاضر در دستگردي به تميز نبودن جايگاه خبرنگاران معترض بودند؛ اما مدير روابط عمومي اين باشگاه امروز در محل تمرين حضور نداشت تا به اعتراض آنها پاسخ دهد.
    قلعه‌نويي با متوجه شدن اين قضيه از اطرافيان خواست جايگاه خبرنگاران را تميز كرده تا خبرنگاران بتوانند گزارش خود را تهيه كنند.
    از يك هفته پيش تا به حال قرار بود جايگاه خبرنگاران در اين ورزشگاه تميز شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

كاظمي به جاي اكبري

استقلال با يك تغيير به مصاف ذوب آهن مي رود

خبرگزاري فارس: تركيب احتمالي تيم فوتبال استقلال تهران براي بازي مقابل ذوب آهن اصفهان مشخص شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، با توجه به اخراج يدا... اكبري در ديدار گذشته اين تيم مقابل پيكان تركيب اين تيم براي بازي جمعه مقابل ذوب آهن مشخص شد.
    وحيد طالب لو، پيروز قرباني، پژمان منتظري، هادي شكوري، حسين كاظمي، فابيو جانواريو، مجتبي جباري، خسرو حيدري، ميثم منيعي، سياوش اكبرپور و آرش برهاني به احتمال زياد از ابتدا مقابل ذوب آهن به ميدان مي روند.
    بازيكنان اين تيم فردا آخرين تمرين خود را در ورزشگاه دستگردي برگزار مي كنند، سپس در هتل المپيك مستقر مي شوند.
    ديدار استقلال و ذوب آهن جمعه در ورزشگاه آزادي ساعت 16:30 برگزار مي شو

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در گفت و گو با فارس

شكوري: در دفاع بايد مسئوليت پذيرتر باشيم

خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: بازيكنان خط دفاع با مسئوليت پذيري بيشتري بايد عمل كنند.

هادي شكوري در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره شرايط اين تيم كه توانسته نتايج خوبي را كسب كند، اظهار داشت: تيم ما براي هماهنگ شدن نياز به زمان داشت. خوشبختانه به موقع توانستيم تيم را از حالت اوليه خارج كنيم.
    وي افزود: موضوع ديگري كه كمتر كسي به آن توجه مي‌كند؛ اما در نتيجه گيري ما تاثير گذاشته، تغيير محل تمرين است. چمن ورزشگاه دستگردي صاف و عالي است.
    اين بازيكن ادامه داد: موضوعي كه براي همه تيم ها مي تواند مهم باشد، ريكاوري است. بازيكنان هم بايد حرفه اي تر از گذشته باشند تا بتوانند فرم بدني خود را حفظ كنند.
    شكوري درباره اينكه با وجود كاهش دريافت گل خط دفاع اين تيم شكننده به نظر مي رسد، ابراز داشت: اينكه تيم ما با گل هاي زياد و دريافت گل كمتر حريفان خود را شكست مي دهد، براي ما به لحاظ روحي خوب است؛ اما اين را هم قبول دارم كه نبايد در باد گل هاي زده زياد بخوابيم.
    اين مدافع افزود: گل هايي كه ما دريافت مي كنيم، ساده است و از روي حركات تاكتيكي حريفان به دست نمي آيد. خودمان هم معتقديم نبايد به همين راحتي گل بخوريم. بايد در هنگام يارگيري ها مسئولانه تر وظيفه خود را انجام دهيم.
    شكوري در مورد بازي روز جمعه مقابل ذوب آهن گفت: اين تيم از مديريت قوي برخوردار است و سال قبل در چند بازي كه در خدمت اين تيم بودم متوجه اين نكته شدم. ضمن اينكه ذوبي ها از صميميتي بين بازيكنان خود برخوردار هستند كه در ساير تيم ها كمتر است.
    مدافع استقلال تاكيد كرد: قطعا روز جمعه بازي سختي مقابل اين تيم خواهيم داشت.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در گفت و گو با فارس

ابراهيم زاده: برنامه‌هاي تاكتيكي قطبي با قلعه‌نويي تفاوت دارد

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال ذوب‌آهن گفت: آگاه هستيم كه برنامه‌هاي سرمربي پرسپوليس با استقلال تفاوت زيادي دارد.

منصور ابراهيم‌زاده در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، درباره مسابقه هفته سيزدهم ليگ برتر برابر استقلال، اظهار داشت: استقلال در هفته‌هاي اخير نتايج خوبي را به دست آورده و وضعيت خيلي خوبي دارد؛ اما ما نيز شرايط تمريني خوبي را سپري كرده‌ايم. براي ديدار با آبي‌پوشان آمادگي كامل داريم.
    وي افزود: ذوب‌آهن در فصل جاري با همين نفرات مقابل پرسپوليس بازي كرد و در ورزشگاه آزادي نتيجه خوبي را به دست آورد؛ اگرچه برنامه‌هاي تاكتيكي افشين قطبي با امير قلعه‌نويي تفاوت زيادي دارد.
    ابراهيم‌زاده گفت: نبايد فريب نتيجه برابر پرسپوليس را بخوريم چرا كه مسابقه با استقلال در وضعيت متفاوتي برگزار خواهد شد. تمام ديدارهاي مقابل تيم‌هاي استقلال و پرسپوليس به صورت خودكار انگيزه ساز بوده است. با شناخت خوبي مقابل اين تيم تهراني حاضر خواهيم شد و از تجربه ديدار با پرسپوليس استفاده خواهيم كرد.
    مربي سابق تيم ملي ايران يادآور شد: استقلال با شيوه‌هاي متفاوت بازي مي‌كند. همه تيم‌ها شناخت كافي از يكديگر شناخت دارد و در كنار قلعه‌نويي، كار كرده‌ام. هر دو اطلاعات كافي از يكديگر داريم. اميدوارم مسابقه خوبي بين ذوب‌آهن و استقلال در ورزشگاه آزادي برگزار شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ابراهيم زاده: از استقلال تهران شناخت خوبي داريم
    اصفهان - سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان گفت: از تيم استقلال تهران شناخت داريم و سعي مي کنيم در ديدارروز جمعه بازي خوبي مقابل اين تيم به نمايش بگذاريم .

مسوولان تيم ذوب آهن در گفت و گو با ايرنا در آنكارا
    منصور ابراهيم زاده روز چهارشنبه در گفت وگو با ايرنا افزود: استقلال و پرسپوليس همواره جزء تيم هاي خوب ليگ برتر ايران بوده اند که بازي کردن مقابل آنها براي بازيکنان انگيزه خاص خود را دارد.
    وي افزود: تيم استقلال تهران‘ در ديدارهاي اخير به پيروزي رسيده است و فوتبال رواني را به نمايش مي گذارد اماتيم مانيز از هماهنگي خوبي برخوردار مي باشد و بازيکنان دستورات تاکتيکي را به خوبي اجرا مي کنند.
    سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان ،افزود: بازيهاي گذشته تيم استقلال تهران را آناليز کرده ايم و نقاط ضعف و قوت آنها را شناسايي نموده ايم.
    وي افزود: نقاط قوت تيم استقلال بيشتر از نقاط ضعف اين تيم است اما سعي مي کنيم با برطرف کردن نقاط ضعف خود ‘ قدرت استقلال را خنثي کنيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

بدمان نمي‌آيد عنايتي را جذب كنيم
    قلعه‌نويي: بازيكن خارجي نمي‌آوريم كه پول بيت‌المال هدر برود

نويسنده : احد علوي

استقلال تهران حالا نشان داد كه تنها با امير قلعه‌نويي مي‌تواند از قطب بودن خارج نشود. اگر به ژنرال آبي لقب پدر استقلال را بدهيم بيراهه نرفته‌ايم، فصل گذشته استقلال با تمام نفرات و پتانسيل با تمام بهترين‌هاي مربيان ايران باز هم به رده سيزدهم قناعت كرد. امير قلعه‌نويي اكنون سيستم نويني از 2-5-3 را به نمايش مي‌گذارد و به خوبي توانسته ساير سيستم‌ها را پا پس زند. پدر جوان استقلال باز هم به قهرماني آبي‌هاي پايتخت اميدوار است.
    به نظر مي‌رسد تغيير مديريت روي شما و استقلال تاثير مثبتي گذاشت.
    خوشبختانه آقاي واعظ يك مدير كلان نگر است و فكر مي‌كنم چون صداقت دارد و كارش را بلد است خدا هم كمكش مي‌كند. من از كار كردن با چنين مديري احساس آرامش مي‌كنم.
    شنيديم قصد جذب عنايتي را داريد؟
    عنايتي با تيم اماراتي به مشكل خورده است و بدمان نمي‌آيد رضا را جذب كنيم. هنوز بحث‌هاي مالي صورت نداده‌ايم و تنها نامه‌نگاري كرده‌ايم.
    گفته مي‌شود مجيدي و اميرآبادي را براي معاوضه به النصر پيشنهاد داده‌ايد؟
    هنوز چنين مسايلي مطرح نيست و در حد نامه‌نگاري است و زماني كه مسايل مالي و معاوضه مطرح شد روي كانديداها فكر مي‌كنيم.
    وضعيت مهاجم برزيلي‌تان به كجا رسيد؟ شايد رجبي رفته آنجا تا اين مهاجم را از بچگي بزرگ كند و آن وقت به استقلال بياورد؟!
    خنده... نه اينطوري نيست، من خودم از رجبي خواستم صبر كند و اگر ديرتر هم شد اشكالي ندارد.
    به نظر مي‌رسد شما هم چشمتان از دي‌كارموي پرسپوليس ترسيده است؟
    راستش را بخواهيد خود شما خبرنگاران هم روي اين بازيكن خارجي حساس هستيد و بازيكن خارجي يك تومانش براي ما دو تومان در مي‌آيد و بايد سرتر از بازيكنان وطني باشد. ما يك بازيكن خارجي مي‌خواهيم كه به تيم كمك كند نه اينكه تيم به او كمك كند. پولي كه ما به بازيكن خارجي مي‌دهيم از بيت‌المال است و بايد فردا پاسخگوي مردم و روزنامه‌ها باشيم.
    فكر مي‌كنم الان خيلي به قهرماني استقلال اميدوار باشيد؟
    من در روزهايي كه مي‌باختيم گفتم؛ استقلال قابليت قهرماني دارد و آن سه بازي را هم كه باختيم باز هم مي‌گويم از اين بازي‌هايي كه برديم بهتر بوديم.
    وضعيت خط دفاعي استقلال الان بزرگ‌ترين دغدغه امير قلعه‌نويي است؟
    من از خط دفاعي ناراضي نيستم همانطور كه ديديد در تيم ملي هم در سه مرحله بازيكن از اين پست داشتيم. خط دفاعي استقلال صلابت كافي را دارد اما بايد تمركزمان را بيشتر كنيم تا گل نخوريم.
    البته در روش تهاجمي استقلال اين گل خوردن‌ها عادي است؟
    اين شيوه را دوست دارم و از گل خوردن استقلال ناراحت نيستم اما فكر مي‌كنم با اين مجموعه خوبي كه داريم مي‌توانيم در دفاع بهتر باشيم. البته من در مس كرمان هم كه بودم با اين روش بازي مي‌كردم تا مردم لذت ببرند، آخر ما براي مردم بازي مي‌كنيم.
    با داوري‌ها هنوز دست و پنجه نرم مي‌كنيد؟
    از داوري ناراضي نيستم اما يك فيلم درست كرده‌ايم كه در نيم فصل آن را به فدراسيون و رسانه‌ها مي‌دهيم تا مشخص شود داوري چقدر به ما ضربه زده است. به اعتقاد من يدا... نبايد در ديدار برابر پيكان اخراج مي‌شد. من از اول هم گفتم بايد دستمزد داوري افزايش يابد و داوران حداقل سالي 30 ميليون تومان درآمد داشته باشند تا بتوانند تمركز و ارزيابي بهتري روي كارشان انجام شود.
    اما شما اگر اشتباه كنيد اخراج مي‌شويد اما داوران اشتباهاتشان جزيي از داوري است.
    آنها هم تنبيه مي‌شوند اما محرمانه است.
    تنبيه آنها قضاوت در ليگ آزادگان است؟
    همانطور كه گفتم نبايد در حق داوران اجحاف شود تا اشتباهاتشان كاهش يابد. من بايد جوابگوي20 ميليون هوادار باشم پس داورها هم بايد پاسخگوي عملكردشان باشد.
    هنوز بيژن كوشكي را بابت ديدار پرسپوليس نبخشيده‌ايد؟
    من هيچ كس را تنبيه نمي‌كنم و به عنوان پدر به بازيكنان نگاه مي‌كنم و هيچ وقت به خاطر منيت و غرور خودم به احساسات 20 ميليون هوادار ضربه نمي‌زنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

استقلال بازيكن مي‌دهد، عنايتي را مي‌گيرد
    نويسنده : مهدي اسماعيل پور

رضا عنايتي كه براي مذاكره با مسوولان استقلال و استراحت چند روزه از امارات به تهران آمده جلسه‌اي را با برخي نفرات از جمله امير قلعه‌نويي و علي نظري جويباري، سرپرست تيم برگزار كرد. اين بازيكن در مذاكراتي كه با مسوولان باشگاه النصر داشت به تفاهم و توافق‌هايي براي جدا شدن از اين تيم اماراتي دست پيدا كرده است. به اين شكل كه اگر بتواند مبلغ مورد نظر آنها را پرداخت كند مشكلي براي جدايي در نيم فصل بازي‌ها كه اواخر سال جاري برگزار مي‌شود نخواهد داشت. هر چند كه هيچكدام از مسوولان استقلال حاضر نيستند. به شكل رسمي ميزان اين مبلغ را بازگو كنند اما منابع غير رسمي از مبلغ 400 هزار دلار يا همان 400 ميليون تومان مي‌گويند. حتي استقلالي‌ها به عنايتي پيشنهاد دادند تا از اماراتي‌ها بخواهد با تخفيف در مبلغ خود، يك بازيكن استقلال را جذب كنند.
    براي اين منظور نفراتي چون فرهاد مجيدي و مهدي اميرآبادي هم به طرف اماراتي پيشنهاد شده است. هر چند كه عنايتي هنوز اين موضوع را به مسوولان باشگاه النصر انتقال نداده اما به استقلالي‌ها اعلام كرد بسيار بعيد است كه طرف امارات حاضر به انجام چنين معامله‌اي ‌شود چرا كه آنها و به خصوص لوكابوناچيچ وسواس خاصي در خريد بازيكن دارند. به هر حال پيش از آنكه عنايتي ايران را به مقصد امارات ترك كند نظر قطعي مديران باشگاه را جويا خواهد شد تا بر اساس آن با طرف اماراتي مذاكرات را ادامه دهد. قرار است واعظ و هيات مديره نظر نهايي خود را در اين مورد اعلام كنند و اينكه آيا حاضرند چنين مبلغي را براي جذب عنايتي پرداخت كنند يا خير البته شنيده مي‌شود با توجه به درخشش آرش برهاني در هفته‌هاي اخير مخالفت‌هايي براي جذب مهاجم جديد در هيات مديره و مديريت باشگاه مطرح شده است اما قلعه‌نويي با قاطعيت به جذب يك مهاجم جديد و به ويژه رضا عنايتي اعلام نياز كرده است. به هر شكل قلعه‌نويي در طول چند مدت اخير پرونده حضور مهاجم خارجي را مسكوت نگه داشته تا ابتدا تكليف رضا عنايتي روشن شود.
    پيش از اين واعظ اعلام كرده بود كه بودجه‌اي حدود 250 هزار دلار براي خريد مهاجم جديد در نظر گرفته است اما آيا او حاضر مي‌شود مبلغ فوق را به ميزان 150 تا 200 هزار دلار ديگر افزايش دهد. شايعاتي كه پيرامون اختلافات قلعه‌نويي و واعظ آشتياني شنيده مي‌شود روي اين مساله بسيار تاثير‌گذار خواهد بود. بي‌ترديد سنگ اندازي و مخالفت مديريت باشگاه در اين راه روابط بين‌مدير عامل و سرمربي را تيره‌تر خواهد كرد. به هر شكل در اين ميان چشم اميد استقلالي‌ها به علي انصاري دوخته شده است. همانطور كه حسين هدايتي با برگرداندن علي كريمي از ليگ قطر براي خود محبوبيتي دو چندان بين هواداران رقم زد علي انصاري هم چندان بي‌ميل نيست در اقدامي مشابه رضا عنايتي را از ليگ امارات برگردانده و دوباره آبي‌پوش كند. رضا عنايتي هم ضمن ابراز علاقه براي بازگشت در نيم فصل ليگ برتر‌ خبر‌هاي خوبي در اين خصوص مطرح كرد به هر شكل بين عنايتي و استقلال يك مبلغ 400 هزار دلاري قرار گرفته و اگر آبي‌پوشان تهران حاضر به پرداخت مبلغ فوق به آبي‌پوشان شهر دوبي شوند اين انتقال عملي خواهد شد. با وجود اين استقلالي‌ها در پي راهكاري هستند تا اين مبلغ را به ميزان كمتري كاهش دهند. البته اگر اماراتي‌ها حاضر به تبادل بازيكن هم شوند استقلال نمي‌تواند هر بازيكن را انتقال دهد چرا كه با جذب عنايتي ديگر جايي براي يك بازيكني جديد ندارد. آنچه كه قطعي است آبي‌ها در خط دفاع نمي‌توانند نفري را از دست دهند و جالب اينكه النصر بيش از هر چيز به مدافع نياز دارد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

وسط زمين چه مى كند
    فوتبال روان استقلال مديون آمادگى زوج فانتزيست اين تيم در ميانه ميدان است. هر وقت جانواريو و جبارى خوب باشند استقلال هم خوب بازى مى كند و هم خوب به گل مى رسد. به تعداد انبوه گل هاى زده شده توسط استقلال در چند بازى اخير دقيق شويد تا ردپاى اين دو هافبك تاثيرگذار را ببينيد. زوج جبارى، جانواريو كه شايد از اين پس با عنوان JJ بهترين خط هافبك ليگ را تشكيل دهند فقط يك هافبك دفاعى فوق العاده كم دارند تا كمربند ميانى آبى ها را محكم كنند. تا حالا نه يدى هافبك فصل گذشته پاس همدان بوده و نه حسين كاظمى آن فوتباليست تاثيرگذار دو سال پيش.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •