تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1030 از 3195 اولاول ... 30530930980102010261027102810291030103110321033103410401080113015302030 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,291 به 10,300 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

و شما چه قدر بلا به سر دستگاه آوردی ؟

مثل فن 12 ولت و اینا ؟

ولی خداییش 360 رو بندازی توی کلوپ میپکه
    والا من که هیچی !! فقط توری فلزیه پشت فنها رو بریدم .
    سلام
    در مورد بلو-ري بايد بگم كه من منكر اينكه فناوري جالب و خوبي خواهد بود نيستم . من فقط ميگم اين برگ برنده فعلا كارايي نداشت (4سال كه اينطور بود) . 50 گيگ كجا به كارش اومد ؟ در ضمن ما راجع به كنسول بحث ميكنيم نه راجع به بلو-ري پلير . كاري كه من از كنسول ميكشم صرفا بازي كردن هست . تو اين 3-4 سال آتي هم كه اين نسل كنسولها هم نيمه عمرشون رو سپري ميكنن و ميرن واسه خداحافظي و جاشونو به بعدي ها ميدن . تا حالا كه 50 گيگ براي بازي (صرفا خود بازي) معجزه اي نكرده .

در مورد تنظيمات XBOX360 ممنون از راهنمائيهات . reference levels كنسول من فكر كنم رو standard بود از اول . اگرم نبود 100% خودم روز اول بردمش روي standard (يادم نيست بود يا من تغيير دادم)
    HDMI color هم روي Auto هست .
    فقط ميمونه تنظيمات ال سي دي . مدل ال سي دي من M2794DP LG هست . دقيق يادم نيست ولي فكر نكنم گزينه Power Saving Mode داشته باشه .
    راستي 1080p از 1080i بهتره ديگه ؟
    درسته حرفتون ولی خب SONY دنبال جنگولک بازیه !! این درسته که 85% بازی های SONY کمتر از 9 GB هستند ولی بازی هایی مثل MGS-KZ-UNCHARTED-LAYER و ... که Exclusive این کنسول هستند دارای حجم های 25 الی 35 GB اند که برای

کنسول نسل سومی مثل SONY زیاد جالب به نظر نمیاد که بازی هاش رو روی چند DVD منتشر بکنه !!

در مورد کنسول یا Player هم دیگه این حرفها گذشته !! الان اکثر شرکتها سعی میکنن وقتی محصولی رو تولید میکنند به صورت های مختلف نیاز های مردم را که در مجاور اون سیستم قرار داره رو داخل تولید خودشون قرار میدن تا از فضای کمتر

بیشترین بهره رو ببرن.الان ممکنه خیلی ها باشن که بخوان یک LCD یا LED بگیرن و به جای خرید یک Theater , یک PS3 یا یک Xbox 360 تهیه کنند که هم از Player آن لذت میبرند و هم از بازی های آن. یک نمونش هم خوده بنده که با خرید 450 هزار

تومن Theater پشیمونم که چرا PS3 نگرفتم به جاش.

آهان راستی در مورد تنظیمات TV

تا اینجایی که من یادمه و میدونم 90% LCD ها و 100% LED ها همه این گزینه رو دارند و فقط ممکنه اسم اون گزینه فرق داشته باشه.
    Last edited by SamGun; 04-12-2009 at 10:39.

2. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه KING OF GTA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    مهاباد

پيش فرض

سلام دستگاه افقی بهتر یا عمودی اگه عمودی بزارم به دستگاه ودرایو فشار نمیاد وسوال دیگه وقتی بازی تمام شد دی وی دی رو از دستگاه بیرون بیارم وخاموش کنم یا نه و اگه دستگاه رو خاموش کردم دوشاخه رو از پیریز در بیارم وچند مدت باتری دسته رو عوض کنم واگه باتری دسته قابل شارز است در طول چند مدت باتری رو شارز کنم و چقدر باتری دستگاه کار کند باتری ضعیف میشود؟؟؟..

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

برادران عزیز من یه اکتیو کننده WAVE 4 سفارش دادم و مدل داشبوردم هم 2.0.8955.0 هستش!
    الان مشکلی که نیستش؟!

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

سلام دستگاه افقی بهتر یا عمودی اگه عمودی بزارم به دستگاه ودرایو فشار نمیاد وسوال دیگه وقتی بازی تمام شد دی وی دی رو از دستگاه بیرون بیارم وخاموش کنم یا نه و اگه دستگاه رو خاموش کردم دوشاخه رو از پیریز در بیارم وچند مدت باتری دسته رو عوض کنم واگه باتری دسته قابل شارز است در طول چند مدت باتری رو شارز کنم و چقدر باتری دستگاه کار کند باتری ضعیف میشود؟؟؟..
    در مورد سوال اول تفاوت زيادي نمي كنه ولي به قول يحيي جان كه تو اون تاپيك نگهداري از xb360 نوشته بود اگه از رو هارد بازي رو اجرا ميكني عمودي هم بذاري مشكلي نداره ولي اگه از رو هارد اجرا نمي كني بهتره افقي بذاري....

