PS1
AMIGA
ATARI
C64
GBC
N64
NES
SEGA
وبتازگی NDS
هر کدومو خواستی بگو اپلود کنم
شبیه ساز NDS هم به نظر من اصلآ به کار نمیاد چون کلآ سبک بازی های NDS متفاوته (صفحه ی NDS لمسیه )
PS1
AMIGA
ATARI
C64
GBC
N64
NES
SEGA
وبتازگی NDS
هر کدومو خواستی بگو اپلود کنم
شبیه ساز NDS هم به نظر من اصلآ به کار نمیاد چون کلآ سبک بازی های NDS متفاوته (صفحه ی NDS لمسیه )
Last edited by wonderful; 14-09-2009 at 14:29.
بابا ول کنید این DARK ALEX رو اون دیگه خلاقیت هاش ته کشیده![]()
بابا به جز دارک الکس کی می خواد فرم ویر 6.00 رو هک کنه . شما با تیمت![]()
DAVEE هم که مرده:
راست میگه دیگه.همین شما ها هستید که نمیذارید این 6 هک بشه .بابا به جز دارک الکس کی می خواد فرم ویر 6.00 رو هک کنه . شما با تیمت
بیاین خودمون هکش کنیم
پسوند فریمویر هم میذاریم p30
حالا بی شوخی :
کسی در ایران اقدامی برای این کار کرده؟
با سلام این اولین پست من هست ...
خیلی دوستان اینجا واسه سایت و عضو ها تلاش می کنن . واقعا خسته نباشید .
عضو شدن من از وقتی شروع شد که یک روز PSP 3000 دوستم اومد دستم که البته این مدلها و یکسری اطلعات که دارم مدیون پست های بچه های سایت هستم . خلاصه جو PSP من رو گرفت و قصد دارم بجای پولی که می خواستم PC رو Update کنم به فکر خریده یک PCP افتادم . چیزی نمی دونستم اما امروز کل وقتم صرف PSP شد و یه چیزای زیادی فهمیدم . حتی اون دوستم هم نمی دونست که فریمور دستگاه چنده یا اصلا چیه . به هر حال من تو این 2 3 هفته آینده میخوام 1 PSP 3000 بخرم . بچه اصفهان هستم اگه کسی هست از اصفهان کمکم کونه ممنون می شم اگه نه ..
1) دستگاهی که میخریم همش اورجیناله و UMD می خواد برای بازی ؟ برای بازی روی ممروری حتما باید هک بشه ؟؟
2) دستگاهی که می خرم اگه فریمورش جدید باشه و قابل هک نباشه چیکار کنم ؟
می دونید می ترسم بخرم و مجبور شم umd بخرم....
3) اگه خریدم می ترسم هک کنم و اصلا میترسم باش کار کنم ..
خیلی حرف زدم شرمنده ...
اگه تونستین در مورد خریدم کمک دقیق تری بکنید ( تاپیک هارو خوندم تقریبا اما تعدادشون بالا هست و هرکسی نظر خودشو داده )
ممنون از سایت خوبتون
بله یه گروه هست as Teame برنامه ی Psp مینویسن تو این ضمینه ههم کار کردن یه ویروسم مینوششتن نمیدونم چی شد
منظورت همون مدیرای irpsp هست؟
شما بهتره پست اول رو بخونی
درمورد سوال اول بعضی از فروشنده ها کپی خورش می کنند ولی 5 6 هزار تومن می کشند روش .بله برای اجرای بازی از روی مموری حتمآ باید هک شه
شما همون جا روشنش کن فریم ورش رو ببین باید 5.03 یا پایین تر باشه
اصلا هم نترس کپی خور کردن psp به روشchikhen
خیلی راحته
اره همونه که یه کارایی کردن مثل تصحیح ورژن chikhen ساخت برنامه gold paint ( تو تاپیک دانلود نرم افزار برای psp هست) یا ساخت برنامه ا ی برای عوض کردن فرمت عکس برای psp انجام دادند
نه اینطوری که شما فکر میکنید نیست ، سونی در کشور های جهان سوم نمایندگی فروش نداره اونهایی هم که توی ایران هست همگی تقلبی هستند ، برای همین توی کشور های اروپایی رلیز میکنه بعدش توسط دلال منتقل میکنه به ایران و یا کشور های اینچنینی که مردمش تشنه تکنولوژی هستند و کلی سود هم اینطوری میزنه به جیب .عزیز اگه اینطور بود بطور مثال میگم PSP Go رو از 01 October اول میاوردن تو کشورهایی مثل ایران - سودان - گینه ی استوایی - جزایر آندامان و نیکوبار و ... نه توی اروپا و آمریکای شمالی (یا حداقل تو همه جا تو یه بازه ی زمانی مشخص میومد)
ممکنه توجیه شما برای این حرف من این باشه که فکر کنین که این خودش یه دلیله که اول مردم اروپا و آمریکای شمالی برای خرید تشویق بشن (مردمی که بقول شما وقت سر خواروندن ندارن)
اما من میگم اگه بازار گشورهای جهان سوم پررونق تره سونی اول میومد تو ایران (که PSP خیلی پرطرفداره) بار خودشو می بست و به اندازه ی فروش 1 سال نفت ایران PSP میفروخت...
البته اینطوری هم فکر نکنید که شرکت های تولید کنسول کلا بیخیال کشور های دیگه هستند چون اینجا هم به هر حال مشتری خودشون رو دارند ولی سود شرکت های بازی سازی از روی همون داستان عروسک های بازی ها هست که گفتم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)