در مورد سوال دوم لزومي نداره حتما دي وي دي رو در بياري و خاموشش كني بذار دي وي دي بمونه............

اول از همه بهتره يه محافظ واسه كنسولت بگيري تا با پرش برق يا رفتن و اومدن برق واسه كنسولت مشكلي پيش نياد پس اگه محافظ گرفتي دو شاخه رو درنياوردي هم در نياوردي....

هر وقت شارژ باتري تموم شد عوضش كن ديگه ...اگرم شارژي گرفتي هر وقت ديدي داره اون شكل باتري خالي ميشه بذا شارژ شه......... .

در مورد سوال آخرت هم اولا بستگي به جنس باتريت داره مثلا باتري هاي "انرژيزاير" عمر طولاني دارن و خيلي عمر مي كنن و البته به اين هم بستگي داره كه شك دسته رو هم off كني كه باعث ميشه عمر باتريت بره بالا ولي در كل عمر باتريها كم و اذيتت مي كنه پس بهتره يا شارژي بگيري يا از باتريهاي بادوام مثه "انرژيزاير"استفاده كني... .

6. 4 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

برادران عزیز من یه اکتیو کننده WAVE 4 سفارش دادم و مدل داشبوردم هم 2.0.8955.0 هستش!
    الان مشکلی که نیستش؟!
    اگر Disc Active سالم باشه و iXtream کنسول شما 1.6 باشه مشکلی نیست

8. 3 کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin_pilot's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    ببخشید از کجا می شه برای xbox 360 تم دانلود کرد و چطوری می شه رو xbox نصب کرد ؟
    خیلی ممنون

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    ببخشید از کجا می شه برای xbox 360 تم دانلود کرد و چطوری می شه رو xbox نصب کرد ؟
    خیلی ممنون
    برای این کار باید به سرویس live متصل بشید که اونجا هم بالای 90 درصدر از theme ها پولی هست و باید point بخرید برای خریدش و اون 10 درصد هم معمولا ماله بازی های قدیمی هستن که 4 تا 5 مگ حجمشون هست برای Free download

اما در هر صورت فعلا به خاطر ban نمیشه وصل شد برای این کار

11. 4 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان من ميخوام واسه ايكس باكسم درايو بگيرم درايوم هم Lite-On هست
    يعني ميخوام يه درايو نو بگيرم و بذارم جاي اين يكي در واقع عوضش كنم يا اگه بشه لنزشو عوض كنم
    آيا ميشه اينكارو كرد و اگه ميشه لطفا بگيد از كجا ميتونم درايو و لنز ايكس باكس رو بگيرم؟
    ويرايش : دوستان يه سوال ديگه هم : آيا ميشه واسه ايكس باكس آركيد هارد جداگانه گرفت و وصل و كرد و استفاده كرد اگه ميشه لطفا بگيد از كجا بگيريم ؟
    Last edited by M A X I M U M; 04-12-2009 at 14:46.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

دوستان من ميخوام واسه ايكس باكسم درايو بگيرم درايوم هم Lite-On هست
    يعني ميخوام يه درايو نو بگيرم و بذارم جاي اين يكي در واقع عوضش كنم يا اگه بشه لنزشو عوض كنم
    آيا ميشه اينكارو كرد و اگه ميشه لطفا بگيد از كجا ميتونم درايو و لنز ايكس باكس رو بگيرم؟
    ويرايش : دوستان يه سوال ديگه هم : آيا ميشه واسه ايكس باكس آركيد هارد جداگانه گرفت و وصل و كرد و استفاده كرد اگه ميشه لطفا بگيد از كجا بگيريم ؟
    چرا ؟
    لنزش اگه مشکل داشته باشه میتونی بدی تنطیم که اگه حل بشه 5 خرجشه
    اگه هم باید عوض بشه 12 تومان
    خود درایو هم شنیدم تا 45 میدن

بله برای arcade میشه هارد جدا گرفت

بهترین جا برای همه این کار ها فتحی هست تو لباف ( توپخونه )

14. 4 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ممنون پدرام جون كه جواب دادي
    يه لحظه بيا ياهو انلاين شو بهت پي ام دادم من ازت آدرس دقيقو بگيرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •